Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Διάχυτη η επιθυμία των πολιτών για αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: περιοδεία του κου Μ. Γλυνού σε Σύμη, Ασκληπειό, Απολακκιά και Αγιο Ισίδωρο

Spread the love

Διάχυτη είναι πλέον η επιθυμία των πολιτών για αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως θα επιβεβαιωθεί και στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Στη διάρκεια των περιοδειών του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» σε Σύμη, Ασκληπειό, Απολακκιά και Αγιο Ισίδωρο οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανάγκη να δουν την καθημερινότητά τους να βελτιώνεται.

Τόσο στη Σύμη όσο και στα χωριά της Νότιας Ρόδου, οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χαμόγελα τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του, δείχνοντας με κάθε τρόπο εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατά την επίσκεψή του στη Σύμη το Σάββατο 11 Μαΐου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα με τον οποίον συζήτησαν για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και για ζητήματα ανάπτυξης του νησιού.

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης Γλυνός και οι συνεργάτες του μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη όπου είχαν συνάντηση με τον ηγούμενο, αρχιμανδρίτη Αντώνιο Πατρό. Ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε στην διαχρονική συνδρομή της Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία και υπογράμμισε ότι αποτελεί σημείο αναφοράς της ενότητας του ελληνικού λαού, πέρα από ιδεολογικούς, κοινωνικούς ή ταξικούς διαχωρισμούς.

Την Κυριακή, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, περιόδευσαν στο Ασκληπειό, την Απολακκιά και τον Αγιο Ισίδωρο όπου οι κάτοικοι τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια αδράνειας, από την επόμενη ημέρα πιάνουμε δουλειά για να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές, με ανοιχτές πόρτες και συνεργασίες», δήλωσε ο κ. Μανώλης Γλυνός ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του στη Ρόδο.

SHARE
RELATED POSTS
Πότε και από ποιον ζήτησα στήριξη; Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απαντήσει, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Giannis Sideris
Viva… Αλέξη!, του Γιάννη Σιδέρη
Το λάθος του κου Φώτη Χατζηδιάκου και ο Δήμος Ρόδου, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.