Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Αν.Υπουργός Ναυτιλίας Ν.Σαντορινιός: “Όλοι οι νησιώτες έχουν πρόσβαση στο Μ.Ι. και πιστώνεται η επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους στο τέλος κάθε μήνα”

Spread the love

Για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και το όφελος των νησιωτών κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως Οικονομικών Κριτηρίων μιλά ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Νεκτάριος Σαντορινιός επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρέπει να συγχέεται ο ΦΠΑ με το μέτρο του Μ.Ι. που θα φέρνει στο τέλος κάθε μήνα επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που θα ορίσει η κάθε οικογένεια. Επίσης, διευκρίνισε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει ορισμένος αριθμός εισιτηρίων που μπορεί να κάνει χρήση μια οικογένεια χωρίς να προσωποποιείται το άτομο, αλλά η οικογένεια, δηλαδή το ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να εκμεταλλευτεί το μέτρο του Μ.Ι. και τον αριθμό που δικαιούνται τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του . Η συζήτηση μεταδόθηκε στις 28 Μαρτίου 2019 στον Παλμό 99.5 της Ρόδου  και στην εκπομπή “Πρόσωπα και Τραγούδια” .

SHARE
RELATED POSTS
Η Μόρια και οι γιαγιάδες της Λέσβου, του Πάνου Μπιτσαξή
Εκλογές έρχονται…(Επίκαιρα σκίτσα αρχείου) – Elections coming soon…(archival cartoons), του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
christmas_card.jpg
Ευχές από το περιοδικό μας στους αναγνώστες του iPorta.gr και σε όλο τον κόσμο!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.