Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Φώτης Χατζηδιάκος: “Πολιτικά ανέντιμο ν’αφήσω τα έργα του Δήμου για ν’ασχοληθώ ΤΩΡΑ με τις εκλογές, πολιτικά ανήθικη η τακτική που ακολουθούν κάποιοι εναντίον μου”.

Spread the love

«Είμαι Δήμαρχος και η δουλειά του Δημάρχου πρέπει να αφορά στα έργα του Δήμου. Δεν έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με την προεκλογική εκστρατεία. Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο του 2019. Είναι πολιτικά ανέντιμο να αφήσω τα έργα του Δήμου Ρόδου και να ασχοληθώ τώρα με τις εκλογές. Αυτό το κάνουν όσοι δεν ξέρουν από Πολιτική, από Συνέπεια και από Ευθύνη. Μετά τα Χριστούγεννα θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω και θα δω εκείνους που πρέπει να δω για να κατέβουμε στις εκλογές.

Για την ώρα θέλω να ενημερώσω για κάτι πολιτικά ανήθικο που συμβαίνει: μαθαίνω ότι κάποιοι καλούν στα γραφεία τους τούς δικούς μου Αντιδημάρχους και Προέδρους των Κοινοτήτων και των Χωριών ζητώντας τους να εγκαταλείψουν τον Χατζηδιάκο, να φύγουν από μένα και να συνταχθούν μαζί τους. Τους υπόσχονται διάφορα.

Απαντώ λοιπόν: αυτή είναι πράξη πολιτικά ανήθικη. Οι αντιδήμαρχοί μου μού τα μεταφέρουν όλα και τους εμπιστεύομαι γιατί όταν έρθει η ώρα πάλι όλοι θα είναι μαζί μου και πάλι για να διεκδικήσουμε την Δημαρχεία της Ρόδου.  Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι τουλάχιστον και πολιτικά άπειροι και πολιτικά ανήθικοι.

Η πολιτική εντιμότητα, η πολιτική ηθική, ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει άλλη συμπεριφορά. Αυτήν την συμπεριφορά θα εξακολουθήσω να υπηρετώ, με το γραφείο μου πάντα ανοιχτό στον πολίτη, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να με βάλουν στις δικές τους τακτικές. Ματαιοπονούν, δεν θα τις ακολουθήσω, ούτε εγώ ούτε οι Αντιδήμαρχοί μου».

Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

11 Οκτωβρίου 2018

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr

Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
papanika_1.jpg
“Άντε γειά” είπε στη ζωή η Καίτη Παπανίκα στα 75 της
Αλέκος Συσσοβίτης: η τύχη με τους τολμηρούς, της Τζίνας Δαβιλά
Δεσμεύσεις Δήμου Ρόδου υλοποιούνται: ξεκινούν παρεμβάσεις σε Βίλα Ακάβη και Πάρκο Ροδινιού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.