Το σχόλιο της ημέρας

Στο έλεος των τσαρλατάνων, του Βασίλη Κουτσίλα

Spread the love

Ο Βασίλης Κουτσίλας είναι Δημοσιογράφος και Υπεύθυνος του Εθνικού Κήρυκα Γραφείου Αθήνας

Γυναίκα 51 ετών (τα στοιχεία της έχουν γίνει γνωστά αλλά δεν έχουν σημασία) αρνήτρια του κορωνοϊού και του εμβολίου νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οταν οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τη διασωληνώσουν επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με επόπτη δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε αναστολή και εκείνος την προέτρεψε να μη διασωληνωθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

Τα μηνύματα που ήρθαν στο φως είναι άκρως αποκαλυπτικά:

51χρονη: Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Επόπτης: Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την Αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη.

51χρονη: Πώς να καλέσω Αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Και έχω ανάγκη από οξυγόνο.

Επόπτης: Εάν έχεις τις αισθήσεις σου υπογράφεις και δεν δέχεσαι αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Εάν έχεις ανάγκη από οξυγόνο δεν είναι κακή η διασωλήνωση. Δεν μπορώ να πω αν δεν ξέρω τι σας συμβαίνει.

Όταν η γυναίκα τελικά πέθανε ο επόπτης επανήλθε με αναρτήσεις.

«Εφυγε πριν από λίγο η… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση … και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» ανέφερε στη συνέχεια και σε άλλη ανάρτηση έγραψε: «Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομήχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλέες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής έρευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεία; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έχει παρέμβει ήδη ο εισαγγελέας. Το αρνητικό είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις ξεφυτρώνουν σε όλη την Ελλάδα με διάφορες παραλλαγές και δεν ξέρω τι μπορεί να πρωτοπρολάβει η Εισαγγελία.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Υπόγειος εμφύλιος, του Ηλία Καραβόλια
maxresdefault.jpg
Η Λέσβος και η ανθρωπιά των κατοίκων της
Στέφανος Κασσελάκης… εφοπλιστής στο ΣΥΡΙΖΑ;, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.