ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Οκτώβρη 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Το σύνθημα του μήνα: μην βιάζεσαι!

Αποφύγετε κάθε ξαφνική κίνηση τον Οκτώβριο, παρορμητικοί μου Κριοί. Οι συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές αυτό το μήνα. Είχατε μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σας και παίρνετε αυτό που θέλετε. Αφιερώστε χρόνο μετά τις 3 Οκτωβρίου και κάντε κάποιες θετικές αλλαγές. Βρείτε έναν τρόπο να διασφαλίσετε τις συμφωνίες σας που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις για το μέλλον. Οικονομικά έχετε δει και καλύτερες μέρες. Τα έξοδα είναι μεγάλα στα μέσα Οκτωβρίου. Η προσωπική σας ζωή δείχνει ότι πρέπει να παραχωρήσετε κάποιο έλεγχο. Αυτό κάνει την πίεση έντονη και δεν βοηθάει στην εξέλιξή σας. Μικρά ζητήματα είναι εκεί που πρέπει να επιλυθούν. Οι συγγενείς σας βάζουν σε μια όχι και τόσο εύκολη θέση. Έχετε το νου σας στα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και Ηλιακής έκλειψης μεταξύ 25 και 26 Οκτωβρίου μπορεί να βιώσετε κάποια χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας. Αυτή τη φορά αυτή η νέα σελήνη συμπίπτει με μια έκλειψη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε τη διατροφή σας και την κατανάλωση αλκοόλ. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να φέρει κάποιους κινδύνους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση! Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο ζώδιό σας, ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σχέσεις και όλες τις συνεργασίες. Η έντονη Ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα στον μυστικοπαθή Σκορπιό, δίνει έμφαση στα οικονομικά και ίσως να έχετε ξαφνικά έξοδα που δεν τα υπολογίζατε. 

Ταύρος

Το σύνθημα του μήνα: Μπορείς να το διορθώσεις!

Κάνε μια παύση τον Οκτώβριο, σταθερέ μου Ταύρε. Επαγγελματικά αναλύεις κάθε κατάσταση και εργάζεσαι πάνω σε αυτήν. Μπορεί να νομίζεις ότι σημειώνεις πρόοδο, αλλά δεν είναι έτσι. Η καλύτερη περίοδος για δουλειά είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα. Να είστε προσεκτικοί όταν σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως σε όλες τις συνεργασίες και σας κάνουν να αναθεωρήσετε αρκετά. Τα οικονομικά φαίνονται πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα. Είστε απασχολημένοι και τα έσοδά σας αυξάνονται. Βέβαια, θα έχετε και κάποια έξοδα, αλλά αυτά θα έχουν να κάνουν με το νοικοκυριό σας βασικά. Η προσωπική σας ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού η δουλειά σας προηγείται. Οποιοδήποτε εμπόδιο μπορείτε να το ξεπεράσετε. Υπάρχουν κάποια ανοιχτά θέματα από τον προηγούμενο μήνα που πρέπει να δουλέψετε. Η Ηλιακή έκλειψη παρέα με την Νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό θα φέρει πολλά μυστικά στο φως και αυτό θα τα κάνει ακόμη πιο έντονα. Η ενέργειά σας είναι χαμηλή και η υγεία σας δεν είναι στα καλύτερά της. Να είστε προσεκτικοί όσοι υποφέρετε από χρόνιες ασθένειες. Αν συμβεί κάτι επισκεφθείτε αμέσως το γιατρό σας! 

Δίδυμοι

Σύνθημα του μήνα: ανθίστε!

Ο Οκτώβριος σου χαμογελάει, επικοινωνιακά μου Διδυμάκια. Επαγγελματικά έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές. Αποφύγετε να κυνηγάτε όμορφες αλλά κενές ιδέες. Αυτό ισχύει και για τις 10 πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως σε ότι έχει να κάνει με ομάδες, συλλογικά, συνεργασίες. Για εσάς που δραστηριοποιείστε στον δημιουργικό τομέα, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, μουσικούς, μπορείτε να περιμένετε επιτυχίες τις τελευταίες 20 ημέρες του μήνα. Η κοινωνική δικτύωση είναι πολύ σημαντική. Η Νέα σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη μαζί, στις 25 Οκτωβρίου, στον μυστικοπαθή Σκορπιό, θα σας αναγκάσει να εργαστείτε περισσότερο και εκεί θα χρειαστείτε περισσότερη συγκέντρωση, προσοχή και υπομονή. Οικονομικά δεν είστε στα καλύτερά σας. Υπάρχουν πολλά έξοδα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες απρόσμενες θετικές εκπλήξεις. Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις και εκεί. Αν αντιμετωπίσατε κάποιες δύσκολες συζητήσεις τον Σεπτέμβριο, τώρα ήρθε η ώρα να φιληθείτε και να συμφιλιωθείτε. Είστε υγιείς και πολύ δραστήριοι. Μόνο κατά τη διάρκεια της Νέας σελήνης και της Έκλειψης μεταξύ 25 και 27 Οκτωβρίου μπορεί να νιώσετε εκτεθειμένοι, κουρασμένο. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε και να αποφεύγετε κάθε επικίνδυνη κατάσταση ειδικά από την 1η έως τις 6 Οκτωβρίου!

Καρκίνος

Το σύνθημα του μήνα: Τα πράγματα δεν είναι ποτέ ίδια!

Ο Οκτώβριος κρύβει πολύ ρουτίνα για σένα, ευαίσθητε Καρκίνε μου. Αυτή δεν είναι η καλύτερη εποχή για τη δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποια άδεια για να την περάσεις με την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αλλαγές συμβαίνουν όμως στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε καλά, δεν είναι η καλύτερη εποχή για να βρείτε μια νέα δουλειά, τουλάχιστον για τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες. Οικονομικά υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα λύσετε τα ζητήματα του παρελθόντος. Πιστώσεις, χρέη και σε αποπληρωμή θα έρθουμε αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε κάποια έσοδα από ακίνητα, αν έχετε κάποια. Η προσωπική σας ζωή θα είναι το κύριο μέλημά σας τον Οκτώβριο. Μπορεί να ασχοληθείτε με έργο στο σπίτι, το οποίο θα έχει καλή έκβαση. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει άπλετο φως στα επαγγελματικά και ίσως σηματοδοτεί αλλαγές. Η Νέα σελήνη και η ‘Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό, θα σας κάνουν να σκεφτείτε τα πάντα και ακόμα και αν θέλετε να ταξιδέψετε ή να τα πάρετε άδεια, αφήστε το για τον επόμενο μήνα. Νιώθετε λίγο άδειοι και χωρίς πολλή ενέργεια, γι’ αυτό θυμηθείτε να ακολουθήσετε μια ρουτίνα και μην ξεχνάτε να ασκείστε. Κουνηθείτε!

Λέων

Το σύνθημα του μήνα: Μην αφήνετε κάτι για αύριο, αν μπορείτε να το κάνετε σήμερα!

Η επίλυση προβλημάτων του παρελθόντος θα είναι το κύριο θέμα σου τον Οκτώβριο, λαμπερέ μου Λέοντα. Οι επαγγελματικές σχέσεις θα επιλυθούν ευνοϊκά αυτό το μήνα. Πρόσεξε τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, γιατί υπάρχουν κάποια θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται χρόνο για να τα ξανασκεφτείς και να τα επεξεργαστείς. Απλά περιμένετε. Οι λέξεις-κλειδιά σου για αυτόν τον μήνα είναι η υπομονή, η ευελιξία και η ηρεμία. Αποφύγετε τυχόν νομικά προβλήματα και προετοιμαστείτε για το χειρότερο σενάριο. Οικονομικά ο μήνας αυτός είναι ουδέτερος για εσάς. Τα έξοδά σας θα είναι λογικά, αφού το μεγαλύτερο μέρος τους έχει να κάνει με οικιακά θέματα. Η προσωπική σας ζωή είναι επίσης ευνοημένη αυτόν τον μήνα. Τα όποια θέματα είχατε με συγγενείς φαίνεται να έχουν λυθεί προς το παρόν. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, σας δίνει ζωή και επιπλέον ενέργεια για να κυνηγήσετε όνειρα και φιλοδοξίες. Προσέξτε την υγεία σας, αφού στις 25 Οκτωβρίου πραγματοποιείται Νέα σελήνη και Έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό, η οποία απαιτεί πολλή ενέργεια, αφού μπορεί να ζήσετε ριζικές, ξαφνικές αλλαγές. Αποφύγετε τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις.

Παρθένος

Το σύνθημα του μήνα: αναδιοργάνωση!

Ο Οκτώβριος χρειάζεται υπομονή και εργατικότητα, οργανωτικέ Παρθένε μου. Επαγγελματικά, κάνεις θαύματα. Μπορείς να λύσεις τώρα κάποια πρόσφατα προβλήματα. Μπορείς να πετύχεις περισσότερα τώρα απ’ ό,τι πριν. Αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στα οικονομικά και σε ότι ανοιχτό υπάρχει ακόμη, ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, κάτι οικονομικό που εκκρεμεί. Οι περισσότεροι από εσάς περνάτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Η Έκλειψη και το Νέο φεγγάρι στις 25 Οκτωβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό, θα σας κάνουν να πάτε σε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι αρκεί να το αφήσετε να γίνει. Ακόμα και ο τραπεζικός σας λογαριασμός φαίνεται καλός αυτό το μήνα. Τα χρήματα θα έρχονται τακτικά και θα έχουν και αυξητική τάση. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοφλήσετε κάποια ανοιχτά χρέη και μια πίστωση, αν έχετε. Προσωπικά, διαχειρίζεστε τα προβλήματα του παρελθόντος. Ένα διαζύγιο, στο τέλος μιας σχέσης, τα υλικά σας θέματα, όλα αυτά θα επιλυθούν. Πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποιους καλούς όρους και να βρείτε τον τρόπο να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Μετά το τέλος του μήνα, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Μην τα παρακάνετε με τη δουλειά, καθώς επηρεάζει την υγεία σας. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ζυγός 

Σύνθημα του μήνα: κάντε ειρήνη!

Μάθε από το παρελθόν σου τον Οκτώβριο, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Ακόμα κι αν έχετε μια σκοτεινή περίοδο πίσω σας, τα σύννεφα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Αυτό είναι το τέλος για τις δύσκολες σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ωστόσο, τα ζητήματα παραμένουν, αλλά όλα φαίνονται καλύτερα τώρα. Προσπάθησε να αποφύγεις το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και άφησέ το για το τέλος του μήνα. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αν έχετε προβλήματα στη δουλειά σας απευθυνθείτε στη διεύθυνση. Χάρη στην σκληρή σας δουλειά, ο Οκτώβριος θα είναι ένας καλύτερος μήνας. Τα οικονομικά σας γίνονται επίσης καλύτερα. Έχετε μεγάλα έξοδα, αφού αυτό έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή, την οικογενειακή σας ζωή. Προσέξτε τυχόν απρόβλεπτες εμπειρίες. Οι γονείς λύνουν ζητήματα με τα παιδιά τους. Στη χειρότερη περίπτωση αυτό θα σας σπάσει τα νεύρα. Οι συγκρούσεις είναι εκεί για να τις ξεπεράσετε. Αν κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, αυτό θα σας διευκολύνει. Η ενέργειά σας είναι υψηλή και η υγεία σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Έκλειψη και το Νέο φεγγάρι στις 25 Οκτωβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό, θέλει να σας μάθει να κάνετε κουμάντο.. όχι πως δεν το ξέρετε ήδη. 

Σκορπιός

Το σύνθημα του μήνα: Κοιτάξτε γύρω σας!

Πάρε μια βαθιά ανάσα τον Οκτώβριο, μυστικοπαθή Σκορπιέ μου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε τυχόν διοικητικά ζητήματα. Ζητήματα γης ή ακίνητης περιουσίας μπορούν να επιλυθούν τώρα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο ευκολότερος μήνας για τις επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, μάλλον δοκιμάζει τις αντοχές σας. Μπορεί να νιώθετε παραπάνω στρες στην δουλειά και να αλλάζουν κάποια πραγματάκια που σας ξεβολεύουν. Μέχρι το Νοέμβριο τα πράγματα βελτιώνονται. Οικονομικά, αυτός είναι ένας ήρεμος μήνας. Δεν θα έχετε πτώσεις ή θα βιώσετε μεγάλες απώλειες. Η προσωπική σας ζωή είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας για αυτόν τον μήνα. Οικογενειακά θέματα. Ακόμη και αν βρίσκεστε στη μέση ενός διαζυγίου, μπορεί να επιλύσετε τα θέματά σας ειρηνικά. Χαλαρώστε, απολαύστε και ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Η ενέργειά σας δεν είναι υψηλή. Φαίνεται ότι η Νέα σελήνη και η Έκλειψη της 25ης Οκτώβρη στο ζώδιό σας, σας παίρνει από κάτω. Αν μπορείτε να ξεφύγετε από όλα αυτά, τότε κάντε το. Κοιμηθείτε καλά και το Σαββατοκύριακο στη φύση και ο γιατρός είναι ευχαριστημένος.

Τοξότης

Το σύνθημα του μήνα: Να είστε αισιόδοξοι!

Μπορείς να είσαι ξανά ευτυχισμένος τον Οκτώβριο, ταξιδιάρη Τοξότη μου. Ξεφορτώσου κάποια θλιβερά ζητήματα στη δουλειά σου. Μπορείς να είσαι τολμηρός και εμπνευσμένος, προοδευτικός και εντυπωσιακός. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στο παιδί μέσα σου και σε καλεί να ερωτευτείς ξανά, όχι μόνο ανθρώπους, αλλά και την ίδια την ζωή. Θα μπορέσετε να επιλύσετε ζητήματα με τις αρχές και το νόμο. Απλά κάνε υπομονή και περίμενε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Αν έχετε κάνει κάποιες συμφωνίες, πρέπει να τις υποστηρίξετε με κάτι χειροπιαστό. Είναι πιθανό να διορθώσετε τη σχέση σας με έναν παλαιότερο συνάδελφο. Από οικονομικής άποψης τα πράγματα φαίνονται καλά. Μπορεί να βρείτε ακόμη και χρήματα που είχατε ξεχάσει. Στην προσωπική σας ζωή είναι επίσης καλά για εσάς. Παλιοί φίλοι έρχονται, νέοι φίλοι επίσης, συγκεντρώσεις, πάρτι, εκδηλώσεις και νιώθετε ξανά ζωντανοί. Οι αδέσμευτοι ανάμεσά σας μπορεί να γνωρίσετε κάποιον πολύ ενδιαφέροντα. Προσέξτε την ενέργειά σας γύρω στις 25 Οκτωβρίου, αφού αυτή η Νέα σελήνη και η Έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό απορροφά την ενέργειά σας. Χαλαρώστε περισσότερο, κοιμηθείτε καλά και προσέξτε τη διατροφή σας.

Αιγόκερως

Το σύνθημα του μήνα: Είδατε τους σπόρους που σπείρατε!

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για σένα, εργασιομανή Αιγόκερε μου. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για τη δουλειά. Προχωράς αργά αλλά με σταθερά βήματα. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα βελτιώσετε σημαντικά τη θέση σας. Η επαγγελματική και υλική επιτυχία είναι καθ’ οδόν. Η δύσκολη πλευρά αυτού του μήνα θα είναι μάλλον η σχέση σας με τους συναδέλφους σας. Υπάρχουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμα. Κρατήστε τα πράγματα υπό έλεγχο και προσέξτε τα άτομα που θα πρέπει να σας στηρίξουν. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στις οικογενειακές σχέσεις που ζητούν άμεση επίλυση. Από οικονομικής άποψης τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά. Ίσως μάλιστα να είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του 2022. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι το κύριο θέμα για εσάς αυτό το μήνα. Εκτός από τα ζευγάρια που εργάζονται μαζί, θα μπορέσουν να επιλύσουν επαγγελματικές εργασίες και αυτό θα τους φέρει πιο κοντά. Τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές, δεν θα λύσουν τώρα τα προβλήματά τους. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι επίσης πολύ δύσκολες. Υπάρχει κάποια πολύ ισχυρή ενέργεια τον Οκτώβριο. Η Νέα σελήνη και η Έκλειψη στις 25 του μήνα στον μυστικοπαθή Σκορπιό, φέρνουν κάποιες έντονες στιγμές. Αλλαγές στα σχέδια; Όλα είναι πιθανά. Η ενέργειά σας θα είναι καλή  και η υγεία σας επίσης.

Υδροχόος

Το σύνθημα του μήνα: Νιώσε τον κόσμο!

Ο Οκτώβριος είναι ένας προοδευτικός μήνας για σένα, αεικίνητε Υδροχόε μου. Επαγγελματικά είναι ένας πολύ επιτυχημένος μήνας. Μπορεί να κάνεις πολύ ενδιαφέροντα επαγγελματικά ταξίδια ή ακόμα και να συνεργαστείς με άτομα από το εξωτερικό. Μπορείτε να επιλύσετε σοβαρά ζητήματα και να διαχειριστείτε τα πάντα. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα με γη ή ακίνητα θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά θα βρείτε μια λύση που θα σας ταιριάζει. Ο Οκτώβριος είναι μια πολύ καλή περίοδος για σεμινάρια, σπουδές και διαμονή στο εξωτερικό. Οικονομικά, όλα φαίνονται μια χαρά. Δεν θα έχετε πολλά έξοδα. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στην επικοινωνία και απαιτεί προσοχή στα λόγια. Ο Δίας, ο πλανήτης της επιτυχίας, θα έρθει στον οικονομικό σας τομέα. Αν δεν έρθει αυτόν τον μήνα, θα έρθει τον Νοέμβριο. Η προσωπική σας ζωή γίνεται επίσης καλύτερη. Μετά από πολλές διαφωνίες τα ζευγάρια βρίσκουν έναν τρόπο και εναρμονίζονται. Οι γονείς θα ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θα δείτε την επιτυχία. Ο Οκτώβριος έχει πολλή ενέργεια για εσάς. Η Νέα σελήνη και η Εκλειψη στις 25 Οκτωβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό, κάνουν την αυτοπεποίθησή σας και τη διάθεσή σας καλύτερη. Βέβαια, ας είστε προετοιμασμένοι και για μερικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.. κρατάμε μικρό καλάθι, ακόμη.

Ιχθύες

Το σύνθημα του μήνα: Βρείτε μια μέθοδο!

Με σύστημα και σοβαρή μέθοδο, ο Οκτώβριος δουλεύει για σένα, ονειροπόλε Ιχθύ μου. Επαγγελματικά, δεν είναι ο καλύτερος μήνας για σένα. Η εργασία στο παρασκήνιο επηρεάζει τα σχέδιά σας και τη σχέση με τους συναδέλφους σας. Πρέπει να ασχοληθείτε τώρα με κάποιες διοικητικές εργασίες. Δώστε προσοχή γιατί αργότερα πρέπει να εξετάσετε όλα όσα κάνατε τώρα. Η Πανσέληνος στις 9 Οκτώβρη, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ρίχνει φως στα οικονομικά σας που θέλουν προσοχή. Προσέξτε τα μέσα Οκτωβρίου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια νομικά ζητήματα. Οικονομικά, αυτός δεν είναι ο καλύτερος μήνας σας. Μπορεί να έχετε λιγότερα έσοδα και περισσότερα έξοδα αυτή τη φορά. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Μπορεί να πάρετε κάποιο χρόνο άδεια από την οικογένειά σας και τον εαυτό σας. Συμβαίνουν επίσης κάποιες σημαντικές αλλαγές. Αγοράζετε ένα νέο σπίτι, αυτή η οικοδομή, σοβαρές επισκευές και ένα μωρό; Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες σκιές κατά τη διάρκεια της Νέας σελήνης και της έντονης Έκλειψης στις 25 Οκτωβρίου, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Να είστε προσεκτικοί με τα κουτσομπολιά. Η ενέργειά σας δεν είναι επίσης τόσο υψηλή αυτό το διάστημα. Βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, κοιμηθείτε καλά και επικεντρωθείτε στη διατροφή σας. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε και οδηγείτε.

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
Τρία προσχέδια ποιημάτων, του Μάνου Στεφανίδη
elizabeth-taylor-hollywood-1259553_960_720.jpg
Δημοπρατούνται ρούχα και αξεσουάρ του οίκου Chanel και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 – 20/11/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.