ΕΥ ΖΗΝ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

your-monthly-horoscope-may-2016-1462198037.jpg

 

 

 

 

 

Κριός

Αυτός ο μήνας, φαίνεται πως αρχίζει να σου δείχνει το καλό του πρόσωπο. Ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία και οι εκκρεμότητες μπαίνουν επιτέλους σε τάξη. Η αισθησιακή Αφροδίτη σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, κρυφά χαμόγελα ικανοποίησης και η κοινωνικότητά σου επιστρέφει. Ο μαχητικός και προσωπικός σου πλανήτης Άρης, στους αέρινους Δίδυμους, τονίζει τον τομέα των προσωπικών, φιλικών και επαγγελματικών επαφών και σε ωθεί να το ρίξεις έξω, να βγεις, να συναναστραφείς, να κυκλοφορήσεις.

Φράση κλειδί: Έξω ντέρτια και καημοί!

 

Ταύρος

Νιώθεις την επιθυμία να βγεις, να «ξεφύγεις», να φύγεις μακριά από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα; Θες να νιώσεις πως είσαι σημαντικός, πως η σχέση που έχεις είναι ιδανική και είσαι απόλυτα ευτυχισμένος; Η ερωτική Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό σου δημιουργεί λίγες ψευδαισθήσεις παραπάνω και δεν σε ωθεί να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατάμουτρα. Δεν είναι όμως καιρός για εσωστρέφεια και ψυχανάλυση. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι και τις πρώτες μέρες του Ιούνη, τα μυαλά σου παίρνουν αέρα και προτιμάς τις εξόδους από τις μοναχικές βραδιές με το τηλεκοντρόλ αγκαλιά. Προσοχή στις άσκοπες σπατάλες.

Φράση κλειδί: Ο πραγματικός survivor βρίσκεται κάπου εκεί έξω!

 

Δίδυμοι

Ο Μάιος είναι ο μήνας σου! Ο επικοινωνιακός Ερμής, ο πλανήτης σου, είναι επιτέλους σε ορθή πορεία και τώρα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που φαίνεται να μην «ήθελαν» να γίνουν ως τώρα. Δουλειές, υποχρεώσεις, επαγγελματικές κινήσεις, συνεργασίες και μετακινήσεις, όλα αρχίζουν να λειτουργούν και πάλι ρολόι. Ο μαχητικός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι, για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που νιώθεις πως έχεις ανάγκη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχεις τους στόχους σου, να διορθώσεις τις «ζημιές», να κερδίσεις το στοίχημα.

Φράση κλειδί: Εμπρός, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!

 

Καρκίνος

Η γκρίνια που συνήθως σε χαρακτηρίζει γλυκό μου, ευαίσθητο Καρκινάκι, φαίνεται πως κάνει πίσω αυτόν τον μήνα. Μπορεί να αισθάνεσαι ακόμη ανασφάλεια στον προσωπικό, επαγγελματικό και φιλικό τομέα, αλλά τα πράγματα καλυτερεύουν, βγαίνεις από το καβούκι σου. Νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο, να χαμογελάσεις περισσότερο, που το έχεις άλλωστε μεγάλη ανάγκη. Άσε την ηττοπάθεια στην άκρη και συγκεντρώσου σε ότι και όποιον σε αγαπάει πραγματικά.

Φράση κλειδί: «Μην σταματάς ποτέ να χαμογελάς. Επειδή δεν ξέρεις ποιος θα μπορούσε να ερωτευτεί το χαμόγελό σου.» (Gabriel Garcia Marquez.)

 

Λέων

Δυναμικά μου Λιοντάρια ήρθε η ώρα να κάνετε και πάλι εντύπωση. Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο τους και οι μικρές, αλλά επίπονες τρικλοποδιές, δεν κάνουν δυναμική επανεμφάνιση αυτόν τον μήνα. Αυτό δεν σημαίνει πως οι δυσκολίες τις καθημερινότητας εξαφανίζονται «διά μαγείας», αλλά τώρα σου δίνεται η δυνατότητα και πάλι, να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούσαν με θετικό αποτέλεσμα, όπως με σπουδές, επαγγελματικά, εξωτερικό, ταξίδια, καινούργιες συνεργασίες, κοινωνικά ζητήματα.

Φράση κλειδί: Η ζωή είναι ωραία!

 

Παρθένος

Η υπευθυνότητα, η ανάγκη για ασφάλεια και η τελειομανία που σε διακατέχουν είναι γεγονός. Αισθάνεσαι πως αυτός ο μήνας, με σύμμαχο τον δυναμικό Άρη στους Διδύμους, σου δίνει «φτερά» και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να κυνηγήσεις εκ νέου τους στόχους σου, με άλλον αέρα. Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας που σε απασχολεί περισσότερο και οι σωστές συνεργασίες / συμμαχίες. Ακόμη και στα οικονομικά σου φαίνεται να παίρνεις «ανάσα». Τα προσωπικά σου; Κάτι γίνεται…

Φράση κλειδί: Εισπνοή, εκπνοή.

 

Ζυγός

Αγαπημένε, ταλαιπωρημένε Ζυγέ, ναι, ο μήνας Μάιος θα είναι ένα καλός μήνας για σένα. Με τον επικοινωνιακό Ερμή σε ορθή πορεία και την αισθησιακή Αφροδίτη στον Κριό, τα καίρια θέματα τακτοποιούνται και αισθάνεσαι μια δικαιολογημένη ανακούφιση. Ναι, μπορείς να χαμογελάσεις ξανά, να ασχοληθείς χαμογελώντας με τα επαγγελματικά σου, που σε προβλημάτισαν πολύ τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να περιμένεις «μαγικές» εξελίξεις, αλλά η πολυπόθητη ηρεμία επιστρέφει στην καθημερινότητά σου. Πρόσεχε τις καινούργιες, αλλά «γοητευτικές» γνωριμίες. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Φράση κλειδί: Ήρθε η άνοιξη!

 

Σκορπιός

Ο μήνας Μάιος σου υπόσχεται την ώθηση που περίμενες εδώ και μερικούς μήνες. Με σύμμαχο τον Ερμή στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μέχρι και τις 7 Ιουνίου, μπορείς τώρα να αντιμετωπίσεις με όπλο την λογική τα προσωπικά σου θέματα, τα επαγγελματικά σου και επικείμενες συνεργασίες. Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να νιώθεις έντονο συναισθηματισμό να σε διακατέχει, αυτόν τον γνωστό μαγνητικό ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει, την όρεξη για χρήμα και δημιουργικότητα. Όσο και να νιώθεις πως θα καταφέρεις ότι και βάλεις στο μυαλό σου, μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα, δεν είναι καιρός για άσκοπες συγκρούσεις.

Φράση κλειδί: Σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

Τοξότης

Ο μήνας αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έντονος, γεμάτος κινητικότητα στα επαγγελματικά, στα ερωτικά, με νέα ξεκινήματα και απανωτά πολλά υποσχόμενα ραντεβού. Καλά κρυμμένα μυστικά, προβλήματα που δεν είναι και τόσο ευχάριστα θέματα προς συζήτηση, φαίνεται πως έχουν την τάση να βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτό όμως μόνο θετικό μπορεί να είναι. Πως αλλιώς θα καταλάβεις ποιος ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά; Σωστά νιώθεις και πάλι την ανάγκη για έρωτα, για δημιουργία, για διασκέδαση… και αυτό καλείσαι να κάνεις.

Φράση κλειδί: Η φλόγα που καίει μέσα μου…

Αιγόκερως

Οι εντάσεις μειώνονται, τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν. Τα οικογενειακά σου σε απασχολούν μεν, η καθημερινότητα γίνεται πιο βατή δε. Νιώθεις την ανάγκη της συντροφικότητας, της καλής κουβέντας, της παρηγοριάς, αλλά χωρίς να το φωνάζεις δυνατά. Όσα σκαμπανεβάσματα και να αντιμετώπισες τον τελευταίο καιρό, σκέψου πως αυτές οι δυσκολίες σε έκαναν δυνατό, έτοιμο να πετύχεις κάτι που πολλοί δεν πετυχαίνουν σε μια ολόκληρη ζωή, να γνωρίσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ίσως τελικά να σου δοθεί αυτή η μια ευκαιρία που περίμενες… έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Φράση κλειδί: «Στην ζωή έχεις τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσεις το λαχείο, είτε παίζεις είτε όχι.» (Fran Lebowitz)

 

Υδροχόος

Η διάθεσή σου φτιάχνει σταδιακά, η επικοινωνία επανέρχεται στα κανονικά της, για σένα, επίπεδα και οι σχέσεις σου καλυτερεύουν. Νιώθεις αναζωογονημένος, ανάλαφρος και χαρούμενος που μπορείς να ξανακάνεις όνειρα, μόνος ή με παρέα, δεν έχει σημασία. Ο μήνας Μάιος ευνοεί τα ταξίδια, τις σύντομες αποδράσεις, τα καινούργια επαγγελματικά σου σχέδια, την σχέση σου με τα παιδιά σου ή την απόκτηση ενός παιδιού…. μπορεί να ήρθε η στιγμή που περίμενες. Όλοι αυτοί οι «καλοί» πλανήτες στις όμορφες θέσεις για αυτόν τον μήνα, φαίνεται πως σου δίνουν την ενέργεια για να βάλεις όλα αυτά που σε απασχόλησαν ως τώρα σε τάξη.

Φράση κλειδί: «Το χάος γεννάει την τάξη.» (Φρήντριχ Νίτσε)

 

Ιχθύες

Πολλά τα ερωτήματα που αιωρούνται. Πολλές οι σκέψεις που κουράζουν το ευαίσθητο κατά τα άλλα μυαλουδάκι σου, αγαπημένε μου Ιχθύ. Τα οικονομικά σου φαίνεται να καλυτερεύουν, όπως και η διάθεσή σου. Τα προσωπικά σου είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σου. Καλείσαι να αποφασίσεις ποιο θα είναι το μέλλον της οικογένειάς σου, της δουλειάς σου, της «τσέπης» σου. Ποιες ευθύνες σε βαραίνουν και θες να πετάξεις από πάνω σου; Τι πρέπει να θυσιάσεις για να πετύχεις τον σκοπό σου; Μια μετακόμιση θα λύσει όλα σου τα προβλήματα ή θα σου δημιουργήσει άλλα; Λίγος ο χρόνος, πολλές οι ερωτήσεις, αλλά εσύ θα την βρεις την άκρη.

Φράση κλειδί: «Ο κύβος ερρίφθει.» (Μένανδρος)

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Αγία Νόννα, η μητέρα του Γρηγορίου του Θεολόγου ή Ναζιανζηνού – 5 Αυγούστου
15134652_1320636121304379_5015142280046805549_n.jpg
Ρόδος: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» στις 26/11
Το σπίτι του George Michael στο Ηνωμένο Βασίλειο [Photos]- George Michael house at United Kingdom, by Yannis Arapakis

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.