ΕΥ ΖΗΝ

Αύγουστος 2019, για όλα τα ζώδια: προβλέψεις, του Κώστα Λεφάκη

Spread the love

Ο Κώστας Λεφάκης είναι Αστρολόγος

Κριός:

Ο Αύγουστος έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό, να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειες των εκλείψεων του προηγούμενου μήνα και να τονώσει την αισιοδοξία σας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 17 και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 12 έως τις 28 σας θέλουν πρωταγωνιστές στους χώρους που κινείστε, ευδιάθετους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς. Όσοι είστε σε διακοπές προβλέπεται ότι εκείνο το διάστημα θα ικανοποιηθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά.

Πολύς κόσμος γύρω σας και πολλές δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Οικονομικά υπάρχει ηρεμία από υποχρεώσεις, αφού έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές.

Οι εποχικά εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και προσπαθήστε να θέσετε τα θεμέλια για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Ταύρος:

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απασχολείστε με θέματα της εργασίας και οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να κλείσετε γρήγορα κάποια θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και αξιοποιήστε και τα ταλέντα σας. Το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 20 φροντίστε να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οι διακοπές φαίνεται να εξελίσσονται θετικά αν και κάποιες στιγμές έντασης με δικούς σας ανθρώπους φαίνεται να προκύπτουν ξαφνικά.

Οικονομικά εξυπηρετήστε τους στόχους σας, φανείτε λογικοί στα έξοδά σας και μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας αφορούν.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εξυπηρετεί όσους από εσάς περιμένετε να αναγνωριστεί μια σας προσπάθεια.

Δίδυμοι

Ο μήνας είναι ευχάριστος, ιδιαίτερος και εποικοδομητικός. Ο Δίας φροντίζει να ανοίγει πόρτες και να τακτοποιεί ζητήματα που αφορούν στο μέλλον σας, επομένως, πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε για όσα επιδιώκετε.

Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να αποφύγετε την υπερβολή στις δραστηριότητές σας. Επίσης, ο μήνας σας βοηθά να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά, είτε αυτά αφορούν σε βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, είτε ένας νέος σύντροφος εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Οικονομικά εξακολουθείτε να εκτίθεστε και να μην συμμορφώνεστε με αυτά που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Ταξίδια και μετακινήσεις σας βοηθούν να ανανεωθείτε, να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και να πείτε αυτά που θέλετε σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε ευαίσθητες σχέσεις.

Καρκίνος

Φροντίστε τα οικονομικά σας και την βελτίωση που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τα μέσα που διαθέτετε.

Ενεργοποιούνται κάποιες παλαιότερες προσπάθειές σας και σας δημιουργούν διλήμματα όσον αφορά το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες των εκλείψεων που προηγήθηκαν, επομένως μπορείτε να εισπράξετε τώρα καλά αισθήματα από τρίτους, να βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να ευνοηθείτε από την τύχη που στερηθήκατε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσοι βρίσκεστε στις διακοπές να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί αρκετές φορές προς το καλύτερο γι αυτό φροντίστε να μην φοβηθείτε το απρόοπτο.

Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, λειτουργεί θετικά, τονωτικά και εποικοδομητικά για τις επιδιώξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι σχεδόν τα μισά του μήνα, ακολουθούμενοι και από την είσοδο του Ερμή στις 12 μέχρι και τις 28 σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τονίζουν τόσο τα καλά, όσο και τα όχι και τόσο καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Είναι στο χέρι σας λοιπόν να κάνετε άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, αλλά και να κάνετε μεγάλη ζημιά στο συμφέρον σας αν ακολουθήσετε τις προσταγές του εγωισμού σας.

Φανείτε λοιπόν διπλωμάτες, διαθέσιμοι, προστατευτικοί, εξυπηρετικοί και θα δείτε ότι η ανταπόδοση σε όλες αυτές σας τις ιδιότητες και συμπεριφορές θα είναι πολλαπλάσια.

Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα παράστασης στους χώρους που θα κινηθείτε, αλλά ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και εξυπηρετικό για τους στόχους σας.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις πρακτικές σας υποθέσεις, αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όση συνήθως.

Ο μήνας είναι θετικός όσον αφορά στις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν και εξαρτάται από εσάς πιο όριο θα βάλλετε ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις.

Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινούμενοι από τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προβλέπεται και να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας απασχολεί.

Η θετική στάση, η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας λειτουργούν προς όφελός σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε σε γνωστές συνταγές, να μην αφήσετε τις ημέρες να περνούν χωρίς αντίκρισμα και να μην θεωρείτε ότι είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν και όχι να ηγούνται!

Ζυγός

Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες λύσεις στην εργασία, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις σας.

Ο υπόλοιπος μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις αισθηματικές σας επιδιώξεις, να σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε την ποικιλία, καθώς και την εναλλαγή.

Ευνοείστε εσείς που μετακινήστε περισσότερο για τις διακοπές σας, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν απομακρύνεστε για πολύ από τη βάση σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα υπόσχονται δυνατές αισθηματικές συγκινήσεις και μερικοί από εσάς μπορεί να φανείτε διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Οι μακρόχρονες σχέσεις φαίνεται να βρίσκουν σημεία ανάπαυσης και ανανέωσης, αφαιρώντας όλες τις αιτίες καταπίεσης του ενός προς τον άλλον που προηγήθηκαν εξ αιτίας μιας έκτακτης οικονομικής στενότητας.

Σκορπιός

Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο.

Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης. Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε.

Απολαύστε λοιπόν αυτόν τον μήνα με τη συντροφιά σας, με εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας συνιστά υπομονή και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις, στην τακτοποίηση των υποθέσεών σας και στους οικονομικούς σας διακανονισμούς.

Από τις 12 του μήνα, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα συνηγορούν ώστε να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, να γίνετε απαραίτητοι στις συντροφιές σας και να είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Στις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπικότητά σας, επιμελείται το σκηνικό των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

Ο Αύγουστος έρχεται να σας προσφέρει σημαντική υποστήριξη, να απομακρύνει στενάχωρες σκέψεις καθώς επίσης και να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά με κάποιο ταξίδι και μεταφορικά με εξερεύνηση νέων τομέων απασχόλησης, δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Αιγόκερως

Ο μήνας σας βοηθά να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία των εκλείψεων που προηγήθηκαν και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε.

Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει το πρώτο δεκαήμερο, αλλά πολλά από αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσετε έχουν δρομολογηθεί σε σωστή πορεία.

Μετά τις 10 του μήνα, οι εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν είναι πιο θετικές και πιο ανακουφιστικές. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι πολλά από όσα συνέβησαν οφείλονταν στη δική σας προκαθορισμένη ματιά και στην μη ελαστικότητά σας.

Τώρα όλα φαίνονται να αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία. Φροντίστε να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφεθείτε στις περιποιήσεις των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν πρέπει να επηρεάσει τη διάθεσή σας, ούτε να σας αναγκάσει να περιορίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας.

Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Λέοντα επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή, φέρνουν νέα ενδιαφέροντα και ανθρώπους στο προσκήνιο και στο οπτικό σας πεδίο. Επίσης φροντίζουν να βγείτε από το μυστικό σας κρησφύγετο και να κάνετε εντύπωση.

Από τις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα των φιλοδοξιών σας από το σημείο που το είχατε αφήσει.

Κάποιοι ίσως καθυστερήσετε να το ξεδιπλώσετε τελείως, σίγουρα όμως θα παρακινηθείτε από τα γεγονότα, αλλά και την περιέργειά και τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, ποιους μπορείτε να επηρεάσετε και τι σημαίνει το από εδώ και πέρα για εσάς, σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας!

Ιχθύες

Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο.

Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης. Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε.

Απολαύστε λοιπόν αυτόν τον μήνα με τη συντροφιά σας, με εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Πηγή: Ωροσκόπος

SHARE
RELATED POSTS
Σκίτσα εξ Αμερικής: Ενότητα “Μόνο στην Ελλάδα”, του Γιώργου Σαράφογλου
Αγία Αικατερίνη του Σινά: Η παλαιότερη χριστιανική μονή, από τα σημαντικότερα προσκυνήματα στον κόσμο
Άγιε μου Βασίλη… λίγη ελληνική θάλασσα!, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.