Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Γάμος με τα όλα του!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Πριν λίγες εβδομάδες, είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο Παρίσι, όμως, έκριναν πως χρειαζόταν να επαναληφθεί το μυστήριο, ώστε να παραβρεθούν μερικές εκατοντάδες φίλοι του ζεύγους. Και τι φίλοι; Γαλαζοαίματοι, σταρ του Χόλυγουντ, της μόδας, του μεγάλου πλούτου. Που; Στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ, σε 5στερο ξενοδοχείο της οικογένειας του γαμπρού Σταύρου Νιάρχου ετών 34, ο οποίος στεφάνωσε με δόξα και τιμή την επίσης 34χρονη Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του ολιγάρχη Αμπραμόβιτς κλπ. Ο γάμος, όπως δημοσιεύτηκε στις στήλες κουτσομπολιού για αργόσχολους και τεμπέληδες της ζωής, κόστισε 5,8 εκατομμύρια ευρώ και χαρακτηρίστηκε ως «γάμος της δεκαετίας». Και επειδή (υποπτεύομαι ότι) σας τρώει φαγούρα μέχρι να μάθετε κάποιους από τους εκλεκτούς καλεσμένους, πάμε:

Ντέϊβιντ Μπέκαμ, τον οποίο θυμόμαστε ως «προϊόν» γύρω από το διεθνές ποδόσφαιρο, έως ότου έφαγε κατακούτελα την παντοφλιά από τον προπονητή του και άλλαξε επάγγελμα.

Ιβάνκα Τράμπ με τον συνοδό της.

Πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερου

Πριγκίπισσα Ευγενία (αυτή χωρίς λοιπά στοιχεία του οίκου…)

Το ζεύγος Κασιράγκι (της δυναστείας του Μονακό βεβαίως βεβαίως)

Και πλήθος άλλων διασημοτήτων οι οποίοι δεν σημειώνονται λόγω σεβασμού του χρόνου σας. Βλέπετε εμάς τους «ακάλεστους» στον γάμο, μας περιμένει εργασία για το μεροκάματο, οπότε διαμάντια, σαμπάνιες και χαβιάρι θα τα δούμε στον ύπνο μας!

ΥΓ: Θα θεωρούσα πολύ μάγκα τον Νιάρχο, αν είχε επιλέξει ένα νεαρό φτωχοκόριτσο από την Ελλάδα και όχι κάποια διάσημη και μάλιστα συνομήλική του, με προίκα το παρελθόν της. Δηλαδή τα δισεκατομμύρια του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, αλλά…

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Το «ζύγι» της ζωής μας, και ο ζυγός της ψυχής μας, του Κωνσταντίνου Μεϊντάνη
Το έκτακτο έχει τα έκτακτα του…, του Αλέξανδρου Κανταρτζή (Μπέμπης)
Μεγάλη Πέμπτη. Μυστικός δείπνος, του Γιάννη Παπαϊωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.