Πόρτα στην Πολιτική

Επαφές με ομογενείς της Αυστραλίας ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης

Spread the love

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αυστραλία από 5 έως 13 Δεκεμβρίου 2019.

Αρχικά, ο κ. Διαματάρης θα μεταβεί στο Σύδνεϋ, όπου θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ. Μακάριο. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει, επίσης, επαφές με το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας και την ηγεσία της AHEPA Νέας Νοτίου Ουαλίας. Κατά την παραμονή του στο Σύδνεϋ, ο κ. Διαματάρης θα συναντηθεί με ομογενειακά μέσα ενημέρωσης και ομογενειακούς βουλευτές, ενώ θα εκφωνήσει ομιλία στην Ελληνική Λέσχη.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τη Μελβούρνη, όπου θα συναντηθεί με μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, με την ελληνικής καταγωγής πολιτειακή Υπουργό Υγείας, κα Μικάκου και με βουλευτές του πολιτειακού κοινοβουλίου. Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη, ο κ. Διαματάρης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο δίγλωσσο σχολείο Oakleigh Grammar της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, θα εκφωνήσει ομιλία στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.

Ακολούθως, ο κ. Διαματάρης θα μεταβεί στην Αδελαΐδα, όπου θα έχει επαφές με τα προεδρεία ομογενειακών συλλόγων και με εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νοτίου Αυστραλίας. Επίσης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με ομογενείς βουλευτές, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες και θα απευθύνει ομιλία προς την εκεί ομογένεια.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Πέρθη, όπου θα συναντηθεί με επιχειρηματίες, επιστήμονες και καθηγητές σε πανεπιστήμια της Δυτικής Αυστραλίας και θα πραγματοποιήσει επαφές με ομογενειακούς βουλευτές και εκπροσώπους ομογενειακών σωματείων.

SHARE
RELATED POSTS
Γεωργιάδης και Μπογδάνος: πολιτικοί μισάνθρωποι, περιφερόμενοι με ανοχή Μητσοτάκη…, της Ωραιοζήλης Δαβιλά-Δαμασκηνού
Giannis Sideris
Viva… Αλέξη!, του Γιάννη Σιδέρη
Πώς ο Κοτζιάς εξάρθρωσε κύκλωμα που έκανε εμπόριο βρεφών με «βίζες» – Η αλήθεια για τον Σόρος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.