Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Απάντηση σε Γιάννη Φλεβάρη από “Συμμαχία Ν.Αιγαίου”: “Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων”-Και τα δυο δελτία τύπου

Spread the love

Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων.

Ο άπραγος και με μηδενικό έργο, παράγοντας της συμφοράς, που ως πολιτική “δράση” εκλαμβάνει τον βομβαρδισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες απαράμιλλης αισθητικής και που πέρα από αυτό δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο, μπουρδολογεί και σήμερα.

Να τα πάρουμε όμως με την σειρά κύριε Φλεβάρη : Όσοι πολιτικοί χώροι μας στηρίζουν ή θα μας στηρίξουν θα το κάνουν αν και εφόσον, οι ίδιοι θα το αποφασίσουν, μετά από τις συλλογικές τους διαδικασίες. Τις οποίες και πιστεύουμε και σεβόμαστε απόλυτα. Δεν θα στήσουμε και δεν θα υφαρπάξουμε καμία στήριξη, κανένα χρίσμα και δεν θα εκβιάσουμε κανέναν απολύτως, προκειμένου να το πετύχουμε. Και αυτό για εμάς είναι όχι μόνο πολιτική στάση, αλλά και στάση ζωής. Μπορείτε άραγε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον πολιτικό σας “εργοδότη” ;

Αν… δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τι ακριβώς εννοούμε, ρωτήστε τα τοπικά, πολιτικά όργανα του χώρου από τον οποίο υφαρπάξατε την “στήριξη” σας και θα σας εξηγήσουν. Να σας θυμίσουμε ακόμη πως ο άλλος πολιτικός χώρος, ο οποίος επιχειρείτε να χλευάσετε σήμερα, έχει ως πρόεδρο αυτόν με τον οποίο φωτογραφηθήκατε (σας επισυνάπτουμε και το σχετικό), πριν λίγες μέρες, σε ένα κρεσέντο επαρχιωτισμού που σας διέπει, εν αγνοία του ιδίου ο οποίος βρισκόταν δύο δωμάτια πιο πέρα . Και όλα αυτά προκειμένου να ενισχύσετε, γελοιωδώς, το “προφίλ” του παράγοντα του τόπου (γελάει ο κόσμος). Απλά πράγματα, κύριε Φλεβάρη μας : Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, όπως λέτε, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων.

Ξέρετε εσείς. Και δυστυχώς για εσάς ξέρει πλέον κι η κοινωνία. Ραντεβού στις κάλπες.

ΥΓ. : Μέχρι τότε, εσείς προσωπικά, συνεχίστε να ψυχαγωγείτε τους συμπολίτες μας με τον σοβαροφανή μαυρογιαλλουρισμό της δεκαετίας του ’50 και τις απείρου κάλλους selfies σας.

“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών” με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κο Μανώλη Γλυνό

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Ν.Αιγαίου κου Γιάννη Φλεβάρη

Η συμμαχία των ντροπαλών και το κοινό μυστικό

 Πλησιάζει ο καιρός για τις εκλογές και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Κάποιοι αποφάσισαν τι θα κάνουν στις εκλογές και κάποιοι άλλοι όχι. Θα έλεγε κανείς ότι αυτό είναι συνηθισμένο και δεν εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πάντα έτσι γίνεται. Όσοι αποφάσισαν νωρίς εφόσον αξιοποιήσουν σωστά το χρόνο που κέρδισαν ίσως μπορέσουν να αυξήσουν το εκλογικό τους αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως και μια ακόμα ενδιάμεση κατηγορία που θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε ως «συμμαχία των ντροπαλών». Αυτή η κατηγορία απαρτίζεται από εκείνους που αν και αποφάσισαν και συμφώνησαν το τι θα πράξουν εντούτοις ντρέπονται να το πουν…

Πέραν τούτου, ένα μυστικό, για να είναι μυστικό πρέπει να μην το γνωρίζουν πολλοί. Αν το γνωρίζουν όλοι και είναι φανερό το περιεχόμενό του, τότε είναι κοινό μυστικό!

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της διαφαινόμενης συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Αιγαίο. Οι εκλογές στην Περιφέρεια πλησιάζουν και τα σημεία δείχνουν καθαρά κοινή κάθοδο. Πλατφόρμα για το ενιαίο τους ψηφοδέλτιο θα είναι η μετεξέλιξη της «παράταξης Μαχαιρίδη» που στη νέα της μορφή και υπό νέα ηγεσία θα απορροφήσει την πάλαι ποτέ παράταξη Σπύρου Μπενέτου και «Συριζανέλ». Ούτως ή άλλως κάποιοι εκ των τότε υποστηρικτών της άλλαξαν ήδη στρατόπεδο… Εξάλλου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πλην όμως γνωρίζουν ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει Περιφερειακή Αρχή που θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε και την επόμενη θητεία.

Μάλλον όμως, ντρέπονται να μας το πουν… Ας το πουν να τελειώνουμε. Σ’ αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται ντροπές αφού «Κυριακή κοντή γιορτή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι σήμερα συγκυβέρνηση, θα δούμε όμως ως πότε καθώς μαζί με το νέο έτος έρχεται και η «καυτή πατάτα» της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων και ακολουθούν εκλογές όπου εκεί «τελειώνουν τα ψέματα» για όλους.

Παρόλα αυτά, πράγμα εξεζητημένο και πρωτοφανές για φιλοκυβερνητικές παρατάξεις δεν έχουν ανακοινώσει υποψηφίους και υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προφανώς ούτε πρόκειται… Η κοινή τους κάθοδος αποτελεί κοινό μυστικό!

Ιωάννης Φλεβάρης

Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

SHARE
RELATED POSTS
Το άρθρο Τσίπρα στη Le Monde: Ρίχνει την ευθύνη σε εταίρους και Θεσμούς
Η επιστολή παραίτησης της κας Τώνιας Μοροπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ-Απώλεια για τον κο Μητσοτάκη η απουσία της διεθνώς καταξιωμένης Επιστήμονα
Σε πορεία αποσύνθεσης το πολιτικό σκηνικό, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.