Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Προεκλογική ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στον Άγιο Πολύκαρπο Βοτανικού, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Στον Ιερό ναό του Αγίου Πολυκάρπου Βοτανικού (Αγίου Πολυκάρπου 50), θα βρεθεί την Κυριακή 12 Μαϊου το πρωί ο Γιάνης Βαρουφάκης όπου μετά το πέρας της θείας λειτουργίας την οποία και θα παρακολουθήσει, θα πραγματοποιήσει ομιλία στον υπόγειο χώρο του ναού παρουσιάζοντας στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα το εκλογικό  πρόγραμμα του κόμματός του ΜέΡΑ25 για τις επερχόμενες εκλογές.

Στην ομιλία του όπου θα παραβρεθεί και ο πατήρ Νικόλαος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα ξεδιπλώσει πλήρως το πρόγραμμά του, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για το μέλλον της Ευρωζώνης ταυτόχρονα με τις προοπτικές που ανοίγονται για το διάστημα 2020-2060 και οι οποίες άμεσα επηρεάζουν και τον συγκεκριμένο ναό.

Επί πλέον ο Γιάνης Βαρουφάκης – ως πληροφορίες αναφέρουν – δεν θα αφήσει ασχολίαστα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον ως άνω ναό και θα προτάξει λύσεις και για τον γυναικωνίτη ο οποίος έχει αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα αστάθειας.

Εντός του προγράμματός του συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια ανεμιστήρων για το επερχόμενο καλοκαίρι καθώς και για τη διαδικασία εκλογής νέου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Σε επικοινωνία μαζί μας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει πρόσφατα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για όλους τους τομείς που αφορούν στον εκκλησιαστικό κλάδο ανά την Ελλάδα όπου έχει διαμορφωθεί με σύμπαντα τα μέλη του DiEM25 πανευρωπαϊκώς.

Τέλος, τόνισε πως σε περίπτωση οικονομικής δυσχέρειας για την προμήθεια ανεμιστήρων, ο ίδιος είναι πρόθυμος να αναλάβει όλες τις διαπραγματεύσεις με τον προμηθευτή ο οποίος βέβαια θα αναδειχθεί μέσω προχείρων προσφορών, προκειμένου να τον διαβεβαιώσει αλλά και να τον πείσει ταυτοχρόνως προκειμένου να δεχθεί κάποιον άλλο διακανονισμό – ενδεχομένως με ανταλλαγή κουμουτσιών ή κολλύβων – για την εξόφληση του λογαριασμού.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές από την γιορτινή Νέα Υόρκη!, του Γιώργου Σαράφογλου
.jpg
Γιάννης Παππάς: “θέλουμε μιαν Ελλάδα υπερήφανη”
Το πρώτο και μοναδικό μουσείο Μέλισσας της Ελλάδας και οι χρυσές μέλισσες, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.