Αθλητικά/Αθλητισμό

Ήταν αναμενόμενο…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Εντυπωσιακός στο πιο μεγάλο κομμάτι του τελικού, ο Ολυμπιακός Πειραιώς κατέκτησε χθες τον τίτλο του πρωταθλητή μπάσκετ, ικανοποιώντας τους οπαδούς του οι οποίοι γέμισαν το ΣΕΦ, αλλά και τους…δύο προέδρους του οι οποίοι εμφανίστηκαν στον χώρο φορώντας ομοιόμορφα κόκκινα μπλουζάκια, της φωτιάς!

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει τον αντίπαλό του που διέθετε φόρμα, καλύτερους (βασικούς) παίκτες αλλά και «βάθος» στον πάγκο του. Έτσι, με βάση τους στατιστικολόγους της διοργάνωσης, ο «Θρύλος» κατάφερε να ολοκληρώσει τη σαιζόν με μόνο μία ήττα (από τον ΠΑΟ στο Φάληρο), αλλά αήττητος στην τελική φάση της διοργάνωσης, με κορυφαίο τον Βούλγαρο γκαρντ Μπεμπέκοφ και σταθερά χρήσιμο τον πλέϊ μέϊκερ Σλούκα.

Να σταθώ στην μετάδοση της αναμέτρησης από το κανάλι ΕΡΤ3. Μια αναμέτρηση που στερήθηκε αντικειμενικότητας (πυκνές οι αναφορές – αβάντες στον γηπεδούχο), ενώ ο παρουσιαστής υπέπεσε σε ένα σφάλμα. Περιγράφοντας την κατάμεστη  εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου, ανέφερε «Σήμερα το γήπεδο έχει πολύ κόσμο, και ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ του μπάσκετ».

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αντελήφθη την γκάφα του, καθώς το δηλητηριώδες σχόλιο που εκστόμισε, υποβίβαζε σε…κακό τον φίλαθλο του ποδοσφαίρου; Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα.

Κάτι ακόμα. Η ΕΡΤ ΑΕ του προέδρου Κ. Ζούλα, κάπου χωλαίνει με το μπασκετικό προϊόν που προσφέρει μέσω της ΕΡΤ3 στους συνδρομητές της. Κι’ αυτό γιατί, υποταγμένη στα γελοία… πατροπαράδοτα  στερεότυπα, αποφάσισε να χρησιμοποιεί μόνιμα συγκεκριμένο δημοσιογράφο στους εντός έδρας  αγώνες του Ολυμπιακού και, αντίστοιχα, μόνιμο συνάδελφο  στα ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Κάτι πολύ επικίνδυνο για τους ρεπόρτερ, οι οποίοι βρίσκονται συχνά  σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η μονιμοποίηση μόνο δύο στελεχών, προσβάλει και υποβαθμίζει το πλήθος των αθλητικών συντακτών του μαγαζιού, οι οποίοι μένουν στο περιθώριο χωρίς καμία ευκαιρία αξιοποίησης.

SHARE
RELATED POSTS
Ανίκανοι υπεύθυνοι, του Γιώργου Αρκουλή
Μόνο του το χρήμα δεν φέρνει τις νίκες, του Γιώργου Αρκουλή
Ως παράγων υπήρξε ΛΕΩΝ…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.