Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σε δημόσια συζήτηση καλεί ο κος Χατζηδιάκος τον κο Καμπουράκη-“Ας παρουσιάσουμε με ρεαλισμό τις προγραμματικές μας στοχεύσεις”

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ.

 Συσπειρωμένη και πανέτοιμη η παράταξη του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου για τη μάχη του δεύτερου γύρου. Με σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», ξεκίνησε η μάχη για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Στη σύσκεψη, που έγινε χθες το βράδυ, μίλησε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και ευχαρίστησε  όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, που εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας. Ταυτόχρονα συνεχάρη όλους τους υποψήφιους της παράταξης μας για τον δίκαιο και έντιμο αγώνα του Α’ γύρου, αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων για την συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια διαμορφώθηκε πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών για τις επόμενες μέρες, με στόχο τη ΝΙΚΗ της παράταξης μας την ερχόμενη Κυριακή. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης μεγάλος αριθμός υποψηφίων τοπικών συμβουλίων, αλλά και πολλοί φίλοι της παράταξης.

Η μάχη αυτή έχει αφετηρία και παρακαταθήκη τη στήριξη που έδωσαν στο ψηφοδέλτιο μας χιλιάδες συνδημότισσες και συνδημότες μας, τους οποίους ευχαριστούμε για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Το μήνυμα είναι σαφές. Συσπείρωση, ετοιμότητα, επαγρύπνηση για τη μάχη της Κυριακής, όπου οι συνδημότες και οι συνδημότισσες μας, μετά την εκλογή των συμβούλων, καλούνται πλέον να εκλέξουν Δήμαρχο.

Το δίλημμα είναι ποιος είναι καταλληλότερος για να ανταπεξέλθει το δύσκολο έργο της διοίκησης του νησιού μας.

Απευθυνθήκαμε και απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας έξω και πέρα από ιδεολογικές και κομματικές περιχαρακώσεις, με υπερβάσεις  και συγκλίσεις, με αίσθημα ευθύνης, με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και στοχεύσεις, γιατί τα προβλήματα του τόπου  μας είναι κοινά.

Απευθυνόμαστε πάλι σε όλες και σε όλους τους συνδημότες μας και ζητάμε να αξιολογήσουν την προσπάθεια μας και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του ΕΡΓΟΥ μας την προσεχή αυτοδιοικητική περίοδο, το οποίο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση υλοποίησης του.

Έχοντας επανειλημμένως  αναφέρει, ότι η αυτοδιοίκηση είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος της εφαρμοσμένης πολιτικής και όχι οράματα και εκθέσεις ιδεών, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κ. Καμπουράκη σε δημόσια συζήτηση, προκειμένου να παρουσιάσουμε στον Ροδιακό λαό, με ρεαλισμό τις προγραμματικές μας στοχεύσεις. Ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δώσει την ευκαιρία στον Ροδίτη και την Ροδίτισσα να κρίνουν τις θέσεις και τα επιχειρήματα και των δυο μας, και να μην κρυφτεί ξανά πίσω από δικαιολογίες.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επαναληπτικές εκλογές 2 Ιουνίου2019

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών για την ανάδειξη Δημάρχου Ρόδου, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ο Δήμος Ρόδου ενημερώνει τους πολίτες ότι η ψηφοφορία θα γίνει στα ίδια εκλογικά τμήματα, εντός των ίδιων κτηρίων, όπως έγινε και κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής της 26ης Μαΐου 2019.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η “πλάτη” κι ο Πλανήτης! Turning our back to the World!, by George Sarafoglou [του Γιώργου Σαράφογλου]
Η Δήμητρα Παπαναστασοπούλου απαντά σε 8 ερωτήσεις καλωσορίζοντας με αισιοδοξία το φθινόπωρο
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 66ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.