Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Αναστασία Κακλιού: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να ολοκληρωθεί η ανοδική πορεία του τόπου μας”

Spread the love

«Μια συνεργάτης με πλούσια πολυετή δραστηριότητα στη διατήρηση, την προβολή και τη διάδοση της σπουδαίας πολιτιστικής λαϊκής παράδοσης της Ιαλυσού και της Ρόδου, η οποία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες υπηρετεί τη μουσική και το χορό του νησιού μας. Η εμπειρία της από την επιτυχημένη θητεία στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιαλυσού θα είναι πολύτιμη στην επόμενη δημοτική θητεία.

Αναστασία Κακλιού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η ενασχόληση μου και η προσφορά μου για την Ιαλυσό και γενικότερα για τη Ρόδο , είναι τόσο έντονη, που εκεί μέσα βρίσκονται οι πιο ωραίες αναμνήσεις … Όλη μου η ζωή! Η νέα και δύσκολη εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια πρόκληση για μένα. Τα τελευταία πέντε χρόνια μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στο πρόσωπο του Φώτη Χατζηδιάκου, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σαν μέλος αυτής και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό!  Αποφάσισα λοιπόν να διευρύνω τους ορίζοντες μου σε αυτήν την προσπάθεια , που πιστεύω ότι αξίζει να ολοκληρωθεί . Δεν είμαι πολιτικός και δεν ξέρω να λέω όμορφα λόγια . Με μοναδικό γνώμονα τη μεγάλη μου αγάπη για τη Ρόδο μας , χωρίς περιορισμούς πολιτικών πεποιθήσεων, χωρίς αξιώσεις για θέσεις και αξιώματα, χωρίς προσωπικά οφέλη, ζητώ ΑΠΛΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ  την στήριξη σας για να συνεχίσω!».

Με εκτίμηση,

Αναστασία Κακλιού

▸ Βιογραφικό

Η Αναστασία Κακλιού γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975. Μεγάλωσε στην Ιαλυσό και τα τελευταία 5 χρόνια  είναι κάτοικος Παστίδας. Γονείς της είναι ο Αχιλλέας Κακλιός, ο οποίος είναι υδραυλικός και η Χριστίνα Κακλιού, το γένος Μαυροθαλασσίτη. Το 1993 αποφοίτησε από το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου και έπειτα σπούδασε Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η πλούσια δραστηριότητα της στα πολιτιστικά δρώμενα της Ιαλυσού ξεκινά το 1983 ως μέλος του ΜΕΚΤΟ  του πρώην Δήμου Ιαλυσού στο εργαστήρι παραδοσιακών χορών, στο οποίο είναι ενεργή ως και σήμερα . Επίσης εκείνη τη χρονική περίοδο συμμετέχει στην Μικτή Νεανική Χορωδία και Φιλαρμονική του αείμνηστου  αρχιμουσικού, Γιάννη Φουλάρνου. Από το 2012 ως και σήμερα είναι μέλος στη σχολή λαϊκών παραδοσιακών χορών της παγκοσμίου γνωστής χοροδιδασκάλου – χορογράφου Νέλης Δημόγλου με επικεφαλής τον χοροδιδάσκαλο , Βαγγέλη Τζέλλο. Συμμετείχε και συμμετέχει σε παραστάσεις με ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταδίδοντας την παράδοση και τον πολιτισμό της Ιαλυσού, της Ρόδου και της Ελλάδας ευρύτερα. Με τα κοινά ασχολείται από  το 2006  στον πρώην Δήμο Ιαλυσό ως το 2011, ως λαϊκό μέλος στο Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το 2014 εκλέγεται τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού και είναι ενεργή μέχρι και σήμερα. Συγχρόνως έχει αναλάβει εθελοντικά χρέη χοροδιδασκάλου στην ομάδα παραστάσεων του χορευτικού εργαστηρίου Ιαλυσού. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Γιαννούκα και έχει δυο παιδιά.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #AnastasiaKakliou

 

SHARE
RELATED POSTS
ΕΥΘΥΤΑ: 16 χρόνια δράσης, χαράς, δημιουργίας, συγκινήσεων, απογοητεύσεων.
«Όταν τρώμε ΔΕΝ…τραγουδάμε»! – “NO singing while eating…and NO dancing in the aisles”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
O Άντυ Μουτάμπε συναντά τον Καζαντζάκη, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.