ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Μάιο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ο δυναμικός Άρης σου ταράζει λιγάκι τα νερά τον Μάϊο, παρορμητικέ μου Κριέ. Θέλει αρκετή ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τα οικογενειακά σου θεματάκια και ίσως αισθανθείς έντονα πως δεν σε χωράει ο τόπος! Μην ανησυχείς όμως, αφού ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή και άκρως βοηθητική Αφροδίτη βάζουν το χεράκι τους και εξισορροπούν την κατάσταση. Οι φίλοι και οι κοντινοί σου, αγαπημένοι άνθρωποι, είναι εκεί και σε βοηθούν με τον τρόπο τους να τα ξεπεράσεις όλα. Η τύχη συνεχίζει να είναι με το μέρος σου κατά κάποιον τρόπο. Η διάθεσή σου μπορεί να πέσει προς το τέλος του μήνα, αλλά εσύ εκμεταλλεύσου την στιγμή για ενδοσκόπηση και αναθεώρηση πολλών θεμάτων του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά, καθώς αυξάνεται η πιθανότητα μιας νέας πηγής εσόδων. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη σου φέρνει χαρά, ανοίγει τους ορίζοντές σου και σε κάνει να πιστέψεις στα καλά που θα έρθουν στο μέλλον!

Ταύρος

Ναι, είναι πλανητικά επεισοδιακή και η είσοδος του Μάη για σένα, σταθερέ μου Ταύρε. Με τον απρόσμενο Ουρανό να συναντά τον Ήλιο σου, σου φέρνει σκαμπανεβάσματα και ρίσκα. Σαν να μην φτάνει αυτό, συγκρούεται λιγάκι με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο, γεγονός που σου δημιουργεί και μια σχετική δυσφορία και εκνευρισμό. Η αισθησιακή Αφροδίτη όμως σε βοηθάει και μαλακώνει το εκρηκτικό κλίμα όσο να΄ναι από τις 9 μέχρι και τις 20 του μήνα στο ζώδιό σου. Ο τυχερός Δίας και ο δυναμικός Άρης κάνουν όμορφες όψεις και σε καθιστούν στο επίκεντρο. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα και αυτή στο ζώδιό σου φέρνει νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις στον δρόμο σου με πιθανότητες εξέλιξης. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη φέρνει τα πάνω κάτω στα οικονομικά και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα, στις αγορές και στις πληρωμές.

Δίδυμοι

Εσωστρέφεια και δισταγμός στο ξεκίνημα του μήνα Μάη, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Όμως μην ανησυχείς, ο πλανήτης σου, ο επικοινωνιακός Ερμής είναι κάπου εκεί κοντά και σε βοηθάει να βάλεις σκέψεις και δουλειές σε τάξη. Προς το τέλος του μήνα βέβαια, κατά τις 29 του μήνα, που θα γυρίσει ανάδρομος, δώσε έμφαση στην λογική και όχι στο συναίσθημα…. έτσι θα πας παρακάτω. Η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 9 Μαΐου και ο ερωτισμός σου αυξάνεται. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σε ωθεί να βγεις πιο πολύ έξω, να συναναστραφείς με φίλους και να χαμογελάσει το χειλάκι σου λιγάκι παραπάνω. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη ρίχνει φως και σκιά στις σχέσεις που θέλουν μικρές «επιδιορθώσεις». Ήρθε η στιγμή να βάλεις ίσως νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στις επαγγελματικές, στις φιλικές. Αν δεν το τολμήσεις τώρα… το αδιέξοδο καραδοκεί.

Καρκίνος

Ευκαιρίες κρύβει ο Μάϊος για σένα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Με το πέρασμα του τυχερού Δία στον ονειροπόλο Ιχθύ ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που είναι μακριά και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται. Μπορεί και να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που είχες κάποτε φανταστεί και δουλέψει σκληρά. Μέχρι τέλος Ιουλίου έχεις καιρό μπροστά σου. Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου και σου χαρίζει δυναμισμό και  ενέργεια, καθώς σε ωθεί να πάρεις τα μέτρα σου, να τακτοποιήσεις και να διεκδικήσεις όλα αυτά που σου ανήκουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις όμως τις μυστικές συζητήσεις και τις συναντήσεις, αφού ο επικοινωνιακός Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος στις 29 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη ίσως ρίξει φως σε θέματα υγείας, όπου θα κληθείς να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή τις «κακές συνήθειες» γενικά.

Λέων

Το πλανητικό συνονθύλευμα στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σου συνεχίζεται και τον Μάιο, λαμπερό μου Λιοντάρι. Αυτό σημαίνει πως ο Ήλιος, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη τονίζουν την κοινωνική σου εικόνα, την επαγγελματική σου κατάσταση και τους στόχους σου. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ανασαίνεις και πάλι και πετάς από πάνω σου τυχόν βάρη του παρελθόντος. Ο τυχερός Δίας στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο σου δίνει παραπάνω ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί την επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά φέρνει στην επιφάνεια και την δημιουργική σου πλευρά. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που βρίσκεται εν κινήσει απέναντί σου, γίνεται ανάδρομος στις 23 του μήνα και αυτό σε πάει λίγο πίσω και πάλι σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη σου χαρίζει όμως αισιοδοξία. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο αγαπημένος Ερμής βέβαια που περνάει και αυτός ανάδρομος στις 29 του μήνα και ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Με ευχάριστες συναντήσεις και ουσιαστικές συζητήσεις ξεκινάει ο Μάιος, οργανωτικέ μου Παρθένε.  Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας βρίσκεται απέναντι στο ζώδιό σου και εσύ αισθάνεσαι την ρομαντική και καλλιτεχνική σου πλευρά να ανθίζει. Ο επικοινωνιακός Ερμής, η αισθησιακή Αφροδίτη και ο Ήλιος περνάει από το ζενίθ του Ωροσκοπίου σου και εσύ ασχολείσαι αρκετά και με την κοινωνική και επαγγελματική σου εικόνα. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές στο εξωτερικό. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικές. Ακόμη και ένα φλερτ μπορεί να είναι απλά μια πρόσκαιρη ιστορία χωρίς ουσία. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη σου βάζει δίλλημα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, στα επαγγελματικά και στις προσωπικές υποχρεώσεις. Μην ξεχνάς πως ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής περνάει ανάδρομος στις 29 του μήνα και έτσι τα σχέδιά σου παγώνουν.

Ζυγός

Αντιφατικά τα πράγματα τον Μάϊο για σένα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις δεν λείπουν. Έχεις αρκετή ένταση μέσα σου. Βέβαια εσύ φαντάζεσαι πως όλες οι δυσκολίες θα περάσουν, θα έρθει το καλοκαιράκι, θα πας ταξιδάκια και θα συναντήσεις ανθρώπους που είναι μακριά σου και σου έχουν λείψει πολύ. Προέχει η ψυχική σου υγεία και η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων αποκλειστικά από εσένα και μόνο. Μην αφήνεις τους γύρω σου να σε επηρεάσουν. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά και ίσως να ανοίξει νέες πηγές εισοδήματος. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη φέρνει όμορφες ειδήσεις. Το καλοκαιράκι προμηνύεται «καυτό», γεμάτο περιπέτεια και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πρόσεχε τις εξαπατήσεις όμως και μην ενδώσεις σε τυχόν  οικογενειακές πιέσεις. Η τύχη σου χαμογελάει… την βλέπεις;

Σκορπιός

Όμορφα ξεκινάει ο Μάιος για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Ο τυχερός Δίας περνάει στα ευαίσθητα Ψαράκια και φαίνεται πως ευνοεί τα ερωτικά σου, τα επιχειρηματικά και ίσως να φέρει και την απόκτηση ενός απογόνου. Λες; Από την άλλη βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε, ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος σε φρενάρει και σου βάζει μικρές τρικλοποδιές στα οικογενειακά σου. Δεν έχεις και τόσο καλή συνεννόηση, αλλά εσύ βρίσκεις πάντα τον τρόπο να τα ξεπερνάς όλα! Λίγο επανάσταση, λίγο ανακατωσούρα, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται… Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί την προσωπική σου ζωή πάντως και φέρνει ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη ρίχνει φως και σκιά στα οικονομικά, παραδόξως τα ευνοεί και ετοιμάζει το έδαφος για την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει στις 29 του μήνα.

Τοξότης

Κρίσιμος μήνας ο Μάιος, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Σημαντικά πλανητικά γεγονότα και η αλλαγή του τυχερού Δία για λίγο στον αέρινο Υδροχόο θα φέρει «αέρα» στην καθημερινότητά σου και θα ανακατέψει λιγάκι το τοπίο. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά και εμφανίζει κατά πάσα πιθανότητα νέες πηγές εσόδων. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στο ζώδιό σου ρίχνει όλα τα φώτα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν χωράνε ρίσκα, ούτε στα προσωπικά, αλλά ούτε και στα οικονομικά. Γενικά απέφυγε τις επιπολαιότητες, τον παρορμητισμό και μην δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 29 του μήνα, όπου και ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο ζωής, με αρκετή θολούρα στην σκέψη και έλλειψη ρεαλισμού. Μην πέσεις στην παγίδα του ονειροπόλου Ποσειδώνα. Προσπάθησε να δεις πίσω από τις λέξεις…

Αιγόκερως

Ωραία ξεκινάει ο Μάιος και για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Συζητήσεις όλο νόημα, ρομαντικά συναισθήματα και αρκετή τρυφερότητα σε καταβάλλουν το πρώτο δεκαήμερο. Βάζεις βάσεις στις σχέσεις σου ή γνωρίζεις το άλλο σου μισό αν είσαι ακόμη στο «ψάξιμο». Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται βέβαια απέναντί σου και στα χαλάει λίγο, δημιουργώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους πιο κοντινούς σου, κάτι που σε κουράζει πολύ. Πίστεψέ με όμως, μπορεί να είναι και για καλό τελικά. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τονίζει την δημιουργικότητά σου. Πολύ πιθανό να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη φέρνει στο φως ένα παλιό και επίμονο θέμα υγείας ή μπορεί να έρθεις σε κάποιον οικονομικό συμβιβασμό, που δεν το επιθυμείς και τόσο. Το έδαφος προετοιμάζεται για τον ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή στις 29 του μήνα με πισωγυρίσματα και μικροαναποδιές.

Υδροχόος

Με μικρούς περιορισμούς μπαίνει ο Μάιος για σένα, αέρινέ μου Υδροχόε. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος σου υπενθυμίζει τις λέξεις (που δεν σου πολυαρέσουν, το ξέρω): πειθαρχία, οργάνωση, συνέπεια, αυτοσυγκράτηση. Ο τυχερός Δίας φεύγει εντωμεταξύ από το ζώδιό σου (μέχρι τέλος Ιουλίου) και εσύ καλείσαι να πάρεις απόσταση από τυχόν βεβιασμένες και επιπόλαιες αποφάσεις. Αναθεώρησε τα σχέδια και κάποιες απόψεις σου και βάλε καινούργιες βάσεις και προτεραιότητες. Βέβαια η όρεξη για διασκέδαση δεν θα λείψει, αφού ο Ήλιος, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους σε ταρακουνούν.  Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί τις αλλαγές (μετακόμιση, έπιπλα, απόγονος) και αλλάζει την καθημερινότητα. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη σε «ρίχνει» στο επίκεντρο της προσοχής σχεδόν με το ζόρι. Όλοι θα θέλουν την παρέα σου εδώ και τώρα… μήπως να κλωνοποιηθείς;

Ιχθύες

Με την εύνοια του τυχερού Δία ξεκινάει ο Μάιος, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Αισιοδοξία αλλά και αλαζονεία σε μίξη με υπερ-αισιοδοξία, θα είναι συναισθήματα που θα εναλλάσσονται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλο το υπόλοιπο του χρόνου. Η καθημερινότητά σου θα γίνει σίγουρα πιο εύκολη και ο δυναμικός Άρης που θα βρίσκεται όλο τον μήνα στο εσωστρεφές ζώδιο του Καρκίνου να σου χαρίζει ενσυναίσθηση, τρυφερότητα, ρομαντισμό και αισθησιασμό. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, αυτός ο επίδοξος Κυβερνήτης σας, ίσως να φέρει ένα ειδύλλιο για τους αδέσμευτους. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ευνοεί την προώθηση συμφωνιών. Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον ταξιδιάρη Τοξότη σε κάνει πιο σκεπτικό από ποτέ. Η οικογένεια και ίσως μια πολύ ιδιαίτερη συναισθηματική πρόταση θα σε βάλουν σε δίλλημα. Στις 29 του μήνα ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος και θα επικρατήσει ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και μπερδέματα.

SHARE
RELATED POSTS
Οι στεριανές ριπές και το 11ο αρμυρίκι, του Αννίκερι
Μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου κου Δημήτρη Κρητικού
Το ορατόριο για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο του Δ.Μπρούχου που θα μείνει στο χρόνο, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.