Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

«Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»: στην Τήνο και Μύκονο το διήμερο ο κος Μανώλης Γλυνός ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ΠΝΑι

Spread the love

Περιοδεία σε Τήνο και Μύκονο του Επικεφαλής της Παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ Μανώλη Γλυνού.

Συναντήσεις του κ Γλυνού με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄Βαθμού, στη Τήνο.

Σειρά επαφών με τον Πρόεδρο και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου και τοπικούς επιχειρηματίες.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Σύρο, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συνέχισε την περιοδεία του σε Τήνο και Μύκονο.

Ειδικότερα, ο κ Μανώλης Γλυνός μετέβη ακτοπλοϊκώς στην Τήνο όπου το διήμερο 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο κ  Γιάννη Σιώτο όσο και τον Έπαρχο Γιάννη Γιαγιά. Οι συναντήσεις με τους δύο άντρες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα του νησιού και του Επαρχείου.

Αντίστοιχα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συναντήθηκε με τον Πρώην Έπαρχο Τήνου και γεωπόνο του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού κ Μάνθο Βίλλα. Κατά τη συνάντηση με τον κ Βίλλα, ο κ Γλυνός ενημερώθηκε διεξοδικά για το σύνολο των ζητημάτων της Τήνου και ιδιαίτερα τα προβλήματα, τις λύσεις αλλά και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός, συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου κ Ιωάννη Κελαδίτη. Η ενημέρωση που έλαβε ο κ Γλυνός αφορούσε σε όλο το φάσμα της διοικητικής και παραγωγικής λειτουργίας του συνεταιρισμού και των τοπικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ο κ Γλυνός αφού ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τοπικούς καταστηματάρχες επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου όπως και τα γραφεία του κοινωφελούς ιδρύματος.

Τέλος την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ο  κ Γλυνός μετέβη στην Μύκονο συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες.

 

SHARE
RELATED POSTS
Μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες, του Κώστα Αρβανίτη
…Όταν είμαι κακός είμαι κακός κι όταν είμαι καλός είμαι χειρότερος…, του Νίκου Βασιλειάδη
Οι αρμοί της εξουσίας (ΑΝΤΙ-Λόγος), του Βασίλη Κουτσίλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.