Αθλητικά/Αθλητισμό

Διπλά άτυχος ο Βελλίδης, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Η είδηση δημοσιεύτηκε χθες στα «ψιλά», αλλά είναι από αυτές που σοκάρουν και λογικά θα έπρεπε να ενεργοποιήσει τους καρεκλοκένταυρους που έχουν την ηγεσία ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ της λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Να θυμίσω το στόρι, όπως δημοσιεύτηκε. Ο τερματοφύλακας της ομάδας της ΠΑΕ «Λαμία» Βελλίδης, με εξώδικη καταγγελία του σε βάρος του μεγαλομετόχου (και αφεντικού του…) Π. Παπαϊωάννου υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από «μπράβους» του ισχυρού παράγοντα, επειδή δεν πήγε να λύσει το συμβόλαιό του μετά το παιγνίδι (!) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο εν λόγω τερματοφύλακας, που έχει μακρά θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ως μαχητής του ΠΑΟΚ, του Αρη, του ΠΑΣ «Γιάννινα» κλπ. θεωρήθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπεύθυνος για τα γκολ που δέχτηκε στον αγώνα. Κυρίως (πρέπει να) ενόχλησε το γεγονός ότι δέχτηκε τα δύο από τα τρία της τελικής ήττας στα πρώτα έντεκα λεπτά της αναμέτρησης. Που σημαίνει ότι ίσως δεν θα χρειαζόταν να δράσουν –όπως  καταγγέλλει- οι «μπράβοι», αν είχε δεχτεί τα τεμάχια στα τελευταία έντεκα λεπτά του αγώνα!

Η είδηση κατέληξε στο ότι η διοίκηση της «Λαμίας» ξεκίνησε διαδικασίες για το διαζύγιο στις σχέσεις της με τον Βελλίδη, αλλά τι να το κάνεις; Η ζημιά έγινε τόσο για την ηθική του συλλόγου όσο και για την καριέρα τού τερματοφύλακα.

ΥΓ: Άραγε τι θα είχε να προσθέσει πάνω σε όλα αυτά ο ΠΣΑΠ;

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 
The article expresses the views of the author
iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Τρέμουν την…παρακμή!, του Γιώργου Αρκουλή
Γιώργος Αρκουλής
Σκίζει η ομαδάρα…, του Γιώργου Αρκουλή
Λαβράκια Τυνησίας…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.