ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Βράβευση μαθητριών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για την «ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ»

Spread the love

Η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών “Lions” από το 1988 καθιέρωσε και υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό «ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ». Τοπικές λέσχες σε 100 περίπου χώρες έδωσαν την ευκαιρία σε περισσότερα από 400.000 παιδιά να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για έναν ειρηνικό κόσμο. Ο 30ος παγκόσμιος διαγωνισμός αφίσας απευθυνόταν σε μαθήτριες και μαθητές 11, 12 και 13 ετών, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» και η αποτύπωσή του σε μια δική τους εικαστική δημιουργία.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού διακρίθηκαν οι μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Μαρία Λάγκαλη και Βανέσα Φίλη, με το 4ο και 5ο πανελλήνιο βραβείο. Επισημαίνεται ότι οι δύο παραπάνω μαθήτριες είναι και οι μόνες που διακρίθηκαν από τα σχολεία της Ρόδου. Οι δύο μαθήτριες απηύθυναν το δικό τους μήνυμα για έναν κόσμο όπου θα κυριαρχεί η ειρήνη και η συναδέλφωση μεταξύ των λαών.

Η βράβευση των μαθητριών που διακρίθηκαν πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Plaza”, το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο εορτασμού των 53ων γενεθλίων της Λέσχης Lions.

Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες Μαρία Λάγκαλη και Βανέσα Φίλη  για τη σημαντική τους διάκριση και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

SHARE
RELATED POSTS
“Το ψύχος των ψυχών” της Ειρήνης Βογιατζή-Χαραλάμπη ζεσταίνει την 2η Μαΐου το κοινό της Ρόδου
Συνάντηση Παύλου Γερουλάνου  με εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής του Κολωνού
Συλλυπητήρια του Δημήτρη Γάκη για το θάνατο του Διονύση Αρβανιτάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.