Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Τριήμερη επίσκεψη στην Κω ο κος Μανώλη Γλυνός, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου

Spread the love

“Ολοκληρώθηκε η τριήμερη  Περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ Μανώλη Γλυνού στην Κω”

“Παρουσία του Περιφερειάρχη κ Μανώλη Γλυνού σε εκδήλωση του Δήμου Ρόδου αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων Με αναπηρίες»

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ Μανώλη Γλυνού στην Κω.

Την προηγούμενη μέρα, ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” παρευρέθηκε στον νικηφόρο αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της τοπικής ομάδας Ιπποκράτη Κω και του Μεσολογγίου.

Το πρωί της Κυριακής ο κ Μανώλης Γλυνός επισκέφθηκε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κω στο οποίο συμμετείχαν το σύνολο των συλλόγων, φορέων, σχολείων, συνδέσμους και  ομίλους  του νησιού.

Κατά την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ Γλυνός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες και να ανταλλάξει απόψεις για τοπικά κοινωνικά ζητήματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε σειρά επαφών με στελέχη της Παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” και κατόπιν αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για Ρόδο, συνοδεία των συνεργατών του.

Αμέσως μετά την άφιξη του στη Ρόδο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Γλυνός μετέβη στο Ροδίνι, όπου παρακολούθησε εκδήλωση του Δήμου Ρόδου αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων Με αναπηρίες».

Αναλυτικότερα στην εκδήλωση με τίτλο “Εκεί που Σμίγει η Αγάπη” συμμετείχαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΕΣΤΙΑ & ΠΝΟΗ» της Α.Μ.Κ.Ε Κοινωνικής Φροντίδας & Ανάπτυξης Δήμου Ρόδου.

Την εκδήλωση προλόγισε ως ομιλήτρια η παιδοψυχολόγος Msc – Προϊστάμενη Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου, κ. Παυλίδη Σοφία.

Η ομιλία με θέμα «Στηρίζοντας το παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του» αφορούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ίδια τα παιδιά και το συγγενικό περιβάλλον τους. Ειδικότερα μέσα από πραγματικές μαρτυρίες γονέων εκφράστηκαν τα συναισθήματα των παιδιών αλλά και οι προϋποθέσεις ενός αποτελεσματικού υποβοηθητικού πλαισίου.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση που συμμετείχαν τα παιδιά του “ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΕΣΤΙΑ & ΠΝΟΗ” βασισμένη στο αριστουργηματικό έργο του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» σε διασκευή του κ. Κων/νου Τρέχα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός συζήτησε διεξοδικά τις δράσεις και τα αποτελέσματα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ Άννα Ζωάνου και τον Πρόεδρο της Α.Μ.Κ.Ε. κ Σωτήρη Πετράκη

 

SHARE
RELATED POSTS
“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” προς Χατζημάρκο: “Γελάει ο κόσμος με τα “ΘΑ” σας που δεν κάνατε και τους “δημοσιολογούντες” σας που έστησαν παρακράτος προπαγάνδας”
Με εντάσεις ξεκίνησε η δίκη του Χ.Κόκκινου που κατηγορεί ο Γ.Χατζημάρκος για απάτη κατ’εξακολούθησιν
Σταύρος Θεοδωράκης: “Απαράδεκτο ένας αρχηγός της Αριστεράς να κρύβεται πίσω από το μπόνους των 50 εδρών”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.