Αθλητικά/Αθλητισμό

Σε συμπληγάδες…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής


Paradise SPA & GYM:Το δώρο στον εαυτό σας. 

Προσφορά ετήσιας συνδρομής (full pack) στα 150 ευρώ! Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519


Δεν του έφταναν, του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, τα «κεσάτια» στην τρέχουσα ευρωσυμμετοχή του (ένας μόλις βαθμός μετά από τέσσερις αναμετρήσεις), ιδού που ξεκίνησε πόλεμος (προς το παρόν μέσω αλληλογραφίας, η οποία προωθείται στους οπαδούς μέσω των ΜΜΕ) μεταξύ του τέως και του νυν ηγέτη της ΠΑΕ. Διαβάζεις τις επιστολές, αντιλαμβάνεσαι κάποια πραγματάκια, όμως είναι βέβαιο ότι αυτά που μένουν στην «σιωπή» είναι πολύ σοβαρότερα. Και ότι την αφορμή την έχει δώσει κάποια σοβαρή διαφορά σε οικονομικό ζήτημα. Εν πάση περιπτώσει, ο Ολυμπιακός δεν θα χαθεί διότι είναι ισχυρό «μπραντ νέϊμ’ στα ελληνικά σπορ και βέβαια υπεράνω προσώπων όσο βαρύ ονοματεπώνυμο (και καταθέσεις στις Τράπεζες) κι’ αν διαθέτουν.

Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα του Πειραιά θα χρειαστεί εν μέσω σοβαρής γκρίνιας, μετά το «σχεδόν φιλικό» παιγνίδι πρωταθλήματος με Πανιώνιο, να ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου την προσεχή Τρίτη στο κατάμεστο γήπεδο της Τότεναμ οφείλει μια καλή απόδοση, ώστε να ελπίζει στην…προνομιούχο τρίτη θέση τού ομίλου, που θα του εξασφαλίσει κάποια φράγκα και αγωνιστική δράση ως τον Φεβρουάριο μέσω του Κυπέλου ΟΥΕΦΑ. Το έργο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και αντιλαμβάνεστε τον λόγο. Οι Λονδρέζοι, έχοντας κατρακυλήσει υπερβολικά στο πρωτάθλημα της χώρας τους, άλλαξαν προπονητή, πήραν τον Πορτογάλο μάγκα Ιωσήφ Μουρίνιο και θα κάνουν δυναμική επανεκκίνηση, μήπως και προλάβουν κάποια από τις περυσινές τους διακρίσεις (είχαν φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ – μην το ξεχνάμε). Συνεπώς, και μόνο η παρουσία του Μουρίνιο είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος όπου εργάστηκε πήρε τίτλο!

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας) Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ντέρμπι ήταν και πέρασε…, του Γιώργου Αρκουλή
Κι’ όμως, ήταν φαβορί!, του Γιώργου Αρκουλή
Με υπογραφή Νόϋμαν!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.