Το σχόλιο της ημέρας

Αν ήταν ειλικρινείς στο Μαξίμου και στο ΥΠΕΞ θα πανηγύριζαν, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

 

Πάνος Μπιτσαξής

Πικρόχολο αλλά «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε» που έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στο Μαξίμου και το ΥΠΕΞ αν ήταν ειλικρινείς θα άνοιγαν σαμπάνιες και θα ζητωκραύγαζαν για την οριακή έστω νίκη του Ζοραν Ζαεφ. Θα έπιναν στη μακροημέρευση του και την ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας.

Μετά θα έπρεπε να πιουν στην υγεία του Τσίπρα και του Κοτζιά για το μοναδικό ίσως θέμα στο οποίο πρόσφεραν εθνική υπηρεσία. Αν περίσσευε λίγη σαμπάνια και σε όλους εμάς που με τη χλεύη του προδότη και λοιδορούμενοι από τους «πατριώτες» στηρίξαμε τη συμφωνία των Πρεσπών και πολιτικά το πληρώσαμε πανάκριβα. Τότε το έλεγαν Ποτάμι για όσους δεν το θυμούνται. 1,5%.

Τελος μια πρόποση και στον Πάιατ για τη συνδρομή του. Μετά ας έβγαζαν ένα λογύδριο για να μη ξεχνιόμαστε για τη συντήρηση ενός θέματος που με ευθύνη τους διέσυρε για 30 χρόνια την αξιοπιστία της χώρας. Δε θα το παραδεχθούν δημόσια ποτέ.

Αν στις εκλογές της Β.Μακεδονίας είχε επικρατήσει ο Μιτκόσκι και το Vmro, η Τουρκία θα ήταν η κυρία δύναμη στα βόρεια σύνορα μας, αλλά και τώρα θέλει επιδεξιότητα η διαχείριση των σχέσεων μας που πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτό δεν ξέρουν να το κάνουν στη πελαγοδρομούσα εξωτερική τους πολιτική.

Στο μεταξύ φωνάζει ο περιφερειάρχης Κιλκίς σε διάφορους εντόπιους πατριώτες να μη πηγαίνουν κάθε μέρα για ψώνια στα Σκοπιά λόγω κορωνοιού. Δεν τον ακούει κανένας.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Πρώτη πράξη Trump: καταργεί το Obamacare, του Ηλία Καραβόλια
Έρημη γλώσσα!, του Γιώργου Αρκουλή
Διχονοϊός. Πιο επικίνδυνος…, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.