Εικαστικά Πόρτα στον Πολιτισμό

Σύγχρονη Ελληνική Χαρακτική στη Ρουμανία 5 με 31 Ιανουαρίου 2021-Εικόνες

Spread the love

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

cof

Σύγχρονη Ελληνική Χαρακτική στη Ρουμανία

Η Ένωση Ελλήνων Χαρακτών (ΕΕΧ) σε συνεργασία με το ComplexulMuzealNationalMoldovaIasi διοργανώνει έκθεση σύγχρονης ελληνικής χαρακτικής στο Ιάσιο της Ρουμανίας, 5 με 31 Ιανουαρίου 2021.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο του PalatulCulturiiIaşi (Παλάτι του Πολιτισμού) και εντάσσεται στο εκθεσιακό πρόγραμμα της ΕΕΧ που γίνεται με τη  συνεργασία πολιτιστικών φορέων του εξωτερικού, προκειμένου να εμπλουτίσει την αντίληψη του κοινού στο εξωτερικό για την Σύγχρονη Ελληνική Χαρακτική Τέχνη.

Την επιμέλεια της έκθεσης, που συμπεριλαμβάνει 50 έργα, έχει η ΕΕΧ. Συμμετέχουν 43 εικαστικοί, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών και χαράκτες που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο ανοιχτό κάλεσμά της.

Καλλιτέχνες με διαφορετικό υπόβαθρο και ηλικία, συμμετέχουν με χαρακτικά έργα από την προσωπική τους δουλειά, δουλεμένα με διαφορετικές τεχνικές και προσεγγίσεις του μέσου της Χαρακτικής. Η έκθεση στο σύνολό της αποτελεί μια αναφορά της Σύγχρονης Ελληνικής Χαρακτικής  των τελευταίων  ετών.

Οι περιορισμοί των μετακινήσεων δεν μας επιτρέπουν να παραβρεθούμε σε αυτή την έκθεση, ωστόσο, πολύ σύντομα μετά την έναρξή της, θα υπάρχει βίντεο και φωτογραφίες του χώρου της έκθεσης αναρτημένα στο διαδικτυακό μας χώρο http://haraktes.gr

Συμμετέχουνοι: Χρήστος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Αδάμης, Οδυσσέας Ανιτσάκης, Ζαχαρίας Αρβανίτης, Τζούντυ Άτγουντ, Αντιγόνη Βαλέρη, Αργυρή Βασιλάκου, Αντρέας Βεντούρης, Ματίνα Γεωργά,  Βασιλική Γιαλαμά, Τάνια Γκιούρα, Ελένη Δερβίσογλου, Κορίνα Καμαλακίδου, Χριστόφορος Κατσαδιώτης, Μαρία Κομπατσιάρη, Ράνια Κορομηλά, Δήμητρα Κουμαντάκη, Αναστασία Κωνσταντάκου, Ντίνα Κώτσιου, Παρασκευή Μαγκαβέτσου, ΒαλεντίνηΜαυροδόγλου, Βάντα Μαυροειδή, Ευστρατία Μαχαιρίδη, Λένα Μητσολίδου, Αναστασία Μικρού, Κατερίνα Μονιάκη, Γιάννης Μονογυιός, Αλεξάνδρα Μπίζου, Δημοσθένης Μπογιατζής, Σόφυ Παπαδοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Μιμή Πετροπούλου, Παναγιώτης Πριστούρης, Έλενα Προβατά, Μαρίνα Προβατίδου, Σταυρούλα Σακκά, Νίκος Σταυρακαντωνάκης, Μαίρη Σχοινά, Βανέσσα Τουζλούκωφ, Βενετία Υφαντίδου, Μιχαήλ Φαλκώνης, Θεόδωρος Φράγκος, Ράνια Φραγκουλίδου, Φλοράνς Χρηστάκη. 

PalatulCulturiiIaşi Ένωση Ελλήνων Χαρακτών

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi http://haraktes.gr/

Διάρκεια: 5 – 31 Ιανουαρίου 2021               Ι. Δροσοπούλου 17 Α

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 17:00 11257 Αθήνα

SHARE
RELATED POSTS
Στο Λούβρο οι μαθητές της Σαμοθράκης
ear-injury-portrait-263x330.jpg
Ο Vincent van Gogh και η ιστορία του κομμένου αυτιού
Ιός σημαίνει βέλος ή Ό,τι αγαπάμε, πρέπει να το κρατήσουμε μακριά, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.