ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβρη 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ακολουθήστε την αλήθεια!

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας για σένα, παρορμητικέ μου Κριέ. Επαγγελματικά, μπορεί τα πράγματα να μην πάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει και να υπήρχαν κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Θα πρέπει να δείτε ξεκάθαρα ποια πλευρά θα πρέπει να ακολουθήσετε. Μπορεί να έχετε μια νέα πρόταση εργασίας. Αν είστε σε διαπραγματεύσεις το 2023 σας περιμένει. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους δημιουργεί ένα επιπρόσθετο στρες αλλά μπορεί να δείτε και τους στόχους να ευοδώνονται σιγά σιγά. Απλά προσοχή στα λόγια. Οικονομικά η καλύτερη στιγμή είναι μέσα στο τελευταίο 10ήμερο του μήνα. Μπορεί να έχετε κάποιο όμορφο κέρδος από μια πώληση ή μια δουλειά. Η προσωπική σας ζωή πηγαίνει επίσης καλά. Ωστόσο, χρειάζονται την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποιες περίπλοκες σχέσεις με συγγενείς. Το παρελθόν στοιχειώνει ακόμη το τώρα. Προσέξτε τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, όπου πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε κάποια κουτσομπολιά. Να είστε προσεκτικοί. Αν έχετε μυστικά, κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί σε μικροατυχήματα. Να είστε επίσης προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή ταξιδεύετε. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα πάντα για το δεύτερο μισό του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω ωθεί τα νέα ξεκινήματα. 

Ταύρος

Ξανασκεφτείτε το!

Χωρίς το παρελθόν, δεν υπάρχει μέλλον, σταθερέ Ταύρε μου. Επαγγελματικά, ο Δεκέμβριος δεν είναι ο καλύτερος μήνας για σένα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τους συναδέλφους σου. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους ρίχνει φως στα οικονομικά. Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στον οικονομικό τομέα του Ουρανού σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από ποτέ. Τέλος τα αναμενόμενα έξοδα λαμβάνονται υπόψη. Πρόσεχε τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, θα βιώσεις κάποιες ωραίες συζητήσεις και θα γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και θα σε καθοδηγήσουν στην πορεία. Τέλος τα αναμενόμενα έξοδα λαμβάνονται υπόψη. Η προσωπική σας ζωή είναι πραγματικά περίπλοκη. Δεν είναι καλή περίοδος για κάθε είδους σχέσεις. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να αποστασιοποιηθείτε πλήρως από όλες τις καταστάσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία. Αν θέλετε να συμφιλιωθείτε, τότε σκεφτείτε το προς το τέλος του μήνα. Αν κάνετε ένα ταξίδι μεταξύ 22 και 23 του μήνα αυτό θα πάει καλά. Αυτό θα κάνει καλό και στα νεύρα σας. Η υγεία σας δεν είναι τόσο καλή και τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι χαμηλά. Αν αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα πηγαίνετε στο γιατρό. Ίσως σε κάποιον ειδικό; Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε και να αποφεύγετε κάθε επικίνδυνη εργασία. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και σας βοηθάει να τακτοποιήσετε υποθέσεις. 

Δίδυμοι 

Ξεκινήστε από την αρχή!

Ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις όλη σου τη ζωή μέχρι τώρα, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Επαγγελματικά, δεν πρόκειται να χαλαρώσεις. Αναμένονται κάποιες συγκρούσεις λόγω των διαφορετικών απόψεων. Δεν θα μπορέσεις να βρεις λύση τώρα. Απλά περίμενε μέχρι το 2023. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί όλο το Δεκέμβριο δεν θα μπορείς να κρατήσεις την «γλώσσα» σου μέσα. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στο ζώδιό σου δημιουργεί «ψιλοεντάσεις» στην επικοινωνία. Θέλει μια σχετική προσοχή στα λόγια. Οικονομικά, τα πράγματα φαίνονται καλά. Μπορείτε να περιμένετε ακόμη και κάποια έσοδα που έχουν να κάνουν με την εμπειρία σας, ίσως ένα μπόνους; Η προσωπική σας ζωή είναι ένα κύριο θέμα. Ίσως έχετε διαφορετική άποψη με το σύντροφό σας, αλλά οι διαφωνίες είναι αναμενόμενες. Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του μήνα. Αν ο σύντροφός σας είναι τόσο σημαντικός για εσάς, τότε θα συμβιβαστείτε. Αν όχι, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου. Μην περιμένετε να συμβούν θαύματα τώρα. Κάντε λίγη υπομονή. Νιώθετε την ενέργειά σας λίγο πεσμένη, γεγονός που πρέπει να σας οδηγήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κρατήστε τα συναισθήματα και τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και βρείτε έναν τρόπο να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω και είναι αρκετά ευνοϊκή κατάσταση, που επιτέλους ανοίγει πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον.

Καρκίνος

Θα το ξεπεράσεις!

Ο Δεκέμβριος έχει ένα βήμα μπροστά και ένα βήμα πίσω, ευαίσθητε Καρκίνε μου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θέλατε να ακούσετε από μένα. Αυτές είναι δύσκολες στιγμές και πρέπει να περιμένετε να τις ξεπεράσετε κατά τη διάρκεια του 2023. Επαγγελματικά, πρέπει να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα. Θέματα με συναδέλφους, με συνεργάτες, με προϊσταμένους και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν ή όχι. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά. Ναι, πρέπει να περιμένετε κάποιες αναταράξεις. Μην ανησυχείτε, θα δείτε μια νέα ευκαιρία στον ορίζοντα. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους κρύβει μια σχετική ένταση και δυσαρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οικονομικά, ο τραπεζικός σας λογαριασμός φαίνεται να συρρικνώνεται. Μην ανησυχείτε και πάλι όμως τόσο πολύ αφού μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα μέσα στο μήνα. Η προσωπική σας ζωή και η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να επηρεάζουν η μία την άλλη περίοδο και αν σκοπεύετε να μετακομίσετε ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. Αυτή δεν είναι μια εύκολη περίοδος για τα ζευγάρια εξαιτίας όλων κρυμμένων «σκελετών στη ντουλάπα μας». Η σιωπή είναι χρυσός. Αν ξεπεράσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δυσκολίες, τότε η υγεία σας θα είναι σε καλά χέρια. Έχετε επίγνωση της ενέργειάς σας. Να είστε προσεκτικοί με την οδήγηση και να αποφεύγετε να ταξιδεύετε πολύ μακριά από το σπίτι σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σας καλεί να επανεκτιμήσετε τα πάντα. Για καλό!

Λέων

Κάντε ένα σαφές σχέδιο!

Πρέπει να βρεις την ισορροπία σου τον Δεκέμβριο, λαμπερέ μου Λέοντα. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος μήνας για εργασία, όμως. Διαφωνίες, χρέη, νομικά ζητήματα, συμβαίνουν πολλά. Χρειάζεσαι κάποιες επενδύσεις, αλλά δεν είναι εύκολο. Ίσως θα πρέπει να βρεις διαφορετικούς πόρους. Μπορεί να χρειαστεί να βρεις μια νέα δουλειά μέσα στο 2023. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκίνησε και αφήνετε πίσω σας όλο το παρελθόν. Μόνο τα καλά πράγματα παραμένουν. Οικονομικά, δεν είναι ο καλύτερος μήνας από όλους. Κάποια σημαντικά έξοδα λόγω δουλειάς, προσωπικής ζωής, ίσως ποιος ξέρει. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους έχει αρκετή ένταση σε όλους τους τομείς των σχέσεων. Ίσως να αποκαλυφθούν και αλήθειες καλά κρυμμένες μέχρι σήμερα. Η προσωπική ζωή έχει να κάνει περισσότερο με το σπίτι σας, το διαμέρισμά σας, αφού μάλλον πιο πολύ σας απασχολούν τα υλικά παρά τα συναισθηματικά. Έχετε το νου σας στα μικρότερα μέλη της οικογένειας γιατί δεν πάνε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Δεν είναι όμως και η πιο εύκολη περίοδος για τα ζευγάρια γενικά Μερικές φορές οι διαφορές είναι απλά μεγάλες. Εφόσον θέλετε κάτι αρκετά έντονα, μπορείτε να το καταφέρετε βέβαια. Φροντίστε την υγεία σας και την ενέργειά σας. Πάρτε ένα Σαββατοκύριακο ρεπό και καθαρίστε το μυαλό σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να φέρει όμορφα επαγγελματικά νέα. 

Παρθένος

Κρατηθείτε!

Μην κάνετε πειράματα τον Δεκέμβριο, οργανωτικά μου Παρθενάκια. Δεν είναι ώρα για δοκιμές. Επαγγελματικά, θα δείτε πολλές αλλαγές. Ακόμα και αν έχετε πολλές διαφωνίες και εμπόδια τα περισσότερα από αυτά δεν θα τελειώσουν μέχρι το 2023. Κρατήστε την πίστη σας. Μην κάνετε ξαφνικές αλλαγές. Μείνετε εκεί που είστε τουλάχιστον προς το παρόν. Οικονομικά, αυτός ο μήνας δεν είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς. Έχετε σημαντικά έξοδα και τα περισσότερα από αυτά συμβαίνουν στο τέλος του μήνα. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους μας υπενθυμίζει πως δεν χρειάζεται να παίρνουμε άσκοπα ρίσκα τώρα. Η προσωπική σας ζωή είναι επίσης ένα από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Ο Δεκέμβριος δεν είναι εύκολος μήνας για τα ζευγάρια γενικά. Υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις και διαφωνίες. Οι σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να αναβληθούν για το 2023. Το πρώτο μισό του μήνα είναι το πιο δύσκολο. Ό,τι συμβαίνει γύρω σας επηρεάζει την υγεία σας. Να θυμάστε ότι όλα φαίνονται στο σώμα σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Να τρώτε καλά. Κοιμηθείτε καλά και χαλαρώστε. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω δείχνει νέους δρόμους και καινούργια ξεκινήματα. Καλά να είναι και καλώς να έρθουν…

Ζυγός 

Παίξτε με τους κανόνες!

Η ειρήνη δεν έρχεται, αλλά μόνο μετά από πόλεμο τον Δεκέμβριο, διπλωματικά Ζυγέ μου. Επαγγελματικά αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ναι, έχετε ξεπεράσει τα όριά σας. Δεν μπορείτε να βρείτε μια ειρηνική λύση στα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να το αφήσετε για τις αρχές του 2023. Οι σχέσεις είναι προβληματικές. Κατά το πρώτο μισό του μήνα, σκέφτεστε κάποιες ακραίες επιλογές. Μην πάρετε τώρα σκληρές αποφάσεις που θα τις πάρετε πίσω. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους ρίχνει φως σε όλα τα στραβά, σε ότι σε έχει απογοητεύσει, εκνευρίσει, κουράσει και έχει ένταση. Οικονομικά, αυτή είναι μια ουδέτερη περίοδος. Ωστόσο, η προσωπική σας ζωή βιώνει κάποια σοβαρά ζητήματα. Προβλήματα με συγγενείς, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν ένας συγγενής περνάει δύσκολα, όλοι μπορούν να το νιώσουν. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας είναι επίσης καλή. Προσέξτε καλά τον εαυτό σας ενώ ταξιδεύετε ή οδηγείτε. Κατά το πρώτο μισό του μήνα, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Περιμένετε μέχρι το δεύτερο μισό του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σας δίνει την ώθηση που αναζητάτε για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Με τόλμη!

Σκορπιός

Τα εμπόδια είναι εδώ για να τα ξεπεράσετε!

Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για σένα, μυστικοπαθή Σκορπιέ μου. Υπάρχουν κάποιες πικρές στιγμές. Επαγγελματικά και προσωπικά, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Θέματα με την ακίνητη περιουσία ή το νοικοκυριό ή οικονομικά. Πολλές διαφωνίες βρίσκονται επίσης στον αέρα. Το πρώτο μισό του μήνα είναι το πιο προβληματικό. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που συζητάτε και να έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο στόχο σας. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους δεν κάνει την ατμόσφαιρα πιο ελαφριά, αφού φέρνει στις επιφάνεια όλα αυτά που αποφύγατε τόσο καιρό. Οικονομικά, θα έρθει ένα βάρος. Έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες στο σπίτι και αυτό επηρεάζει και το πορτοφόλι σας. Φροντίστε την περιουσία σας και συγκεντρώστε τα χρήματά σας. Η μόνη εξαίρεση είναι τα αγαπημένα πρόσωπα και οι συγγενείς. Τον Δεκέμβριο εστιάζετε στην προσωπική σας ζωή. Ναι, η κατάσταση δεν είναι και η πιο εύκολη. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Ίσως να το μετανιώσετε; Αν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια. Πάρτε κάποια μέτρα και προσέξτε τα θέματα της υγείας σας. Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο την επικίνδυνη περίοδο του αποφύγετε τα ταξίδια και την οδήγηση. Τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σας δίνει επιτέλους την δυναμική που επιθυμείτε για να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα! 

Τοξότης

Ο επίμονος κηπουρός!

Το παρελθόν σε κυνηγάει τον Δεκέμβριο, ταξιδιάρη Τοξότη μου. Ναι, είσαι λιγουλάκι «τυχοδιωκτικός» τύπος κατά βάθος. Επαγγελματικά, πρέπει να επιστρέψεις σε κάποια σοβαρά προβλήματα εργασίας. Ό,τι έχει να κάνει με γη, ακίνητα ή μεγάλα ακίνητα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα εκεί. Δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους δεν κάνει τις διαπροσωπικές σχέσεις πιο εύκολες. Ίσως να τα ξεκαθαρίσετε μια και καλή. Τα οικονομικά φαίνονται καλά. Θα έχετε το εισόδημά σας όπως πάντα. Επικεντρωθείτε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή παρά στη δουλειά αυτό το μήνα. Ίσως υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις τότε, αλλά πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δείτε την κατάσταση από μια άλλη οπτική γωνία. Ακόμη και αν δεν είστε ήρεμοι τώρα, βρείτε έναν τρόπο να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα. Αισθάνεστε καλά και η ενέργειά σας το δείχνει αυτό. Έχετε αυτοπεποίθηση. Έχετε το νου σας στο 2023 και σε ό,τι έρθει στο δρόμο σας και θα απαντήσετε για τον εαυτό σας σε όλες τις ερωτήσεις. Φροντίστε την υγεία σας, τη διατροφή σας και ξεκουραστείτε καλά. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω δίνει το χέρι βοήθειας για τα επαγγελματικά, αλλά πρέπει να κάνετε και κάτι για αυτό… 

Αιγόκερως

Μαζέψτε τα κομμάτια!

Ο Δεκέμβριος δεν είναι ο πιο συναρπαστικός μήνας για σένα, εργασιομανή Αιγόκερε μου. Δεν θα υπάρξουν κάποια μεγάλα πρωτοποριακά επιτεύγματα. Επαγγελματικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Ακόμη και κάποιες συμπτώσεις που δεν λειτουργούν αυτή τη φορά, σας ρίχνουν λιγάκι το ηθικό. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για το χειρότερο για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Έχετε το νου σας στους υπαλλήλους σας. Να είστε ενήμεροι για τα κουτσομπολιά. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους σας φτάνει στα όριά σας. Μην απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Οικονομικά, υπάρχουν κάποιες καταιγίδες. Ναι, υποφέρετε λίγο. Δυστυχώς, η προσωπική σας ζωή δεν είναι πολύ καλύτερη αυτό το μήνα. Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε από το σπίτι σας τότε αναμένονται κάποιες καθυστερήσεις. Περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα όπου θα δείτε κάποιες βελτιώσεις και το πρώτο εξάμηνο του 2023. Διαφωνίες με συγγενείς είναι επίσης στο πρόγραμμα. Ακόμα και κάποιες ανεπιθύμητες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο. Ναι, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να μείνετε πιο συγκεντρωμένοι. Κρατήστε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή χωριστά, γιατί αυτό επηρεάζει την υγεία σας. Τα επίπεδα ενέργειάς σας δεν είναι επίσης τόσο υψηλά. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε και όταν οδηγείτε. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας σας δίνει την στήριξη που έχετε τόση πολύ ανάγκη και σας ωθεί να βάλετε μπροστά όλους τους στόχους σας για το νέα έτος/ τα νέα έτη που είναι να έρθουν. Με το καλό!

Υδροχόος

Απελευθερώστε τα άλογά σας!

Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ «προκλητικός» μήνας για σένα, αεικίνητε Υδροχόε μου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θέλατε να ακούσετε από μένα. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι γεμάτο συγκρούσεις και καθυστερήσεις. Υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές διαφωνίες στον αέρα και ευαίσθητα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Κατά το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου, είναι πιο εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους σας ανοίγει τα μάτια σε ότι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Κάτι κερδίζετε και κάτι χάνετε… Από οικονομικής άποψης, υπάρχουν κάποια ξαφνικά έξοδα εκεί. Θα ξοδεύουμε χρήματα σχεδόν συνεχώς για τη δουλειά και τα παιδιά, αν έχετε. Αν όχι, και πάλι τα πράγματα  μπορεί να δυσκολέψουν. Η προσωπική σου ζωή είναι λίγο δραματική. Μπορεί να τσακώνεσαι και να αντιμετωπίζεις απογοητεύσεις και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι υπό δοκιμασία. Αντιμετώπισέ το. Ναι, υπάρχει χάσμα μεταξύ των γενεών. Επίσης, πρέπει να λυθούν δύσκολα θέματα με ακίνητα. Μην ανησυχείτε, κάποια θετικά βήματα έρχονται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Η υγεία σας θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ασχολείστε με πολλά επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα, γι’ αυτό μπορεί να νιώθετε άδειοι. Πάρτε κάποια άδεια, ένα πραγματικό διάλειμμα, μείνετε σπίτι και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σας ωθεί να θέσετε νέους στόχους για μια νέα, συναρπαστική χρονιά! Κάντε μια ευχή! 

Ιχθύες

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Ο Δεκέμβριος είναι ένα αγκάθι για σένα, ονειροπόλε Ιχθύ μου. Νιώθω την απογοήτευσή σου. Ναι, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα, που δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Μπορείς όμως να περιμένεις κάποια σπουδαία επιτεύγματα στη δουλειά σου. Υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Συγκρούσεις είναι πιθανό να προκύψουν κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του μήνα. Προσέξτε τα κουτσομπολιά. Ακόμη και αν χρειάζεστε βοήθεια για την προώθηση των πραγμάτων σας θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να το κάνετε. Ίσως θα έπρεπε να πάτε ένα ταξίδι; Η «ψυχρή» Πανσέληνος στις 8 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην μιλάτε πολύ, αυτό θα σας γλιτώσει από πολλές διαφωνίες και συγκρούσεις. Οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Αυτό είναι κάτι θετικό που θα συνεχιστεί μέχρι το 2023. Η προσωπική σας ζωή όμως ίσως αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά εμπόδια. Αν πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με την ιδιοκτησία σημαντικών ακινήτων αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Ναι, πρόκειται για μια οδυνηρή κατάσταση που δεν θα επιλυθεί μέχρι το 2023. Ωστόσο, η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας είναι επίσης υψηλή. Χρησιμοποιήστε αυτή την καλή «αύρα» για τον δικό σας ειρηνικό σκοπό και μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει κάτω. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σας καλεί να ξεφύγετε από τα καθημερινά και να ονειρευτείτε ξανά, όπως κάποτε…

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
Η μετά Γεννήσεως του Θεανθρώπου Χριστού Σύναξη της Θεοτόκου και η φυγή στην Αίγυπτο – 26.12 τιμάται από την Ορθοδοξία
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/6/2016 – 19/6/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Άγιος Κυπριανός & Αγία Ιουστίνη, οι διαφορετικοί δρόμοι που τους οδήγησαν στον αποκεφαλισμό – 2 Οκτ.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.