Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Το τέλος του δρόμου, του Μίλτου Κύρκου (ευρωβουλευτής ΠΟΤΑΜΙ)

Spread the love

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραιτήθηκε από επικεφαλής του Ποταμιού αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις ευρωεκλογές. Ήταν μία καθαρή αποδοκιμασία της πολιτικής του Ποταμιού και όλοι οφείλουμε να αποδεχτούμε τις ευθύνες μας, από τον Σταύρο, που έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε, έως όλους μας. Αποφασίσαμε να μην κατέβει το Ποτάμι στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, γιατί ούτε ο χρόνος επαρκεί για αναστροφή της πορείας του, αλλά ούτε και τα μέσα, υλικά ή έμψυχα αντέχουν δεύτερη δοκιμασία σε τόσο σύντομο διάστημα. Ο Γιώργος Μαυρωτάς αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος να οδηγήσει το Ποτάμι τους επόμενους μήνες και έχει φυσικά τη συμπαράσταση όλων μας.

Όσον αφορά εμένα, να ευχαριστήσω όσους και όσες παρακολούθησαν αυτά τα posts τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου προσπαθούσα να σας κρατάω ενήμερους για τη δράση μου στο ΕΚ και τις απόψεις μου στα διάφορα θέματα. Ελπίζω να συνεισέφερα στον προβληματισμό σας και συγγνώμη που ήταν μονόπλευρη η επικοινωνία, δεν ήταν αμέλεια, αλλά επιλογή, λόγω έλλειψης χρόνου.

Ήταν πέντε γεμάτα χρόνια, καθώς στη “βάρδια μου” έπεσε το καλοκαίρι του 15 με την παραλίγο καταστροφή του Βαρουφάκη, αλλά και την έκρηξη του προσφυγικού. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, πολιτικά και νομοθετικά και στο τέλος της ημέρας είμαι ήσυχος, ότι ποτέ δεν απέτυχε κάτι από έλλειψη προσπάθειας μου.

Τέλος, να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν στις δύο αναμετρήσεις, την ελπιδοφόρα του 14 και τη δύσκολη του 19. Είναι τελικά πολύ όμορφο κάποιοι να σε επιλέγουν να τους εκπροσωπείς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να μην μπορείς να δεις το τέλος ενός δρόμου.

Από τον προσωπικό λογαριασμό του κου Κύρκου στο  facebook


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλιαχτίδες, Πεταλούδες και Ελπίδα, του Κωστή Α. Μακρή
Σοφία Παυλίδη: «Απομονώνοντας λέξεις, το Γραφείο τύπου της ΠΝΑι περνά μηνύματα θολά. Θλίψη για το επίπεδό τους”
Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου; Ο Κορκονέας. Μην το ξεχάσεις ποτέ. – Ανοιχτή επιστολή του Γυμνασιάρχη του Αλέξανδρου κου Γιώργου Θαλάσση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.