Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου προς νέο Πρωθυπουργό

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Φώτης Χατζηδιάκος στο νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδος κο. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Σας συγχαίρουμε για τη νίκη της παράταξής σας στις εθνικές εκλογές της 07ης Ιουλίου, και την ανάδειξή σας σε Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός σας έδωσε καθαρή και ισχυρή εντολή, να συγκροτήσετε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, και να εφαρμόσετε το Κυβερνητικό Πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσατε.

Είμαστε βέβαιοι ότι παρά το δύσκολο έργο το οποίο έχετε μπροστά σας, με τη δύναμη που σας έδωσε η λαϊκή εντολή, αξιοποιώντας τα άξια στελέχη της παράταξής σας, αλλά και αναζητώντας τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές συναινέσεις, θα εργαστείτε σκληρά για την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας.

Οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου προσβλέπουν σε μια δίκαιη και ισόρροπη  ανάπτυξη, με τη συνταγματική ρήτρα της νησιωτικότητας σημαία των πολιτικών σας, αποδίδοντας στο Νότιο Αιγαίο και στους νησιώτες αυτά που δικαιούνται.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος  της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ»

 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στους Δημάρχους  καθώς και τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ που εκλέχθηκαν βουλευτές.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Πρότυπος ο Δήμος Ρόδου: Ξεκίνησε η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού σε όλο το νησί, με την τοποθέτηση 30.400 τύπου LED
Η επιστροφή του GREXIT: σενάριο προ εκλογών, της Μαρίας Καρχιλάκη
Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος: «Στόχος μας, η συνεχής αφύπνιση της εθνικής μας συνείδησης»-Υπερπλήρες το Δημοτικό Θέατρο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.