ΕΥ ΖΗΝ

Φεβρουάριος 2021: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Κριός

Ένας «λιγουλάκι» δύσκολος μήνας ο Φεβρουάριος, παρορμητικέ μου Κριέ. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο, δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία και μικροκαθυστερήσεις στις δουλειές. Ο απρόβλεπτος Ουρανός δημιουργεί με την σειρά του μικρές οικονομικές ανασφάλειες και μαζί με το Τετράγωνο που σχηματίζει με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο μοιάζει με αόρατη απειλή. Προσοχή στις σχέσεις, φιλικές και μη, όπως και στις οικονομικές συναλλαγές. Επικρατεί εκρηκτικό κλίμα! Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται κλασικά στον σταθερό Ταύρο και ευνοεί τα καβγαδάκια και τις παρεξηγήσεις. Μην πεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα… Ακόμη και η αισθησιακή Αφροδίτη, δεν θα είναι μαζί σου για να σε σώσει. Μην ανησυχείς όμως, ο τυχερός Δίας θα σε βοηθήσει κάπως να πετάξεις από πάνω σου ότι παλιό για να προχωρήσεις σε καινούργια μονοπάτια. Θα χρειαστείς ξεκούραση, μην ξεχνάς να χαλαρώνεις. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σε ωθεί να κάνεις το πρώτο βήμα και να βελτιώσεις τα αισθηματικά σου. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως στα επαγγελματικά σου θεματάκια αλλά σε βοηθά να βρεις και λύσεις από την άλλη…

Ταύρος

Ναι, κάτι αισθάνεσαι πως αλλάζει και έναν Ουρανό να «πέφτει στο κεφάλι σου», αλλά μη το παίρνεις τόσο αρνητικά, σταθερέ μου Ταύρε. Οι πρώτες μέρες του Φλεβάρη είναι λίγο ζόρικες, αφού δοκιμάζεσαι σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο οι κουβέντες, οι μετακινήσεις και γενικότερα οι δουλειές παρουσιάζουν μια σχετική καθυστέρηση και ο εκνευρισμός δεν λείπει. Υπομονή! Άσε το άγχος και μην το αφήσεις να σου πάρει τον αέρα. Η αισθησιακή Αφροδίτη θα ρίξει λίγο λαδάκι στην φωτιά γιαυτό δεν χρειάζεται να πάρεις τους άλλους από τα μούτρα και μην μπεις καν στο «τριπάκι» του ανταγωνισμού. Δεν θα βγάλεις άκρη. Περιόρισε τα έξοδά σου, οργανώσου σωστά και εμπιστεύσου τους ειδικούς για να λύσεις κάθε πρόβλημα που σου προκύπτει, ανάλογα. Την λογική σου δεν την έχασες παρά τις πολλαπλές δυσκολίες και προκλήσεις, οπότε καλό θα ήταν να την χρησιμοποιείς περισσότερο μέσα στον δύσκολο αυτόν μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο σε δικαιώνει και σου δείχνει δρόμους που ήταν μέχρι σήμερα ερμητικά κλειστοί.

Δίδυμοι

Με αντιφάσεις και μπερδεμένα μηνύματα ξεκινάει ο Φεβρουάριος, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Με τον πλανήτη μαθημάτων Κρόνο στον καινοτόμο Υδροχόο να σχηματίζουν Τετράγωνο, οι εντάσεις εσωτερικές και εξωτερικές δεν λείπουν. Με τον πλανήτη σου επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα εξίσου στον αέρινο Υδροχόο οι καθυστερήσεις και τα μικρά εμποδιάκια στην επικοινωνία είναι μες το πρόγραμμα. Ίσως να αισθάνεσαι πως χάνεις λίγο τον έλεγχο των καταστάσεων. Η δουλειές αυξάνονται και έτσι καλό θα ήταν να κοιτάξεις να ξεκουράζεσαι αρκετά και να κοιμάσαι καλά. Στα επαγγελματικά σου μυρίζει αέρας αλλαγής και εξέλιξης. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου αν τα πράγματα δεν κυλούν όπως ελπίζεις, είναι ένας «προκλητικός» μήνας και θα περάσει. Οι συλλογικές δράσεις ευνοούνται ακόμη και μέσα σε μια τέτοια σκληρή εποχή.  Μην βιαστείς να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που μπορεί τώρα να σε κούρασαν λόγω πανδημίας. Το ένστικτό σου δέχεται «παρεμβολές». Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνει νέες ευκαιρίες και νέους στόχους. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως στο σπίτι και στην οικογένεια με όμορφο τρόπο.

Καρκίνος

Δεν είσαι και στην πιο «χαλαρή» σου φάση τον Φεβρουάριο, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο οι κουβέντες, οι δουλειές και οι παρεξηγήσεις κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Ο δυναμικός Άρης σε Τετράγωνο με τον Ερμή μπλοκάρει και ανατρέπει σε μερικές περιπτώσεις τα σχέδιά σου. Ναι, συναισθηματικά δεν θα έλεγα πως είσαι στα καλύτερά σου. Έχεις ανασφάλειες και θέλεις να εξελιχθείς επιτέλους, όμως δεν πρέπει να περιμένεις τα πάντα στο πιάτο.. κάνε ένα βήμα κι εσύ. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και συμβουλές από άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σε βοηθούν πολύ. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες θυμήσου πως το «κρυφό» σου όπλο είναι ο συμβιβασμός. Μην ανοίγεις μέτωπα που δεν μπορείς να τα «κλείσεις». Θα είναι πολύ αργά. Με τον απρόβλεπτο Ουρανός σε Τετράγωνο με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο οι ανατροπές είναι πολλές και έντονες. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σου χαρίζει μια ψυχολογική ανάταση και η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Λέων

Ενδιαφέρων και απρόοπτος ο Φεβρουάριος για σένα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Δεν είσαι στα χειρότερά σου, αλλά ούτε και στα καλύτερά σου. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Σε απασχολούν μεν πολλά ζητήματα, τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά, αλλά οι στόχοι σταθεροί και πραγματοποιήσιμοι. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο μια σημαντική εξέλιξη που περιμένεις, καθυστερεί. Οι συζητήσεις δεν γίνονται πιο ρευστές, εμπόδια εμφανίζονται και στις συναλλαγές, αλλά τελικά κάτι γίνεται. Θέλεις να πετύχεις με κάθε τρόπο στα επαγγελματικά σου και με τον δυναμικό Άρη στο ζενίθ σου πρέπει να κάνεις ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και τα εμπόδια που έρχονται στον δρόμο σου. Μπορείς! Απέφυγε τις δύσκολες συζητήσεις και τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Το κλίμα δεν ευνοεί ανοιχτές πληγές. Η συντροφικότητα είναι ένα θέμα που σε απασχολεί και θα συνεχίσει να σε απασχολεί για καιρό. Κάνε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και θα δεις. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή στα διαπροσωπικά ζητήματα. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως στα οικονομικά και δίνει πρακτικές λύσεις.

Παρθένος

Και εντάσεις και απαιτήσεις κρύβει ο Φεβρουάριος για σένα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Η υπομονή σου δοκιμάζεται. Ο επικοινωνιακός Ερμής ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο και τον τυχερό Δία σε δύσκολο ρόλο, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, αυτή η έντονη όψη, βοηθάει περιέργως να ανταπεξέλθεις σε αυτόν τον πραγματικά δύσκολο αστρολογικό μήνα. Άσε τον μήνα να κυλήσει όπως κυλήσει και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τρικλοποδιές, εμπόδια, εκνευρισμός, απογοήτευση και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν. Οι αντοχές σου είναι συγκεκριμένες αλλά μοιάζουν με αυτές ενός μαραθωνοδρόμου. Ο δυναμικός Άρης είναι με το μέρος σου και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Πρέπει να προγραμματίσεις την καθημερινότητά σου, απλά το κάνεις με έναν πιο «αυστηρό» τρόπο. Κράτα τα προσχήματα. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σε ωθεί σε επαγγελματικές επανεκκινήσεις. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου ρίχνει όμορφο φως στα συναισθηματικά σου και στα ερωτικά σου.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με ερωτική διάθεση και επαγγελματικούς προβληματισμούς, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Ναι, η γιορτή των ερωτευμένων θα είναι μια όμορφη μέρα για σένα. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο η επικοινωνία είναι δύσκολη, οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια δεδομένα. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του απρόβλεπτου Ουρανού και του πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου φέρνει ρίξεις σε φιλικές σχέσεις και μπορεί να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και πάρε θέση. Αν είσαι καλλιτέχνης θα νιώσεις την έμπνευση να σε διαπερνά και να σε ορίζει δημιουργώντας. Τα οικονομικά περνούν μια σχετική κρίση και απαιτούν προσοχή και σύνεση. Πάντως μέσα από τις εντάσεις, τις συζητήσεις και τις νέες γνωριμίες σου ανοίγονται προοπτικές και σε πάνε παρακάτω στην ζωή σου. Μην πτοείσαι και μην «σκοτεινιάζεις». Η σωστή διαχείριση των πάντων σώζει ζωές. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει τα φώτα πάνω σου και ανοίγει νέους ενδιαφέροντες κύκλους. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο κάνει αποκαλύψεις, θετικές ή αρνητικές, που σε βοηθούν τελικά να δεις τα πράγματα πεντακάθαρα.

Σκορπιός

Θέλεις να βάλεις την ζωή σου σε τάξη και ο Φεβρουάριος θα σε βοηθήσει κατά κάποιον τρόπο, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Η ένταση και ο ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα δεν θα λείψουν. Καταλαβαίνεις πως με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για συζητήσεις και προωθήσεις παντός τύπου. Φέρνει αρκετούς προβληματισμούς. Μην περιμένεις σημαντικές απαντήσεις και άμεσες λύσεις στα θέματά σου, πριν περάσει ο αγαπημένος πλανήτης στην ορθή του πορεία. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα γεγονότα που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα. Αν θέσεις σωστές προτεραιότητες και οργανωθείς, με τον δυναμικό Άρη στον σταθερό Ταύρο, θα κερδίσεις το προσωπικό σου στοίχημα, ότι και αν είναι αυτό. Επαγγελματικά μοιάζεις να εξελίσσεσαι και ίσως να βάζεις τις βάσεις για να αλλάξεις αντικείμενο. Μπορεί ακόμη και να αλλάξεις σπίτι, περιβάλλον, ακόμη και χώρα στο απώτερο μέλλον λόγω αυτής της αλλαγής. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας ίσως σου φέρει έναν έρωτα δίχως αύριο και σε απογειώσει εκεί που δεν το περιμένεις. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σε βοηθάει να αναδιοργανωθείς. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο φέρνει μικροπαρεξηγήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Η σιωπή κάποιες φορές είναι χρυσός!

Τοξότης

Αρκετές οι γνωριμίες και ενδιαφέρουσα η προοπτική αυτού του μήνα, ταξιδιάρικο Τοξοτάκι μου. Θες να πεις την γνώμη σου, να επικοινωνήσεις το συναίσθημά σου. Ο λόγος σου εντυπωσιάζει και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Ο δυναμικός Άρης σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις. Μην πιέζεις όμως τις καταστάσεις και σεβάσου τους ρυθμούς των άλλων γύρω σου. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο γίνεσαι ανυπόμονος, αλλά καταφέρνεις παραδόξως να συγκεντρωθείς στα θέλω σου και στους στόχους σου. Αν ασχολείσαι δε με την γραφή, τις εκδόσεις και τα ΜΜΕ θα είσαι από τους τυχερούς μέσα σε αυτόν τον δύσκολο κατά τα άλλα μήνα. Ότι μικροκαθηστερήσεις και αν παρουσιαστούν τον Φεβρουάριο, βάζοντας την βιασύνη και την παρόρμηση στην άκρη, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορεί να έχεις την οικονομική ή σημαντική ηθική υποστήριξη από ένα άτομο του άμεσου περιβάλλοντός σου. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο θολώνει τα νερά της επικοινωνίας και την αυξάνει κιόλας. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο σου χαρίζει την έμπνευση που αναζητάς και σου ανοίγει προοπτικές.

Αιγόκερως

Πολλά μοιάζει να συμβαίνουν και αυτόν τον μήνα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο εμποδίζει την ροή των υποχρεώσεών σου, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις αλλά εσύ, με όπλο το αλάνθαστο ένστικτό σου, θα αποφύγεις όλες τις κακοτοπιές. Ο καινοτόμος Υδροχόος χρωματίζει τον 2ο σου Οίκο, το σπίτι της ασφάλειας, της διατροφής και των ηθικών αξιών στην ζωή σου και δημιουργεί σχετικές εντάσεις μέσα στο κεφάλι σου. Δεν θα έλεγα πως είναι ο καταλληλότερος μήνας για τα οικονομικά σου, έχει μια σχετική ανακατωσούρα. Πρόσεξε τα άσκοπα έξοδα και τους συγγενείς ή φίλους που ζητώντας την βοήθειά σου σε αποσυντονίζουν. Αν είσαι ελεύθερος, τότε κάτι συναρπαστικό σε περιμένει εκεί γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, τότε ερωτεύεσαι από την αρχή τον σύντροφό σου και αναγνωρίζεις όλες αυτές τις θυσίες που έκανε για σένα. Με τον δυναμικό Άρη στον σταθερό Ταύρο δεν ξεχνάς πως εσύ θα έχεις την τελευταία κουβέντα ότι και να γίνει. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο σε κάνει να ασχοληθείς πιο έντονα με τα οικονομικά και θέματα αξιών και ηθικής. Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε νομικά θέματα και χαρίζει λύσεις.

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι αρκετά αντισυμβατικός όσο εσύ, αέρινέ μου Υδροχόε. Προβληματισμοί, εσωτερική και εξωτερική αναστάτωση και η σχεδόν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του συναρπαστικού κατά τα άλλα Φλεβάρη. Το ζώδιό σου έχει μια τόσο έντονη πολυαστρία, με ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή, φιλική Αφροδίτη, τυχερό Δία και πλανήτη μαθημάτων Κρόνο είσαι στο αστρολογικό και όχι μόνο επίκεντρο.  Τα νεύρα σου είναι σε μια μόνιμη δοκιμασία, όπως και η υπομονή σου. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και νέα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να προκύψουν, παίζονται πολλά… ψυχραιμία. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι πολύ κουραστικά και για εσάς αλλά και για τους αγαπημένους σας. Χάνεις το δίκιο σου και μετά άντε να βουλώσεις τις τρύπες. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην παρεξηγείς καταστάσεις με το παραμικρό. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πάντως προμηνύεται άκρως ερωτική. Να τρως και να κοιμάσαι καλά, να κλείνεις τα αυτιά σου και να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις! Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στο ζώδιό σου σου τονίζει την αποφασιστικότητά σου και σου τονώνει την ενέργειά σου. Με μέτρο! Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο φέρνει μικροεμπόδια στις οικονομικές και μη συναλλαγές.

Ιχθύες

Μην είσαι σκυθρωπός και μην κατσουφιάζεις, ονειροπόλο μου Ψαράκι.  Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 21 του μήνα στον αέρινο Υδροχόο και σου δίνει χρόνο για να επαναπροσδιορίσεις τις δουλειές, τις υποχρεώσεις σου, αλλά και τις σκέψεις σου. Με ηρεμία θα τα βάλεις όλα σε τάξη. Ο δυναμικός Άρης σου δίνει μικρή ώθηση και όσο η ενέργεια και να μην είναι αυτή που περίμενες, χρησιμοποίησε την με θετικό τρόπο. Μην πέφτεις σε παρεξηγήσεις και εντάσεις, απέφυγε τα, θα τα έχεις στην καθημερινότητά σου έτσι κι αλλιώς όλο τον Φεβρουάριο. Ο επαγγελματικός χώρος χαρακτηρίζεται από λογομαχίες και εντάσεις, παρασκήνιο και αποκαλύψεις. Κουτσομπολιά και σχόλια πρέπει να τα αποφύγεις. Εσύ, κάνε την δουλειά σου. Κάποια κρυφά σχέδια ίσως αποκαλυφθούν. Η αισθησιακή Αφροδίτη από την άλλη σου προσθέτει συναίσθημα και σε μπλέκει ίσως σε καταστάσεις που δεν ευνοούν την προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο δίνει πιο πολύ έμφαση στην δημιουργική σου πλευρά και η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως στα ερωτικά σου πάθη, τον ψυχισμό σου και τα όνειρά σου. Νιώσε!

SHARE
RELATED POSTS
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη
Γλυπτική στην Τήνο, του Μάνου Στεφανίδη
Όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρκουλή, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.