Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος: “Στόχος μας, η συνεχής αφύπνιση της εθνικής μας συνείδησης”-Υπερπλήρες το Δημοτικό Θέατρο

Spread the love

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στην παράσταση «Ματωμένα Χώματα». «Η συνεχής αφύπνιση της εθνικής μας συνείδησης, στόχο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος

Σ΄ ένα κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, δόθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες (Τρίτη) η παράσταση «Ματωμένα Χώματα, θυμάμαι άρα υπάρχω» μετά από πρόσκληση που απηύθυνε στους συντελεστές ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης (ΔΟΠΑΡ).

Το θεατρόφιλο κοινό της Ρόδου απόλαυσε την εξαιρετική απαγγελία του Γρηγόρη Βαλτινού και τις ερμηνείες των: Ασπασία Στρατηγού και Γιώργου Ντόβολου στη μουσικοθεατρική παράσταση που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Διδούς Σωτηρίου.

Την παράσταση πλαισίωσε μουσικά η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Ρόδου υπό τον μαέστρο Μιχάλη Καλαεντζή, και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε: «Το κοινό της Ρόδου διψάει για ποιοτικές παραστάσεις τις οποίες και στηρίζουμε. Όταν αυτές αναφέρονται σε ιστορικά γεγονότα αφυπνίζοντας τη συνείδησή μας, ο σκοπός επιτυγχάνεται διπλά. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές».

 

SHARE
RELATED POSTS
Επίσκεψη Τσίπρα σε Τουρκία. Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο στο προσφυγικό, του Γιάννη Σιδέρη
Απλά, Γλέζος, του Νότη Μαυρουδή
Απολύτως επιτυχές και συγκινητικό το “Αντάμωμα” των Απόδημων Ροδίων στο Ασκληπειό [εικόνες]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.