Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Καληωράκη για το ήθος του από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Spread the love

 

Η είδηση που προηγήθηκε:

Ο Αστυνομικός  Δ/ντης Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Καλλιωράκης κατηγορήθηκε από εταιρεία της Ρόδου  – που εμπλέκετο στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου καθώς θα γινόταν στο χώρο της στις 8/8/2020 – ότι ο έλεγχος που έγινε από την Αστυνομία και που οδήγησε στην ακύρωσή της συναυλίας εξ αιτίας των ανεπαρκών προδιαγραφών λόγω κορονοϊου, ήταν ενέργεια εσκεμμένη και αποσκοπούσε στην προαγωγή του ιδίου και μόνο.

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου, που έχει αναρτηθεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από εταιρεία παροχής υπηρεσιών και διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων το οποίο στοχοποιεί τον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου απαξιούμε να το σχολιάσουμε.

Προφανώς η εν λόγω εταιρεία, εθελοτυφλώντας και παραβλέποντας τη νομιμότητα στο βωμό του κέρδους, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους και υποτιμώντας τη νοημοσύνη της κοινωνίας.

Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, βρισκόμαστε στο πλευρό του Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Καληωράκη, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα που επέδειξε στεκόμενος στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μια φορά, εφαρμόζοντας το νόμο, επιτελώντας με σθένος και αξιοπρέπεια τα καθήκοντα που του ‘χει αναθέσει η ηγεσία του Σώματος της Αστυνομίας.

Για το Δ.Σ.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Ι. ΖΗΦΟΣ

Αστυν. Υποδ/ντής

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πέτρος Β. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Αστυνόμος Α’

Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πλ. Ελευθερίας 1, Ρόδος, Τ.Κ. 85100

Τηλ. Γραφείων: 22410-22344 & 22810-96110

 

SHARE
RELATED POSTS
Εσπερίδα για την Ψυχική Υγεία από την ΠΑΝΑΚΕΙΑ στο Mediterranean Σάββατο 13 Οκτ.
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Εθνικό Θέατρο και το Δημαρχιακό Μέγαρο από τον Δήμο Ρόδου
«Ζαλισμένοι» από τα led… «Χαμένοι» στις τράπουλες και το «διαζύγιο» με την κοινωνία… , του Χαράλαμπου Κόκκινου [Χωρ.Αντιπ. Δωδεκανήσου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.