Το σχόλιο της ημέρας

Ελπίζω να αντελήφθη την γκάφα του ο Πρωθυπουργός, εάν όχι, κάπου αλλού διαβιεί , του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Η χώρα από άκρη εις άκρη φλέγεται με ανυπολόγιστες τις καταστροφές να καταγράφονται παντού, αλλά ειδικά αυτός ο πύρινος κλοιός που έχει περιζώσει πανταχόθεν την όμορφή μας Ρόδο για έβδομη ημέρα, δεν έχει προηγούμενο. 

Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης αφού τα φρόντισε όλα και διένειμε τις κατασβεστικές δυνάμεις εκεί όπου έπρεπε (κατ’ αυτόν και το επιτελείο του), θεώρησε υποχρέωσή του να μεταβεί και ως την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης καθώς και στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών που εδρεύουν στην Ελευσίνα, προκειμένου να συγχαρεί τόσο το μάχιμο αεροπορικό προσωπικό όσο και το διοικητικό τοιούτο.

Και ως εδώ, ορθώς έπραξε. Απορώ όμως από πού αντλεί αυτόν τον διάπλατο – και έως τ’ αυτιά του – γέλωτα καθώς και την άκρατη αισιοδοξία του ότι ‘Όλα θα τακτοποιηθούν, όλα βαίνουν ως την ώρα, με μικροπροβλήματα μεν αλλά τελικώς όλα θα πάρουν την πορεία τους…’.  Δεν φάνηκε πάντως και τόσο ανήσυχος με τις πυρκαγιές οι οποίες κατακαίουν από Αίγιο έως Καλάβρυτα αφανίζοντας μοναστήρια και αγροικίες κι ένας Θεός γνωρίζει πού αλλού θα ξεσπάσουν εντός της ημέρας. Για τον κύριο Μητσοτάκη αυτές οι πύρινες κολάσεις πιθανόν να είναι ελάσσονος σημασίας όταν δηλώνει ότι ‘Η Δυτική Πελοπόννησος μας βγάζει που και που …δουλίτσες’. 

Απλά, ανθρώπινα και με όλο το σεβασμό που έχω στον θεσμό σας: Στέκεστε διανοητικώς καλώς; Πρωί επισκεφθήκατε την Ελευσίνα, δεν μπορώ να αποδώσω την φράση σας και το όλο σκεπτικό σας σε επηρεασμό από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Παρακολουθείστε τον στο βίντεο που ακολουθεί

 

SHARE
RELATED POSTS
Το σχόλιο της ημέρας: κ.Σακελλαροπούλου και κ. Σαμαράς, του Πάνου Μπιτσαξή
7 βασικοί κανόνες ζωής – 7 cardinal rules for life
Τι θα αφήσουμε στον πόλεμο, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.