Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού ο Δημήτρης Κώστογλου από την Κω

 

H «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κώστογλου από την Κω.

Ο Δημήτρης Κώστογλου μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις ως ενεργό μέλος μιας δημοκρατικής κίνησης πολιτών, αντί να τις παρακολουθεί από τον καναπέ.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, τον καλωσόρισε, δηλώνοντας τα εξής: «Με τον Δημήτρη Κώστογλου μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες αλλά και την ίδια αγάπη για τα νησιά μας. Ανήσυχο πνεύμα και ενεργός πολίτης, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας προκειμένου να παλέψουμε από κοινού, για μια ελπιδοφόρα νέα μέρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Καλωσόρισες Δημήτρη, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Δημήτρης Κώστογλου, αναφέρει: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Μανώλη Γλυνού, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη για αλλαγή πορείας στο Νότιο Αιγαίο. Με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και με εφόδια την συνεργασία, την συνέργεια και την προσήλωση στο κοινό καλό, είναι βέβαιο ότι το Νότιο Αιγαίο θα κατακτήσει την θέση που του αξίζει. Αποτελεί χρέος όχι μόνο απέναντι στη γενιά μας αλλά και στις επόμενες γενιές, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλλιεργήσουμε πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για τα νησιά μας».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Καλό μήνα – Ξημέρωμα στη Μονεμβασιά, του Γιώργου Σαράφογλου
Άμεση λήψη μέτρων για το αποχετευτικό της Παλιάς Πόλης
National Public Radio (NPR): ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει το αμερικανικό μιντιακό σύστημα, της Μαρίας Κοζάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.