Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Εντολή Δημάρχου: “Διαλύστε με την βοήθεια της Αστυνομίας ό,τι παραβατικό κάνουν οι Ρομά”- Επίθεση Δημάρχου σε συκοφάντες-αρθρογράφους

.jpg
Spread the love

 

.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου 

 

 

 

13699946_10208883003944610_3023197937274022795_n.jpg

 

 

 

 

 

Αγανάκτηση και στη Δημοτική Αρχή Ρόδου έχει προκαλέσει η παραβατική συμπεριφορά των αθίγγανων στην πόλη της Ρόδου. Χθες Τετάρτη 20/7 σε συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και του έκτακτου προσωπικού καθαριότητας του Δήμου, ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε πως ιδιώτης θα αναλάβει από το 2017 τον καθαρισμό, ενώ αγανακτισμένος ξεκαθάρισε: 

 

“Όπου και όταν βλέπετε ρούχα, παράγκες, παραπήγματα και οτιδήποτε άλλο προέρχεται από τους Ρομά και είναι έξω από αυτά που ορίσει η υγιεινή και ο Πολιτισμός μας, θα καλείται τον υπεύθυνο του Δήμου και την αστυνομία για να τα καταστρέφει. Έχετε εντολή Δημάρχου. Και για να μην μπλέξετε μαζί τους θα ζητάτε την παρέμβαση της Αστυνομίας”.

 

Στο τέλος της συνάντησης του Δημάρχου με το εποχικό προσωπικο καθαριότητας και τον αντιδήμαρχο Ρόδου επί της Καθαριότητας κ. Μιχάλη Παλαιολόγο ο κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συνεργασία.

 

Στη συνέχεια σε συνέντευξη τύπου που παραχώρηε στο Δημαρχείο με τον Υπεύθυνο Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ Σκιαδόπουλο, μεταξύ άλλων καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων που επιμένουν αρθρογραφώντας να ακυρώνουν το έργο της δημοτικής αρχής χρησιμοποιώντας διάφορους δημοφιλείς ιστότοπους και καλώντας σε συνάντηση στο γραφείο του τον οποιονδήποτε έχει πρόβλημα μαζί του.

 

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
«O Δρόμος προς την Κορυφή»-Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»
1e2a096d-0e08-4d58-9f1b-187e20dca363.jpg
Και οι παιδικές χαρές με τα πάρκα συντηρήθηκαν στη Ρόδο!
Δύο ασημένια μετάλλια ο Σύρμας στη Σλοβακία!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.