Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συλληπητήριο μήνυμα του κ. Φ.Χατζηδιάκου για τον Δημήτρη Τσοπανάκη

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Είναι υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

  Ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού φίλου, Δημήτρη Τσοπανάκη γέμισε θλίψη και βαθιά συγκίνηση την κοινωνία της Ρόδου, τις μικρές Κοινότητες του τόπου της ιδιαίτερης καταγωγής του, των Απολλώνων και της Σαλάκου, τους φίλους και συγγενείς του, αλλά κυρίως την οικογένεια του. 

  Ήταν μαχητής σε αγώνες, μικρούς και μεγάλους και αντιμετώπισε, με θάρρος και αξιοπρέπεια το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόβλημα της υγείας του.

 Προσηνής, συνεργάσιμος, ευπροσήγορος, με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια υπηρέτησε ακάματα την Αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό, μέσα από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την δημοσιογραφία, ως εκδότης της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗΣ» και μέτοχος της ιστορικής εφημερίδας «ΡΟΔΙΑΚΗΣ». 

  Αρχές και αξίες, με τις οποίες συμπορεύτηκαν με τον αείμνηστο αδελφό του Γιώργο Τσοπανάκη, που τόσο πρόωρα έφυγε και αυτός.

   Στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας του, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.  

                         Ο τέως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

SHARE
RELATED POSTS
Επεκτείνεται ο ξύλινος πεζόδρομος στη Ρόδο
Έλα να τρέξουμε μαζί: 26-4-2015, της Τζίνας Δαβιλά
Εμφυλιακός πόλεμος η πολιτική εμπάθεια, του Δημήτρη Γάκη [Βουλευτή Δωδ/σου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.