Το σχόλιο της ημέρας

Ανεμβολίαστοι: συντεταγμένοι με την βλακεία, του Νίκου Βασιλειάδη

Spread the love

Νίκος Βασιλειάδης είναι συγγραφέας – αρθρογράφος, βραβευμένος στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα του Ναγκάνο της Ιαπωνίας του 1998.

Πριν από λίγη ώρα έτυχε να πιάσω κουβέντα με πρώην συνάδελφο σφοδρό αρνητή του εμβολίου. Από αυτούς που αρνούνται την ύπαρξη του θανατηφόρου ιού και φυσικά την αναγκαιότητα του εμβολίου και ασπάζονται οποιαδήποτε παλαβή θεωρία μπορείς να φανταστείς.

Όταν αποχώρησα από τη συζήτηση, ένοιωσα οργή. Πραγματική οργή, όχι οίκτο, γιατί οίκτο νοιώθεις σε κάποιον που δεν μπορεί να αντιληφθεί, όχι σε κάποιον που είναι νοήμων και πέντε κολλυβογράμματα μπορεί να τα διαβάσει. Αυτό που έγινε απολύτως σαφές και ξεκάθαρο είναι τι πρέπει να γίνει αφού νέοι άνθρωποι, σύγχρονοι, πιστεύουν σε παραμύθια χωρίς καμία λογική, χωρίς κανένα επιχείρημα της προκοπής.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν πιάνονται πουθενά.

Η αντίδρασή τους που διαλύει κάθε λογική είναι η εξής :

ο ίος είναι μια γριπούλα και τίποτε παραπάνω και επειδή ο σύγχρονος άνθρωπος έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό την περνάει βαρύτερα.

Οι επιστήμονες μας λένε ψέματα γιατί πληρώνονται από τον Μητσοτάκη

Όλα είναι ψέματα όσα λένε στα ΜΜΕ, ασκείται πίεση και τρομοκρατία για να κάνουμε το εμβόλιο.

Αν κάνεις το εμβόλιο ( μάλιστα μου είπε πως καλά εγώ σε είχα για έξυπνο… πήρε την απάντηση του ” εγω υποψιαζόμουν πως είσαι βλάκας αλλα δεν ήθελα να στο πω κατάμουτρα”), αν κάνεις το εμβόλιο μπαίνει και σου αλλάζει το DNA… (τίναξα τα φτερά στην πλάτη μου και χαμογέλασα…)

Δεν έχει ξαναϋπάρξει εμβόλιο ΜRNA ( προφανώς το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας δεν το είχε ξανακούσει. Στην παρατήρησή μου για αυτό η απάντηση ήταν αποστομωτική!!! Μα εσύ δεν είσαι γυναίκα ….).

Όταν λοιπόν καταλήγεις να τους ρωτάς:

-Ωραία,  βρε παιδάκι μου, τι προτείνεις; Όχι στο εμβόλιο, όχι στις μάσκες, όχι στο lock down, να ζούμε όπως είμασταν πριν;

-Βεβαίως είναι η απάντηση! Και όσοι ζήσουν έζησαν!!!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αν πάθαινε κάτι η μάνα του, η γυναίκα του και το παιδί του, θα φώναζε για το ανάλγητο κράτος δολοφόνων που δεν έκανε τίποτα γιατί ήθελε να μας εξοντώσει! Αυτός ο ίδιος τώρα μιλάει για το σχέδιο του Μητσοτάκη να μας ελέγχει και ο ίδιος αργότερα θα μας πει για το σκοτεινό σχέδιο του Γκέιτς να πεθάνουμε!

Έτσι λοιπόν μετά από 18 περίπου μήνες πανδημίας, αναρίθμητων τοποθετήσεων των επιστημόνων, άπειρων άρθρων, ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα :

Το κράτος εξάντλησε τις δυνατότητες του. Ότι είχε να κάνει από πλευράς ενημέρωσης των πολιτών, το έκανε. Ότι είχε να κάνει από πλευράς αντιμετώπισης, το έκανε. Μέτρα πήρε, καμπάνιες έκανε, δωρεάν εμβόλιο μας έδωσε. Απλώς πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πειστούν και δεν πρόκειται.

2. Ζουν ανάμεσα μας και είναι πολλοί. Όλοι αυτοί που έχουν πάρει διαζύγιο με την λογική και προτιμούν το παραμύθι και τον παραλογισμό. Αυτοί νομίζουν ότι είναι έξυπνοι αλλά είναι Ηλίθιοι με κεφαλαίο Η.

3. Δεν χρειάζεται να κολακεύουμε μονίμως τον όχλο. Τα κόμματα ίσως το κάνουν για τις ψήφους, αλλά εδώ πρόκειται για τις ζωές μας. Η λύση είναι μόνο με τον βούρδουλα. Μέτρα, αυστηρά μέτρα, πιο αυστηρά μέτρα, πολύ συχνά τεστ και να τα πληρώνει από την τσέπη του ο κάθε ηλίθιος, όχι εμείς που βάλαμε πλάτη για να ζήσει και αυτός.

4. Σε ό,τι αφορά την εργασία. Συγγνώμη αλλά δεν θα ήθελα στη δουλειά μου να βρίσκομαι για ώρες δίπλα σε ανεμβολίαστους αλλά πιστεύω και ο επιχειρηματίας, δεν θα θέλει το μέλλον της εταιρείας του να εξαρτάται από μερικούς ηλίθιους.

Τέρμα η πλάκα, κύριοι. Κανένας οίκτος για κανέναν ανεμβολίαστο για ό,τι του συμβεί. Του δόθηκε η δυνατότητα να το αποφύγει. Προτίμησε να συνταχθεί με τη βλακεία. Μακριά από μας και…ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ.

SHARE
RELATED POSTS
Δημοσιογράφοι, γιατροί και πολίτες, του Κωστή Α. Μακρή
“Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”, του Νίκου Βασιλειάδη
Η εντιμότατη κυρία Πρόεδρος και οι λεζάντες των ΜΜΕ, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.