Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Στους δρόμους της Ρόδου ο Χαράλαμπος Κόκκινος και στελέχη της ΠΥΡ για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας των πολιτών

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, «Πηγές Καλλιθέας»

και  Pane di capo στη Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην πόλη της Ρόδου οι δράσεις ενημέρωσης των συμπολιτών μας για θέματα διαχείρισης φυσικών κινδύνων και εκτάκτων αναγκών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση ενημέρωσης των πολιτών που διοργανώθηκε από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου στις 21.6.2019 για θέματα αντιπυρικής προστασίας, αντιμετώπισης καύσωνα και για τη διαχείριση φυσικών κινδύνων και εκτάκτων αναγκών στην πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του το διοικητή και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, εθελοντές και υπαλλήλους της Π.Ν.Αι. που διένειμαν έντυπο υλικό σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης της Ρόδου και στα Κ.Ε.Π.

Οι δράσεις ενημέρωσης που αφορούν θέματα Πολιτικής Προστασίας θα συνεχιστούν και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, σε αρκετά από τα οποία θα περιοδεύσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Με έγγραφό του (α.π. Οίκ. 123/20.6.2019) ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ζητά από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας την επίσπευση των διαδικασιών διανομής εξοπλισμού (που βρίσκεται στις αποθήκες της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο) στις εθελοντικές ομάδες της Ρόδου που το έχουν αιτηθεί εδώ και αρκετό καιρό και τους είναι απαραίτητος στις δράσεις που πραγματοποιούν για την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Χ. Κόκκινος την ερχόμενη εβδομάδα (23 – 29.6.2019) θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε., θα συμμετάσχει στην ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. και θα συμμετάσχει ως εκλεγμένος σύνεδρος στην 88η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.).

SHARE
RELATED POSTS
dimarxos-sxolia.jpg
Έλεγχοι μετασεισμικότητας των σχολικών μονάδων με απόφαση Δημάρχου – Παρεμβάσεις στα σχολεία
Οι νέοι να πρέπει να παραμείνουν στον τόπο τους-Το φαινόμενο Brain Drain, της Κατερίνας Διακογεωργίου
Σωτήρης Σόρογκας: εγκαίνια έκθεσης στη Ρόδο Σάββατο 8 Ιουνίου-Ένας ξεχωριστός εικαστικός καλλιτέχνης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.