Το σχόλιο της ημέρας

Επιχείρηση Ελευθερία και υποδόρεια αντί εμβολιαστική ρητορική, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

• Η επιχείρηση ελευθερία εξελίσσεται και οι εμβολιασμοί αυξάνονται εκθετικά. Το αποτέλεσμα είναι αισιόδοξο. Νοσηλευτής μεγάλου νοσοκομείου αναφοράς μου έλεγε ότι δεν έχουν ούτε έναν εμβολιασμένο σε δια σωλήνωση. Την επιχείρηση η έστω την πρώτη από όσες χρειαστούν εγκαινίασαν ο πρωθυπουργός , οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος. Οι αριθμοί δείχνουν πρόοδο και ας ελπίσουμε ότι δεν είναι συγκυριακοί. Κάτι γίνεται το βλέπουμε όλοι.

• Στο μέσο αυτής της τεράστιας προσπάθειας χύνεται υποδορείως το δηλητήριο της αντί εμβολιαστικης ρητορικής. Ο Πολάκης προεξάρχων και με την ιατρική του ιδιότητα. Το μοτίβο είναι το δυστυχώς αληθινό αστόχημα της Astra Zeneca. Οι πολιτικές στοχεύσεις αυτής της ρητορικής είναι επιεικώς ανήθικες και μπερδεύουν τους πολίτες. Δεν διακρίνουν ανάμεσα στην κριτική και τη σκόπιμη σπορά αμφιβολίας.

• Τι θέλουν; Να σταματήσουν οι εμβολιασμοί; Ο ΣΥΡΙΖΑ ο όποιος επίσημα συν εγκαινίασε δια του Αλέξη Τσίπρα τους εμβολιασμούς οφείλει να διαχωρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση και όχι να αναζητά έμμεσους διαύλους στη ψήφο των ψεκασμένων πρώην συμμάχων του.

SHARE
RELATED POSTS
10845986_10152923125609777_5601283324364920502_n.jpg
“Γυναίκες δρομαίες στην ακτή”, του Άρη Μαραγκόπουλου
Το σχόλιο της ημέρας: υπό τη πίεση της οικονομίας ανοηταίνουν και μαξιμαλίζουν επικινδύνως, του Πάνου Μπιτσαξή
Το σχόλιο της ημέρας: το χαστούκι, του Θεόδωρου Καραγιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.