ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογία: Αύγουστος 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ένα ξέφρενο καλοκαιράκι.

Με τον δυναμικό Άρη, τον πλανήτη σου, στο ζώδιό σου μέχρι τις αρχές του νέου έτους, μπορείς να καταλάβεις ίσως τι σε περιμένει, παρορμητικό μου Κριάρι. Ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δράση είναι οι λέξεις κλειδιά. Προσοχή στις υπερβολές όμως, μιας και οι ζόρικες όψεις με τον τυχερό Δία, τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσουν μέχρι και υπερκόπωση! Δεν θα είναι καθόλου απίθανο να υπερβάλεις, να νιώσεις καταπίεση ή ακόμη και να προχωρήσεις σε τελειωτικούς χωρισμούς σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων. Επεισοδιακός αυτός ο Αύγουστος. Ο επικοινωνιακός Ερμής σε κάνει από την άλλη έντονα κοινωνικό, φλερτάρεις, διασκεδάζεις και είσαι γεμάτος ιδέες. Ασχολήσου με το σπίτι σου, την οικογένειά σου, φιλοξένησε κόσμο και απόλαυσέ το. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να σε προβληματίσει λιγάκι και να σε πιάσουν τα υπαρξιακά σου. Θα περάσει. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα σε αποζημιώνει, σου προσθέτει ρομαντισμό και κάνει την καρδούλα σου να καρδιοχτυπά ξανά.

Ταύρος

Σπάσε τα δεσμά.

Ο μήνας Αύγουστος δεν είναι και ο πιο ξέγνοιαστος καλοκαιρινός μήνα για σένα, σταθερέ μου Ταύρε. Τι να σου λέω τώρα, κάπου το έχεις συνηθίσει να το ακούς, το ξέρω… Έχεις μπόλικο άγχος για τα επαγγελματικά αλλά και για τα οικογενειακά σου θέματα. Αρκετές οι συζητήσεις και το ενδεχόμενο να πουλήσεις αλλά και να αγοράσεις, να μετακομίσεις, να νοικιάσεις, όλα γυρίζουν στο κεφάλι σου ανελλιπώς. Η αισθησιακή Αφροδίτη σε βοηθάει να λύσεις κάποια θεματάκια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να συνδυάσεις λογική και ευαισθησία.  Ήρθε η στιγμή να αποδράσεις όμως, να κάνεις μικρές διακοπές στο δεύτερο μισό του μήνα και να χαλαρώσεις λιγάκι. Οι φίλοι και οι συγγενείς σε βοηθούν και σε στηρίζουν πάντα. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει να επιλέξεις ανάμεσα στο σπίτι και στην καριέρα, όπου καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Σκέψου το καλά. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα ευνοεί καινούργια ξεκινήματα στο άμεσό σου περιβάλλον. Τι λέει, θα αλλάξεις συνήθειες;

Δίδυμοι

Καλοκαιράκι για πάντα!

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αρχίζει ευχάριστα, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, με εξόδους, επαφές, μετακινήσεις και χαρούμενες αποδράσεις. Μπορεί ακόμη και να γνωρίσεις κάποιο γοητευτικό άτομο που θα σε σαγηνέψει με λόγια. Ευνοούνται και τα οικονομικά σου, αφού βάζει το χεράκι του ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη. Δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο λεπτολόγος βέβαια όταν θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία, γιατί μπορεί και να την χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Προσπάθησε να μην ανακατέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, γιατί μπορεί και να καταστρέψεις δυνατές σχέσεις. Ο δυναμικός Άρης σχηματίζει έντονες όψεις με τον τυχερό Δία, τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και από ότι καταλαβαίνεις δεν θέλει και πολύ για να τινάξεις τα πάντα στον αέρα. Προσοχή στα οικονομικά! Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου σου ανατρέπει λιγάκι τα σχέδιά σου, αλλά εσύ το αντιμετωπίζεις όπως πάντα με το γνωστό σου χιούμορ. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα σου φέρνει όμορφα νέα, χαρμόσυνα γεγονότα και μπόλικη διασκέδαση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, πήρες τις σωστές αποφάσεις; Έκανες τις σωστές επιλογές; Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου λειτουργεί σαν τεστ και σου φέρνει τα αποτελέσματα. Πάρε τον χρόνο σου και μάζεψε τις πληροφορίες σου, μην ανακατευτείς με τρίτους, μην μπερδευτείς και μην πεις τι συμπέρασμα έβγαλες. Κράτα τα προς το παρόν για τον εαυτό σου. Μείνε έτσι εσωστρεφής, όπως σε ξέρω. Ο επικοινωνιακός Ερμής περνάει προς τα μέσα του μήνα στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου και τα βάζει όλα σε τάξη. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανωθείς, να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητές σου για να έρθει ένα όμορφο και «βατό» φθινόπωρο. Ευνοείται η επικοινωνία, το εμπόριο, το γράψιμο, το φλερτ, η διασκέδαση, ο έρωτας. Τι άλλο θες; Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου ρίχνει φως στους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τις οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή! Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα είναι από την άλλη θετική και σε ενθαρρύνει να κάνεις συναλλαγές και συνεργασίες και πάλι.

Λέων

Άλλαξε τα δεδομένα.

Δώρα, εκπλήξεις και εξελίξεις κρύβει ο Αύγουστος για σένα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 10 του μήνα και ευνοεί συζητήσεις, επαφές και γενικά όλες τις κουβέντες που γίνονται γύρω από επιχειρηματικά σου σχέδια. Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά προβληματικό, οπότε τώρα μπορείς επιτέλους να προβείς σε υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και να ξεχωρίσεις την σοβαρή πρόταση από την όχι και τόσο. Έχεις δυναμισμό, εντυπωσιάζεις με τα επιχειρήματά σου και είναι καλή περίοδος για μικρές αποδράσεις και μίνι διακοπές. Από την άλλη όμως η αισθησιακή Αφροδίτη στον εσωστρεφή Καρκίνο δεν σε αφήνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μπουκώνεσαι αρκετά και δεν σε βοηθάει και πολύ αυτό. Μην ενδώσεις σε οποιαδήποτε «παρατράγουδα» του παρελθόντος, αφού ο κίνδυνος είναι μεγάλος να ξαναπέσεις στα ίδια λάθη και χειρότερα. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου ανατρέπει σοβαρές διαπροσωπικές σχέσεις. Πάρτο αλλιώς. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και γιατί όχι, ακόμη και να κόψεις μια πολύ κακή σου συνήθεια.

Παρθένος

Μυστικά και ψέματα.

Οι αρκετά έντονες όψεις του Αυγούστου δεν φαίνεται να σε επηρεάζουν και πολύ, οργανωτικέ μου Παρθένε. Έχεις βέβαια τα πάνω και τα κάτω σου και νιώθεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα να σε επηρεάζουν, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Μετά το πρώτο δεκαήμερο η επικοινωνία καλυτερεύει, εσύ ζωηρεύεις, γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ξεχωρίζεις και σαγηνεύεις με την γοητεία σου. Όλα μοιάζουν να σταματούν στο πέρασμά σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον εσωστρεφή Καρκίνο σου χαρίζει στιλ και γίνεσαι ακόμη καλύτερη παρέα. Νέες γνωριμίες, ενδιαφέροντα άτομα και πολύτιμες διασυνδέσεις δεν θα λείψουν αυτόν τον μήνα. Ξεχωρίζεις αυτούς που θέλεις να πλησιάσεις περισσότερο και συνήθως επιλέγεις άτομα με έντονη προσωπικότητα και ενέργεια. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να σου φέρει μικρά θέματα υγείας στο προσκήνιο και ίσως μικρά επαγγελματικά θεματάκια. Μην το παρακάνεις. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα μπορεί να δώσει την αρχή σε μια κρυφή ερωτική ιστορία. Προσοχή στις λακκούβες.

Ζυγός

Κίνδυνος έκρηξης.

Ο Αύγουστος είναι ένας «εκφραστικός» μήνας, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Με τον δυναμικό Άρη απέναντί σου στον παρορμητικό Κριό, η υπομονή είναι απαραίτητο συστατικό για να τα βγάλεις πέρα σώος και αβλαβής τους επόμενους μήνες. Αυτός ο έντονος πλανήτης σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον τυχερό Δία, τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα. Η αντοχή σου δοκιμάζεται μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και δεν σου πολυαρέσει, αφού πρέπει να κρατάς και την ψυχραιμία σου ταυτόχρονα. Προσπάθησε να αντιδράς όσο πιο πολύ μπορείς με τακτ και διπλωματία που έτσι κι αλλιώς σε χαρακτηρίζει… Γίνεσαι λίγο εσωστρεφής παραπάνω και μελαγχολικός. Θέλεις να βάλεις τα πάντα σε τάξη έτσι ώστε να ξεκινήσεις ένα φθινόπωρο όσο πιο ήρεμα μπορείς. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον εσωστρεφή Καρκίνο σου χαρίζει επιπλέον γοητεία. Βάλε όμως στην άκρη τα ερωτικά σου και ασχολήσου περισσότερο με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου θέματα. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου είναι ερωτική μεν, αλλά μπορεί να αποβεί και εκρηκτική ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα φέρνει νέα πρόσωπα στην παρέα σου.

Σκορπιός

Βγες στο φως.

Αναζητούσες ανεμελιά και ηρεμία, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ, αλλά πολύ φοβάμαι πως ο Αύγουστος δεν θα στα δώσει στο πιάτο. Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα, πρόβλημα, ένταση αλλά και ότι έχει να κάνει με συναισθήματα. Ότι βαρετό και ρουτινιασμένο φεύγει. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ζήσεις μια από τις πιο έντονες ερωτικές χρονικές περιόδους της χρονιάς πάντως και αυτό σε αποζημιώνει σίγουρα για πολλά… η ενσυναίσθησή σου αυξάνεται και οι κεραίες σου πιάνουν τα πάντα στον αέρα. Τώρα ευνοούνται τα ταξίδια, οι διακοπές, οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας, της κατοικίας, του έρωτα… αγαπημένοι που ήταν μακριά έρχονται ξανά κοντά. Ο επικοινωνιακός Ερμής στον λαμπερό Λέοντα σε κάνει ακόμη πιο φωτεινό και μαγνητικό που τους μαγεύει όλους στο πέρασμά σου. Συζητήσεις και φιλικές συναντήσεις ευνοούνται. Τώρα μπορείς να οργανώσεις την ζωή σου όπως την έχεις ονειρευτεί, τόλμησέ το! Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει μικροπροβληματάκια στην οικογένειά σου. Θα περάσει κι αυτό. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα θα σε ωθήσει να βγεις μπροστά, θα προβληθείς και αυτό θα το απολαύσεις ιδιαιτέρως.

Τοξότης

Με το βλέμμα στο μέλλον.

Μπορεί να μην μπαίνει πολύ δυναμικά ο Αύγουστος, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι, αλλά θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε μια τάξη πάραυτα. Έφτασε η στιγμή που περίμενες. Τώρα θα βάλεις την τάξη και θα προετοιμαστείς για αλλαγές και για ένα καλό, «τακτοποιημένο» φθινόπωρο. Ο δυναμικός Άρης σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον τυχερό Δία, τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και έτσι συναντάς κάποια οικονομικά προβληματάκια που θα ξεπεραστούν μέχρι να πεις «κίμινο». Αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις σεμινάρια, ταξίδια ή ακόμη και σπουδές, εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Μετά μπορείς να πέσεις με τα μούτρα και να οργανωθείς περισσότερο επαγγελματικά, αλλά και να συζητήσεις τα ερωτικά σου, να τα αναπροσδιορίσεις με σύμμαχο την λογική. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει φουρτούνες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να υποστείς μικρές αλλαγές στο περιβάλλον σου. Τίποτα το σοβαρό. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα σε ωθεί για νέα ξεκινήματα και ευνοούν την επιμόρφωσή σου.

Αιγόκερως

Η ζωή είναι ένας περίπατος.

Οι δυσκολίες συνεχίζονται εργασιομανή μου Αιγόκερε. Είναι ένας διαφορετικός Αύγουστος σε όλα τα επίπεδα. Δεν πάνε τα πράγματα όπως ακριβώς τα είχες φανταστεί αλλά με τον δυναμικό Άρη να βρίσκεται στον παρορμητικό Κριό το τοπίο αλλάζει. Ναι, σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον τυχερό Δία, τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και σε φέρνει σε σύγκρουση με την οικογένειά σου, αλλά θα λάβει τέλος όλο αυτό το ζόρι μια και καλή. Αν δεν τα δεις καθαρά και δεν είσαι σωστός με τον εαυτό σου και τα γεγονότα, τότε οι κοσμικές σφαλιάρες που θα φας θα σε ταρακουνήσουν μέχρι να δεις την αλήθεια κατάμουτρα. Πρόσεχε! Παραδόξως εκφράζεσαι πιο ανοιχτά και αυτό σου κάνει καλό τελικά. Εξελίσσεσαι προσωπικά, βελτιώνεσαι και ανοίγεις τους ορίζοντές σου σταδιακά, αλλά μόνο έτσι θα γίνεις πραγματικά και σε βάθος ευτυχισμένος. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου σου φέρνει ξαφνικά έξοδα αλλά η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα γεμίζει το πορτοφόλι σου ξανά! Δάνεια, κληρονομιές, επιστροφή φόρου, αλλά ακόμη και κοινά έσοδα με τον σύντροφό σου έρχονται στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Επανεκκίνηση τώρα!

Αέρινέ μου Υδροχόε, τι να κρύβει άραγε ο Αύγουστος για σένα… είναι ένας αναμφίβολα πλούσιος μήνας. Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά απαιτητική. Υποχρεώσεις, επαφές, μετακινήσεις, αποφάσεις, χαμός γίνεται και δεν βαριέσαι καθόλου, θα τολμήσω να γράψω. Ο επικοινωνιακός Ερμής έχει βαλθεί να βάλει όλα τα διαπροσωπικά σου σε τάξη, ακόμη και τα ερωτικά σου όπου εκεί γίνεται «ο χαμός» εδώ και κάμποσο καιρό. Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο ζώδιό σου ρίχνει όλα τα φώτα στα προσωπικά σου και δεν σε ρωτάει για όλες τις βεβιασμένες εκρήξεις που πρόκειται να έρθουν. Ότι επιλογές έχεις κάνει με γνώμονα μόνο την καρδιά σου δεν φαίνεται να στεριώνουν. Μπορεί και να έρθεις αντιμέτωπος με σκληρές καταστάσεις, να δοκιμαστεί η επιμονή αλλά και η υπομονή σου και να πρέπει τελικά να ακολουθήσεις τον δρόμο της τυφλής δικαιοσύνης. Θα δικαιωθείς όμως, να είσαι σίγουρος. Τα οικονομικά σου δε εξαρτώνται αποκλειστικά στην σωστή ή την λάθος διαχείριση που θα κάνεις. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα ευνοεί καινούργια ξεκινήματα και δίνει φρέσκο αέρα σε όλες τις σχέσεις.

Ιχθύες

Τι γλυκό να σ΄ αγαπούν…

Πολλά τα συναισθήματα και άλλες τόσες οι συγκινήσεις, ονειροπόλο μου Ψαράκι, κρύβει ο Αύγουστος για σένα. Έρωτας είναι η αιτία. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις, εξελίξεις, σημαντικές και πολυπόθητες συμβαίνουν και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Φλερτ, καλοκαιρινές αγάπες, ρομαντικές αποδράσεις και το κιτς σε όλο του το μεγαλείο… Αυτός που αναζητάς, αυτός που ερωτεύτηκες σου ανταποδίδει τα συναισθήματα σου και έτσι ένα ουράνιο τόξο διαφαίνεται στο κεφάλι σου. Υπερβολές; Μπα, καθόλου. Οι συζητήσεις και οι επισημοποιήσεις είναι στο πρόγραμμα αυτόν τον μήνα, αλλά πριν πάρεις οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις, σκέψου, νιώσε, κατάλαβε τι θέλεις ακριβώς, δες τα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται και μετά σκέψου αν θα «δεσμευτείς» τελικά. Συζήτησέ το, βάλτα κάτω και δες τα καθαρά! Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου σου φέρνει μια μικρή μελαγχολία αλλά θα περάσει γρήγορα. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα ωθεί τα νέα εργασιακά ξεκινήματα, σηματοδοτεί καλή υγεία και ίσως να ξεκινήσεις επιτέλους αυτή την διατροφή που ήθελες τόσον καιρό.

SHARE
RELATED POSTS
12166608_10205176659561099_616811943_n.jpg
Η φωτογραφία και τo τραγούδι της ημέρας!
Δεκέμβριος 2019- Αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
858e9ff155d5062b13f9c52bb301c1bc.jpg
Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα και γιορτινές ιδέες!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.