ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Σήμερα τα νέα γραμματόσημα και οι φάκελλοι των ΕΛΤΑ αφιερωμένα στην Δωδεκάνησο

Spread the love

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 τα ακόλουθα φιλοτελικά προϊόντα:

1. Ένα (1) Τευχίδιο δέκα (10) Αυτοκόλλητων Γραμματοσήμων

Πρόκειται για ένα Τευχίδιο, το οποίο θα περιέχει δέκα αυτοκόλλητα Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εξωτερικού και θα έχει ως παράσταση “τον βωμό” που βρίσκεται στο νησί της Σύμης. Θα κυκλοφορήσουν 5.000 τεμάχια που θα διατίθενται προς 8,00€ έκαστο.

2. Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι Αριθμημένοι

Πρόκειται για Φακέλους που θα έχουν εικονογράφηση σχετική με το θέμα, οι οποίοι θα έχουν επικολλημένο το ανωτέρω γραμματόσημο, κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εξωτερικού. Θα κυκλοφορήσουν 750 αριθμημένα τεμάχια που θα διατίθενται προς 2,50€ έκαστος.

Θα χρησιμοποιηθεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Ρόδου από 09:00 έως 14:00 και στο Νεστορίδειο Μέλαθρο όπου θα λειτουργεί πωλητήριο των ΕΛΤΑ, από 19:00 – 21:00.

Όλα τα ανωτέρω προϊόντα θα διατίθενται από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 από:

Το Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Ρόδου, Πλατεία 7ης Μαρτίου 2, 851 00 ΡΟΔΟΣ

το Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού, 100 38 ΑΘΗΝΑ

το Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης, Βασ. Ηρακλείου 38, 541 01 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά, Φίλωνος 36, 185 01 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών, Μαιζώνος 32, 260 01 ΠΑΤΡΑ και

τα Ταχ/κά Καταστήματα του Δικτύου κατόπιν αιτήσεως στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, στο fax 210 3218761.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του συλλεκτικού γραμματοσήμου για την επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, κ. Σάββας Δάνδολος.

Στο χώρο της εκδήλωσης εκτός από το πωλητήριο των Ελληνικών Ταχυδρομείων όπου θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των συλλεκτικών φιλοτελικών προϊόντων και σφράγισής τους με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα, θα λειτουργήσει φιλοτελική έκθεση, από την Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου, με τεκμήρια και ταχυδρομικά αντικείμενα που αναφέρονται στο γεγονός της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συμπληρώνοντας φέτος 190 χρόνια ζωής, αποτελούν τον καθρέφτη της ελληνικής ιστορίας. Πιστά στο χρέος τους προς την Ιστορία, προς τον Πολιτισμό και την εξέλιξη δίνουν το παρόν και μέσα από φιλοτελικές παραγωγές τους γίνονται καταγραφείς και μάρτυρες των μεγάλων γεγονότων.

SHARE
RELATED POSTS
logo-3.png
Σήμερα Συμπόσιο “ALGOS 2017” με ομιλία του καθηγητή κου Μ.Στεφανίδη-Θέμα: “Algos, Art and Katharsis”
Τα αδέλφια Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός, οι γιατροί που θεράπευαν αφιλοκερδώς – 1η Νοεμβρίου
P1011087.JPG
Ρόδος: ηχηρή παρουσία στην Εκδήλωση “Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021” στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.