Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Πράξη σεβασμού και τιμής από τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υπτγο Νικόλαο Φλάρη-Προσκυνητάρι για τον Λευτέρη Μαθιό στην Ακτή Μιαούλη

Για τον Λευτέρη Μαθιό, τον άνθρωπο που υποδεχόταν κάθε νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ έγραψε στο iporta.gr ο Αντιστράτηγος ε.α Νικόλαος Χιονής όταν πέθανε τον Αύγουστο του 2019. Ο Λευτέρης, ο δικός μας άνθρωπος…, του Νικόλαου Χιονή (Αντγος ε.α.)

Δεδομένης της αγάπης προς τον φιλοπατρη και γενναιόδωρο Λευτέρη ο νυν Διοικητής της Μεραρχίας Ρόδου Υποστράτηγος Νικόλαος Φλάρης με την συμβολή της Μεραρχίας προς τιμήν του συνανθρώπου και συμπολίτη,  τοποθέτησαν προσκυνηταράκι στο σημείο όπου για δεκαετίες ο κ. Λευτέρης δραστηριοποιείτο επαγγελματικά. Καθημερινά, μάλιστα, ο κ. Φλάρης ανάβει το καντηλάκι για τον Λευτέρη Μαθιό ως φόρο ύστατης τιμής στον άνθρωπο που για πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος που αποχαιρέτισαν όλοι οι Διοικητές της Μεραρχίας Ρόδου κατά την παραμονή τους στην 95 ΑΔΤΕ. Το σπίτι που φιλοξενεί τους Στρατηγούς είναι ακριβώς απέναντι από το σημείο που βρισκόταν ο κ. Λευτέρης .

Το iPorta.gr πάντα ακριβοδίκαιο, όπως καθορίζουν οι αρθρογράφοι του, πράξεις σεβασμού και τιμής τις προβάλλει και τις στηρίζει με συγκίνηση. Γιατί χωρίς το συναίσθημα η ζωή είναι μισή.

Τα σέβη μας κ. Στρατηγέ.

Για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Μπαράζ μηνύσεων από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου – Από τον τοπικό τύπο ο Χ.Κόκκινος μαθαίνει ότι διώκεται
Η κ. Μαίρη Μοσχή, η επί τιμής Πρόξενος της Αυστρίας στη Δωδεκάνησο
b48ab4e0-1e93-46c8-82db-8267f994caa8.jpg
Η Φιλοτελική Ένωση Δωδ/σου ενώνει την ακριτική Ελλάδα με τον Πειραία- Σε εικόνες τα γραμματόσημα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.