Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συνάντηση Μανώλη Γλυνού με υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου

Spread the love

Το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών και η ανάγκη να ενισχυθούν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» επεσήμανε ότι οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης και των Ευρωεκλογών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, σημειώνοντας ότι είναι απαραίτητο να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εργαλεία και οι ευκαιρίες που προσφέρει η Ε.Ε. προκειμένου να ενισχυθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Ως νέα περιφερειακή αρχή δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη αυτή η τελευταία ευκαιρία  για τον τόπο μας. Θα αξιοποιήσουμε όλα τα χρήσιμα προγράμματα και εργαλεία που μας παρέχει η Ε.Ε. κυρίως προς την κατεύθυνση των υποδομών, προκειμένου να απογειώσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Αυτή η ευκαιρία, αυτή η νέα προγραμματική περίοδος, δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη», υπογράμμισε ο κ. Μανώλης Γλυνός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Νίκο Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Παπανδρέου συνοδευόταν από τον πρώην γενικό γραμματέα Τουρισμού και πρώην χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Πουσσαίο, τον γραμματέα της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου ΚΙΝ.ΑΛ. Νικηφόρο Παπανικόλα και τον γραμματέα Τ.Ο. πόλεως Ρόδου ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστα Χατζηχριστοδούλου.

 

SHARE
RELATED POSTS
Συναντιόμαστε για ένα χαμόγελο και αλληλεγγύη στις 28 Σεπτεμβρίου 2018, του Σπύρου Ντασιώτη
Ανοιχτή Πόρτα, Ανοιχτή Σκέψη: λατρεμένος Σάκης
Ένα ταξίδι με το Καλυψώ, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.