Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: Δήμαρχος εν πυροδράσει στο Μόντε Σμιθ – Ο Φώτης Χατζηδιάκος σε ρόλο πυροσβέστη

Spread the love

Το απόγευμα της 25 Ιουλίου 2018, στο Λόφο του Αγίου Στεφάνου, Ρόδου, γνωστό ως Μόντε Σμιθ,  ξέσπασε για άγνωστους λόγους φωτιά στην πλαγιά με την θαμνώδη βλάστηση. Στο ίδιο ακριβώς σημείο πριν από 11 μήνες είχε σημειωθεί πυρκαγιά της οποίας επίσης η αντιμετώπιση ήταν άμεση και αποτελεσματική,  ενώ ακολούθησαν εθελοντικές δράσεις καλλωπισμού της περιοχής από εθελοντές που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου, η Υπηρεσία Πρασίνου και η Δημοτική Κοινότητα Ρόδου.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος,  βαθιά ευαισθητοποιημένος περιβαλλοντικά και έχοντας πετύχει τον στόχο του 2016 να δημιουργήσει πρότυπη μονάδα ΚΔΑΥ [Ανακύκλωσης] πανελλαδικά (περισσότερα εδώ), σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Το πρωί έγραφα ότι επαγρυπνούμε. Το απόγευμα το αποδείξαμε. Ολοι μαζί. Μπορεί να πληγωθήκαμε, όμως μέσα σε 2 ώρες κερδίσαμε την μάχη. Ο λόφος του Αγ. Στέφανου (Μόντε Σμιθ) για 2η φορά σώθηκε από τους ασυνείδητους, ή τους εγκληματίες. Τώρα όλοι μαζί θα τον κάνουμε πιο όμορφο. Σας ευχαριστώ όλους”.

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου και Δικηγόρος

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Αρχίζουν οι εργασίες στη Ροδιακή Έπαυλη. Ξεκινά η μεταφορά της Ροδιακής Βιβλιοθήκης
.jpg
Για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, Πολιούχο της Ρόδου, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Δυσαρέσκεια από τον Θωμά Σωτρίλλη : «Οι εκλογές η αξιοπρέπεια και η ηθική των υποψηφίων»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.