Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στο δήμαρχο Ρόδου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου Διαφανείου Καρπάθου

Spread the love

Επίσκεψη στο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο πραγματοποίησαν την Τρίτη 7 Μαΐου 2019  οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου –Διαφανείου Καρπάθου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που γίνεται   με  πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Τα παιδιά, μαζί με τους συνοδούς γονείς είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το δήμαρχο Ρόδου, για θέματα που αφορούν το σχολείο και την πρόοδό τους,  και πήραν τη διαβεβαίωση του πως  γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η δική τους η  γενιά να ζήσει σε έναν καλύτερο μέλλον. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου  και παρακολούθησαν την παρουσίαση της  Ρόδου ως τουριστικού προορισμού, στην τουριστική αγορά της Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου  παρουσία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Johnson and Wales University  την οποία επιμελήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Στο πλαίσιο της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Λίνδο, τις 7 Πηγές και τη Μεσαιωνική Πόλη και πραγματοποίησαν το γύρο της πόλης με το τρενάκι που διέθεσε ο  Δήμος Ρόδου.

Τους μαθητές συνόδευσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου κ . Μηνάς Οικονόμου, ο Πρόεδρος της αδελφότητας Ολυμπιτών  Ρόδου κ. Νίκος Αναστασιάδης και  η Οικονομολόγος κ Μαρία Σοφίλλα.

SHARE
RELATED POSTS
Πολ και Λόρα Λαφάργκ: ταξίδι στην Ουτοπία, του Άρη Μαραγκόπουλου
Giannis Sideris
Η Ελλάδα κρεμασμένη στις κεραίες, του Γιάννη Σιδέρη
Κάθε φορά που βλέπω την ταράτσα της Νομικής, θυμάμαι τον Νικήτα, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.