Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Δώστε μου έναν λόγο να ψηφίσω έναν από όλους εσάς!, της Σόφης Παπασπύρου

Spread the love

Η Σοφία Παπασπύρου είναι Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος

Πριν λίγους μήνες μετακόμισα από Νότια προάστια στα Βόρεια ( παρ’ όλο που δεν τα πάω καλά με τα βουνά) Συνηθισμένη λοιπόν σε έναν Δήμο με κοινωνική μέριμνα, πολιτιστική δραστηριότητα, έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, που ήταν και είναι από ότι παρακολουθώ δίπλα στους Δημότες του, βρίσκομαι ξαφνικά αντιμέτωπη με το άκρως αντίθετο. Καλούμαι λοιπόν να επιλέξω ποιόν να ψηφίσω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές…Και αναρωτιέμαι πώς να το κάνω όταν αυτό που βλέπω είναι εκδίκηση, μίσος, δολοπλοκίες και πολλά άλλα που δεν με αντιπροσωπεύουν. Να κοιτάξω το βιογραφικό των υποψηφίων; Και; Κάποιοι είναι ανίδεοι, άλλοι είναι χρόνια στην αυτοδιοίκηση με ότι συνεπάγεται αυτό… Προγράμματα ξεκάθαρα δεν υπάρχουν, το μόνο που βλέπω είναι έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα φανεί περισσότερο χωρίς όμως ουσιώδη υπόσταση… Άνθρωποι που θέλουν απλά να βγουν χωρίς να έχουν ιδέα για την συνέχεια που είναι πιο σημαντική από τη Εκλογή τους!

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι με Όραμα και δυνατότητες δέχονται τα πυρά των παλαιών Πολιτικών που έχουν κάνει επάγγελμα την Πολιτική.

Έχω νέα για εσάς: η Πολιτική δεν είναι επάγγελμα είναι λειτούργημα και προάγει και διασφαλίζει το καλό του Τόπου και των Πολιτών του.

Να το πάω κομματικά ΟΧΙ  η Αυτοδιοίκηση είναι κάτι ξεχωριστό, θέλουμε προσωπικότητες  να προσφέρουν  στον τομέα  που είναι άξιοι! Ένας από του πιο όμορφους Δήμους έρμαιο των καταστάσεων και των υποψηφίων!

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Γράμμα στον Κώστα, του Νίκου Βασιλειάδη
Η light έκδοση της ΕΡΤ3 και ο καναπές της ΕΡΤ1, του Δημήτρη Κατσούλα
Όσοι ζωντανοί … και αντί εορτασμών για το 2021, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.