Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Πράξη σεβασμού και τιμής από τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υπτγο Νικόλαο Φλάρη-Προσκυνητάρι για τον Λευτέρη Μαθιό στην Ακτή Μιαούλη

Για τον Λευτέρη Μαθιό, τον άνθρωπο που υποδεχόταν κάθε νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ έγραψε στο iporta.gr ο Αντιστράτηγος ε.α Νικόλαος Χιονής όταν πέθανε τον Αύγουστο του 2019. Ο Λευτέρης, ο δικός μας άνθρωπος…, του Νικόλαου Χιονή (Αντγος ε.α.)

Δεδομένης της αγάπης προς τον φιλοπατρη και γενναιόδωρο Λευτέρη ο νυν Διοικητής της Μεραρχίας Ρόδου Υποστράτηγος Νικόλαος Φλάρης με την συμβολή της Μεραρχίας προς τιμήν του συνανθρώπου και συμπολίτη,  τοποθέτησαν προσκυνηταράκι στο σημείο όπου για δεκαετίες ο κ. Λευτέρης δραστηριοποιείτο επαγγελματικά. Καθημερινά, μάλιστα, ο κ. Φλάρης ανάβει το καντηλάκι για τον Λευτέρη Μαθιό ως φόρο ύστατης τιμής στον άνθρωπο που για πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος που αποχαιρέτισαν όλοι οι Διοικητές της Μεραρχίας Ρόδου κατά την παραμονή τους στην 95 ΑΔΤΕ. Το σπίτι που φιλοξενεί τους Στρατηγούς είναι ακριβώς απέναντι από το σημείο που βρισκόταν ο κ. Λευτέρης .

Το iPorta.gr πάντα ακριβοδίκαιο, όπως καθορίζουν οι αρθρογράφοι του, πράξεις σεβασμού και τιμής τις προβάλλει και τις στηρίζει με συγκίνηση. Γιατί χωρίς το συναίσθημα η ζωή είναι μισή.

Τα σέβη μας κ. Στρατηγέ.

Για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
kn2005-015-s-0099-05.jpg
ΑΗΣ Σορωνής: Άρχισαν και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση
Κος Δ.Κρεμαστινός: «Οι λεονταρισμοί για λόγους μικροπολιτικής δημιουργούν ανασφάλεια, καλλιεργούν  τον φανατισμό»-Τι είπε για Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΠΕΘΑ
Στη Ρόδο η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος του “Greek City Times” Αλεξία Αμβράζη – Φιλοξενία/Ξενάγηση: Δήμος Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.