Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Κούρτης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας”

Spread the love

«Η δημιουργική και πολύπλευρη δραστηριότητα του Γιάννη Κούρτη στον επαγγελματικό τομέα, επιβεβαιώνεται από τη συνεχή προσφορά του στις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε στην παρούσα θητεία. Η συνέχιση της προσφοράς του στην επόμενη θητεία αποτελεί επιβεβαίωση της πολύτιμης δουλειάς του.

Γιάννη Κούρτη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Επιλέγω να συνεχίσω στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου διότι,  χωρίς συμβιβασμούς,  με αίσθημα  ευθύνης και φιλοδοξίας , πάντα προσπαθεί για την  Ρόδο και τούς κατοίκους της. Θα συμπαραταχτώ ξανά  στην  προσπάθεια αυτή,  για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε πλήρως το πρόγραμμά μας.

Για μια Ρόδο αντάξια των Δημοτών της».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κούρτης

▸Βιογραφικό
Ο Γιάννης Κούρτης γεννήθηκε στον Πυλώνα Ρόδου, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού, των κατασκευών και της διαχείρισης ακινήτων καθώς και των ΜΜΕ.

Με τα κοινά ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία καθώς εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το δήμαρχο Λινδίων Γιώργο Θαρρενό. Μάλιστα τότε τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας του δήμου Λινδίων.

Δημοτικός σύμβουλος Λινδίων εξελέγη όμως και με την παράταξη του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αποτέλεσε μέλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λινδίων.

Σήμερα είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με το Φώτη Χατζηδιάκο. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ και είναι πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής.

Εκτιμά ότι η ενασχόληση των πολιτών με τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι χρέος όλων αλλά για τον ίδιο είναι και τρόπος έκφρασης. Λάτρης της Ρόδου, του νησιού που τον γέννησε και τον ανάδειξε, είναι βαθιά πολιτικοποιημένος ώστε να υπηρετεί τους συμπολίτες του για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Αυτοδημιούργητος, στηρίζει κάθε προοδευτική προσπάθεια και στέκεται αρωγός σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθειά του.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #GannisKourtis

 

SHARE
RELATED POSTS
Μπαράζ μηνύσεων από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου – Από τον τοπικό τύπο ο Χ.Κόκκινος μαθαίνει ότι διώκεται
Ζωές στον τζόγο! Lives on the table!, του Γιώργου Σαράφογλου
Ηλίας Καραβόλιας
Επιμένοντας στην Αποδόμηση: H Δραχμή, μια μελέτη και τα εύκολα νοητικά άλματα, τoυ Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.