Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Φώτης Χατζηδιάκος: “Μπείτε στον αγώνα με αισιοδοξία” – Ευχές στους υποψηφίους φοιτητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

Ρόδος 01-06-2022

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, με τις πανελλαδικές εξετάσεις, ολοκληρώνεται και επισφραγίζεται μια μακρόχρονη και επίμοχθη προσπάθεια δική σας, αλλά και αυτή των καθηγητών και των γονιών σας, με στόχευση όχι μόνο την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά και την πνευματική σας πρόοδο και κυρίως την ανάδειξη των αυριανών ηγητόρων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της χώρας μας και θα την οδηγήσουν στη θέση που της ταιριάζει στο παγκόσμιο στερέωμα.

Οι δυσκολίες που περάσατε κατά το στάδιο της προετοιμασίας σας, και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίσατε λόγω του covid-19 για 2,5 χρόνια, σας έχουν χαλυβδώσει. Γι’ αυτό, μπείτε στον αγώνα χωρίς άγχος, με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με σιγουριά για την επιτυχία σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Το αύριο σας ανήκει, εσείς καλείστε να το διαμορφώσετε, να ξεπεράσετε το παρόν, υψώνοντας δικό σας τείχος στα εμπόδια, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, δίνοντας νέες προοπτικές στην ανθρωπότητα.

Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα προσόντα σας και είμαστε περήφανοι για εσάς. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 

      Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου

SHARE
RELATED POSTS
Ομιλία της Προϊσταμένης του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Δ.Ο.Π. κ. Σοφίας Παυλίδη – Παιδοψυχολόγου
Ο Φίλιππος Νικολάου σήμερα στον Παλμό της Ρόδου
Με τον κο Στράτο Καρίκη και τη “Νέα Μέρα” ο κος Νικόλαος Βόλας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.