Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στο δήμαρχο Ρόδου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου Διαφανείου Καρπάθου

Spread the love

Επίσκεψη στο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο πραγματοποίησαν την Τρίτη 7 Μαΐου 2019  οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου –Διαφανείου Καρπάθου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που γίνεται   με  πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Τα παιδιά, μαζί με τους συνοδούς γονείς είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το δήμαρχο Ρόδου, για θέματα που αφορούν το σχολείο και την πρόοδό τους,  και πήραν τη διαβεβαίωση του πως  γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η δική τους η  γενιά να ζήσει σε έναν καλύτερο μέλλον. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου  και παρακολούθησαν την παρουσίαση της  Ρόδου ως τουριστικού προορισμού, στην τουριστική αγορά της Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου  παρουσία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Johnson and Wales University  την οποία επιμελήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Στο πλαίσιο της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Λίνδο, τις 7 Πηγές και τη Μεσαιωνική Πόλη και πραγματοποίησαν το γύρο της πόλης με το τρενάκι που διέθεσε ο  Δήμος Ρόδου.

Τους μαθητές συνόδευσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου κ . Μηνάς Οικονόμου, ο Πρόεδρος της αδελφότητας Ολυμπιτών  Ρόδου κ. Νίκος Αναστασιάδης και  η Οικονομολόγος κ Μαρία Σοφίλλα.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Εδώ…Πολυτεχνείο;, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
Πολυμορφισμός, του Πάνου Μπιτσαξή
Η τρικυμία του φραπέ και ο πολιτικός της συμβολισμός (2ο), του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.