Το σχόλιο της ημέρας

Το απρόθυμο μπράτσο, τα νήπια, η λειτουργική υποκρισία, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Όταν ο Πολάκης έτεινε το απρόθυμο μπράτσο του για το εμβόλιο και είπε ότι το μελέτησε καλύτερα ήταν φανερό.Κάποιος του είπε στο αυτί ως εδώ κσι μη παρέκει.Δεν μπορείς στο όνομα ενός ειδικού κοινού να τορπιλίζεις την επαφή μας με την πλειονότητα.Η ανάγκη έγινε «φιλοτιμια».

•Οταν ο Μπογδάνος ασχολήθηκε με τα νήπια το ως εδώ και μη παρέκει ήρθε με ανοιχτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.Ο Πρωθυπουργός με την γλώσσα της σημειολογίας υποδέχθηκε στο Μαξίμου την οικογένεια Αντετοκουμπο και απένειμε τη τιμητική ελληνική ιθαγένεια υπό το φως των προβολέων.

•Και στις δυο περιπτώσεις οι αποδέκτες του ως εδώ και μη παρέκει παρέμειναν στα κόμματα.Ο ρόλος τους και η εντολή τους είναι να μη φωνάζουν.Να ψυθιριζουν. Τόσο όσο για να συγκρατούν στη στάνη τα ειδικά κοινά.Αντιεμβολιαστές,ξενοφοβικούς,ψεκασμένους και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.Γιατί όλοι αυτοί ψηφίζουν και θέλουν τουλάχιστον τους εκπροσώπους τους.Και έτσι επικρατεί η μέση οδός.Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

•Αυτό το ονομάζω με ένα τίτλο δικής μου εμπνεύσεως.Λειτουργική υποκρισία.

•Επειδή μεταξύ άλλων είμαι και ψυχρόαιμος ρεαλιστής δεν θα πω ότι δεν την καταλαβαίνω.Απέναντι στο ενδεχόμενο να συνασπιστεί το τρελοκομείο σε ένα κόμμα,τύπου Πέπε Γκριλο,η να βρεθεί κάποιος παλιός η νέος καιροσκόπος και να τους μαζέψει μαζί υποχωρώ.Πάντα μέχρι ενός ορισμένου ορίου.Το ως εδώ και μη παρέκει έχει και τη κυριολεξία του.Έχει το αρκετά,άντε γεια.

SHARE
RELATED POSTS
Η αισιοδοξία της απελπισίας, του Μάνου Στεφανίδη
Μάνος Στεφανίδης
Παρηγοριά στην μικρή Αντιγόνη, του Μάνου Στεφανίδη
Ο Βαρουφάκης ως νέος σταρ και το Αγγελοπουλέϊκο, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.