Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“ΔΕΥΑΡ: Αυτά τα έργα δεν είναι δικά σας κ.δήμαρχε! Ανήκουν στον λαό. Τα προώθησε η παράταξη Χατζηδιάκου “

Spread the love

 

Σχετικά με το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για την ύδρευση των Κολυμπίων και την ιδιοποίηση των έργων, επισημαίνουμε ότι αυτά ανήκουν στο ροδιακό λαό και σε κανέναν άλλο. Όμως έχουν ονοματεπώνυμο και έχετε μια διάθεση άρνησης να το πείτε πόσω μάλλον να το παραδεχθείτε κύριε Καμπουράκη!!! Πράγματι, έχει περάσει ένας χρόνος και ζείτε μέσα σ ένα παραλήρημα ψευδαισθήσεων και δεν σεβόσαστε ούτε τη δημοκρατία ούτε τους κανόνες της. Στην παράταξη μας υπάρχουν κανόνες και διάλογος για όλα τα θέματα. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις, όμως στο ζήτημα των έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και του δήμου, η θέση του κ.Φώτη Χατζηδιάκου μας εκφράζει απόλυτα και ξεκάθαρα.

Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν ότι έργο και εάν γίνεται είναι προγραμματισμένο από την προηγούμενη δημοτική αρχή με νοικοκυριό και προοπτική για το νησί!! Πάμε λοιπόν στη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. Μπράβο που ανοίξατε δυο τρεις βάνες για να πάει το νερό του φράγματος από τη γέφυρα των Αφάντου προς το κάτω μέρος του οικισμού στην γύρω περιοχή.!!!Μπράβο που το κάνατε, αλλά κάποιοι πριν από εσάς προγραμμάτισαν, σχεδίασαν, αδειοδότησαν, ενέταξαν, χρηματοδότησαν, δημοπράτησαν, πέρασαν ελεγκτικό, εγκατέστησαν εργολάβους και εκτέλεσαν και παρέλαβαν τα τρία έργα με τα οποία εσείς είχατε την τύχη να έχετε νερό όταν γυρίσατε τις βάνες!!! Το 2017 σχεδιάστηκε το έργο των Κολυμπίων και της δεξαμενής της περιοχής.

Δεξαμενή Κολυμπίων προϋπολογισμού 225.000 ευρώ

Δίκτυα ύδρευσης Κολυμπίων προϋπολογισμού 998.300 ευρώ

Σύνδεση αγωγού φράγματος με δεξαμενή και δίκτυα 30.000 ευρώ

Αλλαγές στα δίκτυα προς Αφάντου (Τραπεζία), και από και προς Αφάντου και Κολυμπια. Αυτά τα λίγα λοιπόν κάναμε εμείς ως ΔΕΥΑΡ από το 2017 έως και το 2019 και δώσαμε αμέσως το νερό μόλις κάναμε την σύνδεση αγωγού φράγματος με δεξαμενή Κολυμπίων και αφού λύσαμε το θέμα της ποιότητας του νερού λόγω χλωρίωσης από τον σταθμό του φράγματος στο Χαράκι. Ψάχναμε επί μέρες την παροχή νερού από το δίκτυο του φράγματος στα Κολύμπια προς την δεξαμενή αφού η υπόδειξη της περιφέρειας και η συντεταγμένη δεν ήταν ακριβής. Δεν είπαμε τίποτα τότε και φέραμε ειδικό συνεργείο από την Αθήνα για να κάνει την σύνδεση και το καταφέραμε!!! Το 2017 λοιπόν σχεδιάσαμε τα έργα το 2018 δημοπρατήσαμε και το 2019 παραδώσαμε έργα και νερό στην περιοχή.!!! Το 2020 μήνα Μαίο η σημερινή διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Ρόδου άνοιξε τις βάνες και το νερό πήγε παραπέρα κύριε δήμαρχε!!! Ο κόπος και η προσπάθεια κύριε δήμαρχε της προηγούμενης διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α. Ρόδου και των στελεχών της δεν πήγε χαμένος!!!Σας έδωσε το δικαίωμα να παρουσιάσετε αυτά τα έργα ως δικά σας!!! Ας τους λέγατε ένα μπράβο τουλάχιστον ή ας λέγατε στον προηγούμενο δήμαρχο από σας κύριο Χατζηδιάκο ότι αυτά τα έργα είναι σωστά και εκτελέστηκαν σωστά!!! Δεν το πράξατε και είναι λάθος σας κατά τη γνώμη μας.

Εμείς λοιπόν που συμμετέχουμε και στην σημερινή διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Ρόδου, σας λέμε ότι λέμε μπράβο στην διοίκηση σε ό,τι καλό κάνει!!!

Συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις (τηλεδιασκέψεις) εκφράζουμε τις απόψεις μας και συνήθως οι αποφάσεις είναι ομόφωνες!!! Όταν φθάσουμε στο σημείο η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και ο δήμος να εκτελέσει τέτοια έργα, εμείς θα πούμε μπράβο, να είστε βέβαιοι γι’ αυτό!!! Κλείνοντας σας πληροφορούμε ότι και η δεξαμενή στα Στεγνά Αρχαγγέλου και η δεξαμενή στο Ασκληπιείο – Γεννάδι μαζί με τα δίκτυα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από το 2019!!! Τώρα βάζουμε μπροστά την αξιοποίηση των 25 γεωτρήσεων που εκτέλεσε η προηγούμενη διοίκηση σε όλο το νησί και θα ξεκινήσουν και οι νέες γεωτρήσεις που η προηγούμενη διοίκηση προγραμμάτισε και δημοπράτησε και η σημερινή διοίκηση συνεχίζει!!! Ανοίξτε λοιπόν και άλλες βάνες κύριε δήμαρχε γιατί εμείς θα σας πούμε μπράβο, αλλά θα σας υπενθυμίζουμε πάντα ότι άνθρωποι πριν από σας δήμαρχοι, πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α.Ρ., τεχνικό προσωπικό, μελετητές και δούλεψαν και έτρεξαν και πέτυχαν!

Ζανεττούλης Δημήτριος

Πάλλας Αγαπητός

Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου

Πρώην και νυν μέλη της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.

SHARE
RELATED POSTS
14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg
Ελλάδα και Μαγιόρκα, Προετοιμασία και Τουρισμός αλλιώς, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
11866346_1485316218429011_2526968183373796803_n.jpg
Απάντηση Δημάρχου στην επιστολή διαμαρτυρίας των “Εθελοντών του γλυκού νερού”
Ο Μηνάς Λυριστής από την Μύκονο υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.