Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

ΠΟΤΑΜΙ: Η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου περιφρονεί το ΠΟΤΑΜΙ στον εορτασμό της Ενσωμάτωσης της Δωδ/σου-Ζητήστε δημόσια συγγνώμη

Spread the love

Προς Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο και Οργανωτικό Τμήμα επετειακών εκδηλώσεων για την 7η Μαρτίου 2019, Ημέρα Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.  

Παρ’όλες τις διαβεβαιώσεις από την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μετά την πρόσκληση που αποστείλατε στο ΠΟΤΑΜΙ, η τελετάρχης του Εορτασμού Ενσωμάτωσης την 7η Μαρτίου 2019 αγνόησε το ΠΟΤΑΜΙ κατά την διαδικασία κατάθεσης στεφάνου στον Βωμό της Πατρίδας, το οποίο εκπροσωπήθηκε από την Τζίνα Δαβιλά.  Η Πατρίδα πρέπει να βρίσκεται πάνω από τις κόντρες της Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες και τους δημοσιογράφους, συγκεκριμένα του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου με την αρθρογράφο, παραγωγό του Ρ/Σ Παλμός και Δ/ντρια του iPorta.gr Τζίνα Δαβιλά.

Ζητούμε από την ΠΝΑι και τον Περιφερειάρχη της κο Χατζημάρκο να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για την εσκεμμένη  απαξίωση τους προς το ΠΟΤΑΜΙ και την εκπρόσωπό μας σε όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν. Το ΠΟΤΑΜΙ ήταν παρόν στον Εορτασμό της Ενσωμάτωσης και αντί στεφάνου στήριξε με χορηγία τον Σύλλογο “ΡΟΔΑΥΓΗ”.

Γραφείο Τύπου και Οργανωτικό Τμήμα από το ΠΟΤΑΜΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η ακροδεξιά ζητάει αίμα (σκέψεις για το θέμα του ρατσισμού και της ακροδεξιάς), του Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου
Ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Πρόνοιας Ρόδου κας Ζωάννου στη DODEKANISOS SEAWAYS για την προσφορά της στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας
Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης: «Η Ελλάδα είναι ετοιμοπόλεμη απέναντι σε κάθε απειλή»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.