Πόρτα στην Πολιτική

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης: “Συνεχίζουμε με την ίδια καθαρότητα, εντιμότητα, ανθρωπιά”-Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της “Δημοτικής Συμμαχίας”

Spread the love

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

«Σήμερα βρισκόμαστε στο κατώφλι της 3ης συνεχούς μας θητεία στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης και της 6ης μας συνολικά, εμπειρότεροι, δυνατότεροι, χωρίς να έχουμε χάσει την καθαρότητά μας, τα ιδανικά μας, την εντιμότητα και κυρίως την ανθρωπιά μας.

 Σε αυτόν τον αγώνα δεν σας προδώσαμε, δεν σας είδαμε από ψηλά, ζήσαμε και στηρίξαμε τον πόνο και την αγωνία σας, είμαστε δίπλα σας στις χαρές και στις λύπες σας, δεν σας κλέψαμε, δεν σας ξεγελάσαμε,  μόνο σας προσφέραμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας και ο Θεός τον στηρίζει με την υγεία μας.

Σας δηλώνω ΠΑΡΩΝ να υπηρετήσω την επιλογή σας, μακριά από εμπάθειες, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και μικρότητες. “ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ” με αυτούς που αντέχουν, πιστεύουν, μπορούν, με όσους κατάλαβαν το χτες, συνειδητοποιούν το σήμερα και θέλουν να στηρίξουν το αύριο των πόλεών μας, των ανθρώπων τους και του Δήμου, με διάθεση προσφοράς και μόνο».

Σαρωτικός, μαχητικός και αληθινός για άλλη μια φορά ο λόγος του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη μπροστά σε ασφυκτικό πλήθος πολιτών, στελεχών και φίλων του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» που συγκεντρώθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Λ. Πηγής 24 στη Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος στην αρχή της ομιλίας του εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και φίλους του συνδυασμού για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του τα τελευταία 21 χρόνια που είναι Δήμαρχος και δήλωσε παρών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, να συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο που αγαπά, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά μόνο διαφορετικές προτάσεις και φάκελοι ζωής. Τόνισε επίσης την ανάγκη μιας αξιοκρατικής επιλογής για το συμφέρον του πολίτη και του τόπου από την 1η Κυριακή των εκλογών ώστε να μην  δημιουργηθούν μετά τις εκλογές περιθώρια διαπλοκής και συνδιαλλαγών, με τον Δήμαρχο σε ομηρία και τον τόπο σε ακυβερνησία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της Διοίκησης σε όλους τους τομείς.  Μιας Διοίκησης που λειτουργεί με διαφάνεια και καθαρότητα πάνω σ’ ένα σύστημα προηγμένης διοίκησης και εσωτερικού ελέγχου. Η ακάματη δουλειά, ο πετυχημένος συντονισμός, η συνεργασία υπαλλήλων και διοίκησης, η προσήλωση στους στόχους και, κυρίως η αγάπη για την αυτοδιοίκηση απέδωσαν καρπούς: Δόθηκαν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, δρομολογήθηκαν υποθέσεις που επίσης χρόνιζαν, τέθηκαν στέρεα θεμέλια για το αύριο.

Στο πλάι του Δημάρχου έδωσαν το παρόν, οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων αλλά και ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή του αγιασμού, ο πατέρας Θεόδωρος, εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων και ο πατέρας Βασίλειος, ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Μελισσίων, προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής διαφόρων παρατάξεων, παλαιοί αυτοδιοικητικοί και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων, επιχειρηματίες των πόλεων του Δήμου, συνεργάτες και φίλοι του Συνδυασμού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου και πλήθος δημοτών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

 

SHARE
RELATED POSTS
Προσοχή στις Αρχές, του Κώστα Αρβανίτη
Διαβήτης αλά Κοέλιο, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος: “Στόχος μας, η συνεχής αφύπνιση της εθνικής μας συνείδησης”-Υπερπλήρες το Δημοτικό Θέατρο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.