Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συγχαρητήρια Δημάρχου στις Λιμενικές Αρχές για την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας της φοιτήτριας- Παραδειγματική τιμωρία ζητεί 

Spread the love

 

 

Τις Λιμενικές Αρχές συνεχάρη ο Δήμαρχος για την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας της φοιτήτριας 

Με δήλωσή του ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δραστών 

 O Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε σήμερα (Σάββατο) το Λιμεναρχείο Ρόδου και συνεχάρη τις Λιμενικές Αρχές για την μεθοδικότητα και παράλληλα την ταχύτητα με την οποία εξιχνίασαν την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου Μιχάλη Χριστοδούλου, ευχαρίστησε τους άνδρες της Λιμενικής Αρχής και εκ μέρους της οικογένειας της εκλιπούσης με την οποία διατηρεί φιλικούς δεσμούς λόγω και  της ιδιότητας του πατέρα της θανούσης ο οποίος έχει θέση αντιδημάρχου στο Δήμο Διδυμοτείχου.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος επεσήμανε:

« Έχω χρέος να συγχαρώ δημόσια τις Λιμενικές Αρχές για τα υποδειγματικά αντανακλαστικά τους και την άμεση εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. Όλοι οι Ροδίτες είμαστε σοκαρισμένοι και οργισμένοι από το έγκλημα. Είμαστε όλοι κοντά στην οικογένεια. Παράλληλα τονίζω, ότι σύσσωμη η κοινωνία του νησιού καταδικάζει την κτηνώδη δολοφονία της άτυχης νεαρής κοπέλας και απαιτεί ταυτόχρονα την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει μ΄αυτό τον ιδιαζόντως ειδεχθή  τρόπο την ανθρώπινη ζωή, ούτε να αμαυρώνει την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου »

Ο κ. Χατζηδιάκος συνεχάρη: τον αντιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Ιωάννη Αργυράκη, Διοικητή 8ης Περιφέρειας Λ.Σ ΕΛΑΚΤ Δωδεκανήσου, τον αντιπλοίαρχο Λ.Σ Σπυρίδωνα Τάτη Λιμενάρχη Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, τον πλωτάρχη του Λ.Σ Κωνσταντίνο Κάτσικα Υπολιμενάρχη Ρόδου, τον ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ Χαράλαμπο Γαρμπή Διοικητή Τομέα Ασφάλειας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, όλους τους άνδρες της Υπηρεσίας καθώς και τους αξιωματικούς του Κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από το Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικού Υλικού (DNA) Τμήμα Εξερευνήσεων (αποτυπωμάτων) που ήρθε από τη Αθήνα στη Ρόδο και συνέβαλε στο έργο της Υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε τα εξής: «Συγχαίρω το σύνολο της Υπηρεσίας και τον καθένα χωριστά για την ταχύτητα με την οποία κινηθήκατε και την επιτυχία των ενεργειών σας. Η Ρόδος είναι ασφαλής τόπος για τους κατοίκους της και τους φοιτητές της και κανένα τέτοιο μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό».

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου Σπυρίδων Τάτης, εξέφρασε στο Δήμαρχο τις ευχαριστίες του προς την κοινωνία της Ρόδου η οποία διευκόλυνε το έργο της εξιχνίασης.

 

SHARE
RELATED POSTS
Όταν το beach-party καταλήγει σε δυστύχημα, της Τζίνας Δαβιλά
7η Μαρτίου στη Ρόδο: πτήσης αεροσκάφους F 16 και ένοπλο τμήμα των Βρακοφόρων Κρήτης
“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”: Ραντεβού στις κάλπες!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.